Громадська організація "Українська Громадська Рада"

Голова правління: Капран Юлія Олександрівна 067-801-80-88

Громадська організація "Українська Громадська Рада" - це стартовий майданчик для формування лідерів нового покоління, покликаних перетворити Україну в правову процвітаючу державу з розвиненим громадянським суспільством, шляхом активізації та залучення молоді, здатної взяти на себе відповідальність за сьогодення та майбутнє країни.

Якою ми бачимо нашу країну:

Україна- це країна патріотів з активною громадянською позицією. Це країна широких можливостей для всебічного розвитку молоді з системою підготовки інноваційного кадрового потенціалу. Тут кожна молода людина, котра володіє лідерськими здібностями і морально-духовними якостями, дотримується здорового образу життя і виявляє готовність до безпреривної освіти, має можливість реалізувати свій потенціал на благо народу, країни і майбутніх поколінь.

Місія Української Громадської Ради:

Наш пріоритет — це молодь. Ми створені для формування нової справедливої політичної еліти.

Цінності Української Громадської Ради:

1. Патріотизм

2. Рівноправність

3. Оптимізм

4. Відкритість

Громадська організація "Українська Громадська Рада" має три напрямки розвитку:

- молодіжна політика

- допомога учасникам АТО

- інформаційна платформа

На початку листопада 2015 року УГР почала активно працювати в м. Прилуки та відкрила свою філію по вулиці Незалежності, №78.

За невеликий час команда громадської організації реалізувала багато проектів в освітньому, спортивному, культурному напрямку, напрямку охорони здоров'я та допомоги військовослужбовцям.

Якщо ти активний, цілеспрямований та прагнеш змінити своє місто на краще-приєднуйся до команди "УКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА РАДА".

Будь лідером своєї країни!

Підтримка молоді

Підтримка обдарованої молоді

Допомога Прилуцькій ДЮСШ

Допомога учасникам АТО

«Українська Громадська Рада» піклується про дітей, які мають особливі потреби

Україна має глибоке національне коріння, багаті традиції, для яких характерні милосердя та допомога, тим, хто не може самостійно зарадити своїм проблемам. Офіційно появу соціальної роботи, як професії, зареєстровано лише на початку 90-х років, минулого століття, а в повний голос про проблеми догляду за дітьми з обмеженими фізичними можливостями у нашій країні заговорили зовсім недавно. Ця тема не виносилась на публічне обговорення не тільки на державному рівні, але й замовчувалась батьками, які виховували таких дітей. Та насправді проблема догляду за дитиною з обмеженими можливостями неймовірно тяжка морально, а у наш час ще й досить обтяжлива матеріальна проблема.

За законами життя не буває зла без добра, тож знаходяться люди, які від щирого серця, безкорисно та від усієї душі можуть, а головне хочуть, допомагати сім’ям, у яких є діти з обмеженими можливостями. Відчуваючи щиру підтримку для своїх дітей, життєві проблеми батьків стають не такими безвихідними.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді за підтримки Громадської організації «Українська Громадська Рада» надав гуманітарну допомогу чотирьом сім’ям нашого міста, у яких існує проблема дитячої інвалідності.

Двом сім’ям надано річний запас дитячих підгузок, вологих серветок, одноразових поглинаючих серветок; іншій сім’ї - продуктовий набір на значну суму коштів; а четверта сім’я отримала професійний синтезатор «Yamaha» для своєї дитини.

Колектив Прилуцького міського Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді вдячний громадській організації «Українська Громадська Рада» та особисто Юлії Капран, голові правління громадської організації, за надану допомогу у такій нелегкій, але милосердній та шляхетній справі. Дуже сподіваємося, що джерело доброти і шляхетності вернеться морем добра не тільки для тих, хто отримав допомогу, але й для тих, хто її надає.

За інформацією Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді

Шановні прилучани!

Запрошуємо вас на конкурс "Банк соціальних ідей м.Прилуки".

Переглядів:47