Порядок денний п’ятого засідання Громадської ради /30.08.2017/ (додається)

Порядок денний третього засідання Громадської ради /19 квітня 2017 року/ (додається)

 

Порядок денний другого засідання Громадської ради /30 березня 2017 року/ (додається)

 

Порядок денний першого засідання громадської ради /3 березня 2017 року/ (додається)

Порядок денний установчих зборів 23 лютого 2017 року (додається)

Список членів Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради 2017-2018 років (додається)

 

Н О В И Н И

Обрано новий склад Громадської ради

Установчі збори по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради відбулися вчора, 23 лютого.

На початку зборів Олена Александрова звернулася до представників громадськості та наголосила на тому, чим саме займається громадська рада, і які її повноваження.

Збори пройшло відповідно регламенту та затвердженого порядку денного:

1. Звіт ініціативної групи про підготовку до установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

Доповіла: Александрова О.В. - завідувач сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради, секретар ініціативної групи.

2. Звіт голови громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради Руденка Олександра Валентиновича про роботу громадської ради за 2015-2016 роки.

3. Про затвердження кількісного складу громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

4. Про обрання нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

Установчі збори з формування нового складу громадської ради відбулися за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Фесенко.

Відповідно до порядку денного секретар ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради Олена Александрова проінформувала всіх присутніх про проведену роботу.

Делегати від ІГС одноголосно обрали головою установчих зборів Олену Александрову, завідувача сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради, а секретарем Бойко Людмила Борисівна, делегата від громадської організації «Єдина родина Чернігівщини».

Кількісний склад громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради одноголосно затвердили - 35 представники інституту громадянського суспільства.

Персональний склад був обраний за більшістю голосів закритого рейтингового голосування (додається). Олена Александрова привітала представників громадськості та побажала конструктивної та плідної роботи у новому складі громадської ради.

Крім того, на зборах було визначено дату та час проведення першого засідання нового складу громадської ради — п'ятниця, 03 березня 2017 року на 15:00 сесійна зала міської ради.

Довідково: громадська рада — постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Відповідно до чинного законодавства, а саме постанови КМУ від 3 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” утворюється громадська рада.

Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства.

Переглядів:114