Кубок міста з волейболу

         16 березня 2024 року в спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбувся Кубок міста з волейболу серед чоловіків на підтримку ЗСУ.

         У змаганнях взяли участь 6 команд: ДрімТім, Молодь (збірна ДЮСШ Прилуки + Чернігів, Нафтовик (НГВУ "Чернігівнафтогаз" ВАТ "Укрнафта"), Ветеран, Агроколедж, Рятівник (ДСНС). На першому етапі  ігри проводилися по коловій системі в групах, які були сформовані відповідно жеребкуванню. На фінальному етапі переможці кожної групи розігрували 1 та 2 місця, команди, які посіли друге місце у групах — розігрували 3, 4 місця, а команди, які посіли 3 місце  — розігрували між собою 5, 6 місця.

         Результати фінальної частини змагань:

за 3-4 місця зіграли команди Молодь — Агроколедж  з рахунком 2:0;

за 1-2 місця — ДрімТім — Ветеран з рахунком 2:1.

         Володарем Кубку міста Прилуки з волейболу серед чоловіків черговий раз стала команда ДрімТім, на другому місці команда Ветеран, на третьому — Молодь.

         Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, команди-призери — волейбольними м'ячами, а команда-переможець — кубком відділу сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради. Під час замагань проводився збір коштів на підтримку ЗСУ. Зібрані кошти, а це 5185 грн., були передані Благодійному фонду “Старлайф Благодійність”.                  

  

Мета збору — 400 ударних БПЛА для спецпідрозділу ГУР МО “Крила”.

         Вітаємо всіх спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на змаганнях !!!

         Організатори змагань: відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, ГО «Прилуцька федерація волейболу».      

До відома населення збір продовжується:

БФ "Старлайф Благодійність" ЄДРПОУ: 37158901 р/р: UA093204780000026004924442087 МФ: 320478 в Укргазбанк

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Чемпіони України з легкоатлетичного багатоборства

02 – 03 березня в Києві відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства (двоборства) у приміщенні серед юнаків та дівчат 2011 – 2012 років народження та молодших.

 
 
 
 

Від Прилуцької ДЮСШ у змаганнях взяли участь 11 спортсменів.  Вероніка Чубата та Назар Суморок стали переможцями та вибороли ІІ місця з бігу на дистанцію 60м та стрибки у висоту і бігу на дистанцію 60м та штовхання ядра відповідно.

Прилуцька міська рада вітає спортсменів, тренерів та батьків з високими результатами змагань.

Дякуємо тренерам та адміністрації спортивної школи за професіоналізм і високі досягнення у вихованні справжніх чемпіонів!!!

Бажаємо нових перемог та спортивних вершин!!!

 

 

Підсумки змагань з дзюдо!

24 лютого 2024 року в спортивній залі ГО “Прилуцька федерація дзюдо та самбо” відбувся відкритий турнір  з дзюдо "Олімпійська Надія” серед юнаків та дівчат 2015-2016 та 2017-2018 років народження!


 

Майже вісімдесят юних спортсменів з Прилук, Ніжина, Яготина, Срібного, Згурівки показували свою майстерність та жагу до перемоги. Для багатьох дітей це були їхні перші змагання, перші перемоги та перші сльози радості.

Переможці та призери змагань у кожній віковій групі та ваговій категорії нагороджені грамотами та медалями  відділу сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради та солодощами від Федерації.

Вітаємо всіх спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на змаганнях та бажаємо їм подальших перемог на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів!!!

Організатори змагань: ГО “Прилуцька федерація дзюдо та самбо”, відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.   

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

22 лютого 2024 року у спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбувся фізкультурно-оздоровчий захід “Юні олімпійці” з нагоди 30-річчя першої олімпійської нагороди Незалежної України, яку виборола Валентина Цербе-Несіна на Олімпійських іграх 1994 року. Ця нагорода ввійшла в історію України як перша Олімпійська нагорода незалежної України, яка прославила не тільки наше місто, а й Україну в цілому на міжнародній спортивній арені.

 

На офіційному відкритті змагань учасників заходу привітали секретар Прилуцької міської ради Роман Гоголь та Валентина Цербе-Несіна – бронзова призерка Олімпійських ігор Ліллехаммеру, Почесна громадянка міста Прилуки, Заслужений майстер спорту, кавалер ордена княгині Ольги.

Під час відкриття змагань Валентині Адамівні вручено  Почесну грамоту виконавчого комітету Прилуцької міської ради за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, професійну діяльність та з нагоди 30-ї річниці першої Олімпійської нагороди Незалежної України.

У змаганнях взяли участь юні вихованці відділень з видів спорту Прилуцької ДЮСШ, які на час змагань стали справжніми олімпійцями, змагалися у швидкості та спритності, продемонструвавши командну боротьбу та згуртованість.

За підсумками змагань всі учасники заходу та їх тренери були нагороджені грамотами, медалями та солодощами.

Захід організовано відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради та Прилуцькою ДЮСШ за підтримки В НОК України в Чернігівській області.

Вітаємо  Валентину Адамівну Цербе-Несіна з 30-річчям завоювання першої олімпійської нагороди Незалежної України - бронзової медалі  у спринтерській біатлонній гонці зимових Олімпійських ігор Лілехамеру 1994 року !!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Чемпіонат з армрестлінгу

18 лютого 2024 року в спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат ГО “Чернігівська федерація армспорту” з армрестлінгу!

У змаганнях взяли участь 47 спортсменів  із Чернігова, Борзни, Прилук та Прилуцького району. Спортсмени розігрували нагороди на праву та ліву руки серед юнаків, молоді та чоловіків у вагових категоріях до 75кг, 75кг+, 78кг, 93кг, 93кг+. 

Кульмінацією Чемпіонату стали змагання в “Абсолютній” категрорії на праву та ліву руки, де звання “Чемпіона” виборювали призери змагань серед молоді та чоловіків, які неабияк вразила глядічів своєю напругою, неочікуваністю та видовищем. Звання “Абсолютного чемпіона” (вибороли): на праву руку Олександр Остапенко, а на ліву руку — Олександр Мірошніченко.

Переможці та призери змагань у кожній віковій та ваговій категоріях нагороджені грамотами та медалями  відділу сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Вітаємо всіх спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на змаганнях та бажаємо їм подальших перемог на змаганнях всеукраїнського рівня!!!

Організатори змагань: ГО “Чернігівська федерація армспорту”, відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.      

Призери змагань:

Юнаки

Вагова категорія до 75 кг:

права рука:

1 місце — Сафонов Владислав

2 місце — Тимошенко Роман

3 місце — Сидоренко Нікіта

ліва рука:

1 місце — Козевалін Ростислав

2 місце — Тимошенко Роман

3 місце — Михайленко Максим

 

Вагова категорія 75кг+:

права рука:

1 місце — Троян Андрій

2 місце — Сафонов Владислав

3 місце — Шинкаренко Богдан

ліва рука:

1 місце — Троян Андрій

2 місце — Шинкаренко Богдан

3 місце — Турчененко Валерій

 

Молодь

Вагова категорія до 75 кг:

права рука:

1 місце — Остапчук Назар

2 місце — Замахаєв Богдан

3 місце — Немерич Андрій

ліва рука:

1 місце — Остапчук Назар

2 місце — Жежера Микола

3 місце — Гмирянський Роман

 

Вагова категорія  75к+г:

права рука:

1 місце — Чепурко Андрій

2 місце — Охрімець Олексій

3 місце — Могилевець Богдан

ліва рука:

1 місце — Охрімець Олексій

2 місце — Чепурко Андрій

3 місце — Могилевець Богдан

 

Чоловіки

Вагова категорія до 78 кг:

права рука:

1 місце — Замахаєв Богдан

2 місце — Остапчук Назар

3 місце — Тищенко Костянтин

ліва рука:

1 місце — Жежеря Микола

2 місце — Остапчук Назар

3 місце — Замахаєв Богдан

 

Вагова категорія до 93 кг:

права рука:

1 місце — Остапенко Олександр

2 місце — Мірошниченко Олександр

3 місце — Мульганов Олександр

ліва рука:

1 місце — Мірошниченко Олександр

2 місце — Остапенко Олександр

3 місце — Мульганов Олександр

 

Вагова категорія 93кг+:

права рука:

1 місце — Чепурко Андрій

2 місце — Охрімець Олексій

3 місце — Буряченко Олександр

ліва рука:

1 місце — Кумейко Владислав

2 місце — Буряченко Олександр

3 місце — Горкуша Андрій

 

“Абсолютна” категорія

права рука:

1 місце — Остапенко Олександр

2 місце — Чепурко Андрій

3 місце — Мірошниченко Олександр

ліва рука:

1 місце — Мірошниченко Олександр

2 місце — Чепурко Андрій

3 місце — Охрімець Олексій

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 
 
Боксери міста продемонстрували високий професійний рівень та здобули 7 медалей чемпіонату

З 2 по 4 лютого 2024 року у місті Чернігів проходив чемпіонат Чернігівської області з боксу серед юніорів, молоді та чоловіків. З нагоди відкриття Чемпіонату тренерів, спортсменів, боксерську спільноту  привітала голова Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, яка відзначила значні досягнення представників Чернігівської обласної організації федерації боксу України за підсумками минулого року та вручила спортсменам і їх наставникам відзнаки обласної ради та Національного олімпійського комітету України. Серед нагороджених і вихованець Прилуцької ДЮСШ Гліб Квач та його наставник — тренер-викладач Анатолій Іллюхін.

У змаганнях взяли участь 86 боксерів різних вікових груп із Чернігова, Ніжина, Прилук, Бахмача, Городні, Володькової Дівиці, Козельця, Носівки, Ічні та Новгорода-Сіверського. Боксери міста Прилуки продемонстрували високий професійний рівень та здобули 7 медалей чемпіонату!

Богдан Кирилюк зайняв1 місце у ваговій категорії до 67кг серед молоді;

Гліб Квач виборов 1 місце у ваговій категорії до 70кг серед юніорів;

Станіслав Спода зайняв 1 місце у ваговій категорії до 63 кг серед юніорів;

Владислав Фесенко зайняв 1 місце у ваговій категорії до 57 кг серед дорослих; Сергій Сова зайняв 2 місце у ваговій категорії до 86 кг;

Влад Живцов посів 3 місце у ваговій категорії до 63,5 кг серед молоді;

Денис Падалка посів 3 місце у ваговій категорії до 54 кг серед молоді.

Вітаємо спортсменів та їх наставників з успішним виступом на змаганнях та бажаємо їм подальших перемог!!!

Відділ сім’ї,  молоді та спорту міської ради

 
 
 
Прилуцькі легкоатлети стали переможцями чемпіонату Чернігівської області
 

У Києві відбувся чемпіонат Чернігівської області з легкої атлетики в приміщенні серед чоловіків та жінок, юніорів і юнаків та дівчат 2007 – 2008 та 2009 – 2012 років народження.
Від Прилуцької ДЮСШ у змаганнях взяли участь 33 спортсмени – багато з них стали переможцями та призерами чемпіонату!

 



Валентина Цербе-Несіна

Заслужений майстер спорту України, володарка першої олімпійської нагороди незалежної України з біатлону у 1994 році на ХVІІ-х Олімпійських іграх у Норвегії, призерка чемпіонатів Світу, Європи та етапів Кубку Світу з біатлону «Почесний громадянин м. Прилуки», за вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень, популяризацію олімпійського руху, була нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ-го ступеня, Подякою Кабінету Міністрів України, депутат Прилуцької міської ради (Заслужені тренери України прилучани Микола Зоц та Олександр Прядко).

 

 

ШАНОВНА

Валентино Адамівно!

Від імені Прилуцької міської ради щиро вітаємо Вас з Днем народження!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, поваги та шани від людей, любові від рідних та близьких, добра і достатку, натхнення і невичерпної енергії.

Хай Ваша чуйність, невтомність, високий професіоналізм і бажання творити добро завжди супроводжують Вас.

Нехай усе хороше, зроблене з душею, повертається до Вас сторицею.

Щиро зичимо Вам подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у Ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях на благо України та рідного міста!

З повагою

Міський голова      О.М.ПОПЕНКО

 

Відбувся турнір з міні-футболу серед молоді

З нагоди Всесвітнього дня футболу 07 грудня 2023 року в спортивній залі позашкільного навчального закладу Прилуцької ДЮСШ відбувся вже традиційний турнір з міні-футболу серед учнівської та студентської молоді.

За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

Перше місце виборола команда Прилуцького технічного фахового коледжу;

Друге місце посіла команда ДЮСШ (Прилуки) 2009 р.н.;

Третє місце у команди ДЮСШ (Прилуки) 2007-2008 р.н.

На четвертому місце команда Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу.

         У номінації “Кращий гравець турніру” були відзначені:

–             Кірієнко Іван -  Прилуцький технічний фаховий коледж;

–             Зосенко Микола - Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж;

–             Алєксєєнко Артем - ДЮСШ (Прилуки) 2007-2008 р.н ;

–             Полоз Богда — ДЮСШ (Прилуки) 2009 р.н..

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, кращі гравці команд нагороджені памятними кубками, а команда-переможець — кубком  відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

Турнір з настільного тенісу, присвячений Дню Збройних Сил України

У спортивній залі КЗ “Прилуцький професійний ліцей”  2 грудня  2023 року відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений Дню Збройних Сил України. За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

серед чоловіків

І місце виборов Шевела Артем;

ІІ місце посів Набігуз Олексій;

ІІІ місце у Анікіна Валентина;

серед ветеранів 50 років і старше

І місце вибор Макаров Микола;

ІІ місце посів Пашенко Олександр;

ІІІ місце — Ороховський Олександр;

серед ветеранів 60 років і старше

І місце вибор Музиченко Володимир;

ІІ місце посів Переяславський Віктор;

ІІІ місце — Гузенко Олександр;

у “Абсолютній” першості

І місце вибор Макаров Микола;

ІІ місце посів Музиченко Володимир;

ІІІ місце — Шевела Артем.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

Дякуємо нашим мужнім захисникам України за можливісь працювати та проводити змагання.

Окремі слова вдячності дирекції КП “Прилуцький професійний ліцей” за надану можливість проведення змагань в спртивній залі закладу.

 
 
 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 
 
 
 
Підсумок змагань з шашок

21 листопада 2023 року в приміщенні ГО “Шахова федерація — Прилуцька Фортеця” відбулися змагання з шашок-64 серед студентської молоді, присвячені Дню Гідності і Свободи. За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

серед юнаків

І місце виборов Усик Антон (гуманітарно-педагогічний коледж);

ІІ місце посів Дробот Антон (технічний фаховий коледж);

ІІІ місце у Шумейка Іллі (гуманітарно-педагогічний коледж);

 

серед дівчат

І місце виборола Глушко Вікторія (технічний фаховий коледж);

ІІ місце посіла Супрун  Наталія (гуманітарно-педагогічний коледж);

ІІІ місце —  Павленко Анастасія (технічний фаховий коледж).

 
 

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

Дякуємо нашим мужнім захисникам України за можливісь працювати та проводити змагання серед обдарованої молоді.

Окремі слова вдячності ГО “Шахова федерація — Прилуцька фортеця” за сприяння у проведенні даних змагань.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 
 
Підсумки  змагання з настільного тенісу серед студентів міста

07 листопада 2023 року в спортивній залі КЗ “Прилуцький професійний ліцей” відбулися змагання з настільного тенісу серед студентської молоді. За підсумками змагань серед юнаків І місце виборов Малишенко Сергій (гуманітарно-педагогічний коледж);


 

ІІ місце - Кодола Ярослав (професійний ліцей);

ІІІ місце - Щкиль Максим (гуманітарно-педагогічний коледж).

Серед дівчат І місце виборола Павленко Анастасія (технічнийфаховий коледж);

ІІ місце зайняла Скорик Альона (гуманітарно-педагогічний коледж);

ІІІ місце —  Росада Вікторія (гуманітарно-педагогічний коледж).

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

Від усього серця не втомлюємося дякувати нашим мужнім захисникам України за можливість працювати та змагатися з обдарованою молоддю.

 


 

Окремі слова вдячності дирекції КЗ “Прилуцький професійний ліцей” за надану можливість проведення змагань у спортивній залі навчального закладу.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Успішний виступ прилуцьких боксерів

З 22 по 29 жовтня 2023 року в с.Бояни Чернівецької області відбувся Чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат 2010-2011 р.н., у якому взяли участь 260 спортсменів.

Вихованці відділення боксу ПНЗ Прилуцька ДЮСШ продемонстрували високий рівень підготовки та вибороли 2 нагороди.

Роговий Богдан став срібним призером Чемпіонату, здобувши три перемоги та отримав поразку тільки у фінальному бою.

Тесленко Егор виборов бронзу Чемпіонату.

 

Вітаємо спортсменів та тренерів з досягненнями та бажаємо мирного неба і подальших звершень на спортивній ниві.

Дякуємо нашим мужнім захисникам України за можливість працювати та змагатися з обдарованими дітками під Українським прапором, на рідній Українській Землі.

 

 

Відбулося змагання із волейболу серед молоді "Прилуцька осінь"

21 – 22 жовтня 2023 року в спортивній залі ПНЗ Прилуцька ДЮСШ відбувся турнір з волейболу серед молоді "Прилуцька осінь" у рамках підготовки волейболістів ДЮСШ до чемпіонату України "Дитяча ліга".

 
 

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце виборола команда "АгроКім";

2 місце посіла команда ДЮСШ;

3 місце у команди ДЮСШ- 2008р.н.;

на 4 місці команда ТІМ.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

Дякуємо командам за змістовну гру і жагу до перемоги! Тримаймо м'яч у грі!

З великою повагою і словами вдячності, хочемо висловити нашим ЗСУ та Силам Оборони за можливість проводити і приймати участь в змаганнях! Ви неймовірні!

 

 

Черговий успіх легкоатлетів

Уже традиційно в золоту пору осені щороку в Чернігові проводяться відкриті обласні змагання з легкоатлетичного кросу пам'яті В.Ф. Філіпова. Змагання, як і за мирних часів, зібрали значну кількість учасників на базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу "Юність". У запеклій спортивній боротьбі змагалися вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, здобувачі освіти навчальних закладів різних рівнів. На урочистому відкритті учасників змагань привітали:

  • голова Відділення НОК України в Чернігівській області – Ніна Лемеш;

  • начальник управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації – Юрій Музика;

  • начальник Чернігівського обласного відділення (філія) КФВС МОН України – Денис Закружний.

 
 
 
 

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, пам’ятними кубками та цінними призами, як в особистому, так і в командному заліку.

У змаганнях взяла участь і збірна команда легкоатлетів ПНЗ Прилуцька ДЮСШ та за результатами командної боротьби виборола перемогу серед збірних ДЮСШ Чернігівської області.

У особистому заліку вихованці Прилуцької ДЮСШ гідно показали себе у спортивній боротьбі та піднялися на наступні сходинки п’єдесталу пошани:

  • Клімкіна Васіліса – І місце в бігу на 1000 м. серед дівчат 2008 – 2009 р.н.;

  • Крило Каміла – І місце в бігу на 500 м. серед дівчат 2010 р.н. та мол.;

  • Голуб Дмитро – ІІ місце в бігу на 1000 метрів серед юнаків 2008 – 2009 р.н.;

  • Горбань Дмитро – ІІ місце в бігу на 2000 м. серед юнаків 2006 – 2007 р.н.;

  • Хмілевська Анастасія – ІІ місце в бігу на 1000м. серед дівчат 2006 – 2007 р.н.

Підготували спортсменів тренери-викладачі з легкої атлетики: Мачульний Є.В., Чекалін С.П., Бобровська О.А. та Салівон Р.П.

Вітаємо спортсменів та тренерів з досягненнями та бажаємо мирного неба і подальших звершень на спортивній ниві.

Дякуємо нашим мужнім захисникам України за можливісь працювати та змагатися з обдарованими дітками під Українським прапором, на рідній Українській Землі.

 

 

 

12 вересня 2023 року на міському стадіоні “Супутник” відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Незважаючи на надскладні умови та постійну небезпеку тисячі атлетів під професійним керівництвом своїх наставників продовжують тренуватися і блискуче виступати на спортивних змаганнях. Завдяки їхнім перемогам у різних куточках світу майорить прапор України, звучить гімн, а вся міжнародна спільнота з подивом і захопленням спостерігає за успіхами та новими рекордами, які встановлюють українці.


 
 
 

Під час заходу кращі спортсмени, тренери і представники закладів фізичної культури міста Прилуки та Прилуцького району за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту були відзначені грамотами та подяками.

Висловлюємо свою повагу та вдячність усім, хто своєю працею та спортивними здобутками надихає всіх нас до перемог особистих і України. Бажаємо всім олімпійського здоров’я, впевненості у собі, у Збройні Сили України та нашій спільній Перемозі.

Швидше. Вище. Сильніше. - Разом!!!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

До Дня шахів в Україні та Міжнародного дня шахів

Сьогодні на майданчику біля Прилуцького технічного фахового коледжу відбувся турнір з шахів, присвячений Дню шахів в Україні та Міжнародному дню шахів, грі, яка підкорила весь світ, і стала для своїх численних шанувальників справжнісіньким еталоном гнучкості та гостроти розуму, вміння мислити швидко й стратегічно.

Дякуємо ГО "Шахова федерація — Прилуцька Фортеця", особливо голові організації Віталіні Шатурі та головному тренеру Віктору Ігнатенку за ініціативу щодо проведення турніру. Загалом у змаганнях взяли участь 27 шахістів.

Між учасниками турніру точилася запекла боротьба. І все ж таки за підсумками змагань у групі Б (безрозрядники) перше місце завоювала Дідорак Віталіна, друге місце зайняла Шевель Злата, третє — Кузнецов Володимир.


 
 

У групі 2 розряду:

І місце – Бойко Назар

ІІ місце – Волошин Максим

ІІІ місце – Правдивець Денис
Серед шахістів 3 розряду перше місце розділили між собою два переможці — Дяченко Єгор та Шульга Матвій, третє зайняв Савенко Мирослав.

Серед учасників І юнацького розряду (молодші):

І місце – Носенко Олександр

ІІ місце - Артюнян Нвер

ІІІ місце – Кім Тімур
Серед учасників І юнацького розряду (старші):

І місце – Похватько Коля

ІІ місце – Богдан Андрій

ІІІ місце – Шатура Олексій.

За його особистий внесок у розвиток шахів у місті Прилуки та Чернігівській області тренер ГО "Шахова федерація — Прилуцька Фортеця" Віктор Васильович Ігнатенко нагороджений кубком “Найкращому тренеру”.

Переможці та всі учасники турніру нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради та подарунками.

Вітаємо всіх шахістів зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, спортивного духу, енергії, швидкої думки та яскравих перемог!

 

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, Олена Чабак

 

Олімпійський день завітав до ЦТДЮ

29 червня 2023 року відбувся “Всеукраїнський олімпійський день” у позашкільному навчальному закладі Центр творчості дітей та юнацтва, який щороку проводиться по всій території нашої Держави з метою поширення ідей олімпізму, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верст населення до занять фізичною культурою та спортом.

Учасників “Олімпійського дня” привітала перша призерка Олімпійських ігор Незалежної України — бронзова призерка Ліллехаммеру Валентина Цербе-Несіна.

Під час офіційної части за особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту, розвиток олімпійського руху та олімпійських видів спорту на Чернігівщині Тетяна Савченко, Світлана Дяченко, Артур Ребенок та Юрій Федченко були відзначені Дипломами Відділення НОК України в Чернігівській області.


 
 
 
 
 
 
 
 

Продовжили спортивний захід показові виступи юних вихованців секції айкідо, художньої гімнастики та змагання “Веселі старти”.

Підводячи підсумки, всі учасники заходу отримали “Сертифікат” учасника “Олімпійського дня” та прохолодне морозиво, призери змагань нагороджені медалями та солодощами.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

Відбулися змагання з армрестлінгу - Кубок міста

24 червня відбулися змагання з армрестлінгу присвячені Дню Конституції України - відкритий Кубок міста Прилуки!

 

На літньому майданчику міського Будинку культури розігрували нагороди серед чоловіків у вагових категоріях 78,95,95+ кг та "абсолютній" категорії серед жінок і чоловіків. 37 атлетів представляли м.Прилуки, Прилуцький район та м.Чернігів.

Кульмінацією змагань стала чоловіча абсолютна категорія, яка неабияк вразила глядічів своєю напругою, неочікуваністю та видовищем.

Переможці і призери турніру нагороджені кубками, медалями, грамотами відділу сім’ї, молоді та спорту міськради.


 

Відбувся “Всеукраїнський олімпійський день”

15 червня на міському стадіоні “Супутник” відбувся “Всеукраїнський олімпійський день”, який щороку проводиться по всій території нашої держави з метою поширення ідей олімпізму, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верст населення до занять фізичною культурою та спортом.

Учасників “Олімпійського дня” привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко та перша призерка Олімпійських ігор Незалежної України — бронзова призерка Ліллехаммеру Валентина Цербе-Несіна.

 
 
 
 

Під час офіційного відкриття заходу за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, розвиток олімпійського руху та олімпійських видів спорту на Чернігівщині дипломами Відділення НОК України в Чернігівській області відзначені Олег Лень, Віктор Харченко, Руслан Салівон, Євгеній Мачульний, Олександр Гавура та Микола Васенко.

По завершенню церемонії відкриття відбувся традиційний “Олімпійський забіг”, у якому взяли участь близько 250 учасників. На фініші учасників чекало прохолодне морозиво.

Продовжили спортивний захід змагання з легкої атлетики, шахів, товариська гра з футболу та волейболу.

За підсумками змагань призери були нагороджені грамотами, медалями та “Олімпійськими щоденниками”.

 
 
 

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

Відбувся міжобласний турнір з міні-футболу  присвячений Міжнародному Дню захисту дітей

На міському стадіоні “Супутник” 10 червня 2023 року відбувся міжобласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2016 року народження, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

У змаганнях взяли участь команди:

- ДЮСШ м.Прилуки;

- ФК "Чернігів";

- ДЮСШ "Десна" м.Чернігів;

- ДЮСШ м.Носівка (Чернігівська обл.);

- ДЮСШ м.Яготин (Київська обл.).

Змагання проходили у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні футболісти показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, витривалість, чудову гру та волю до перемоги. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій.

За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

перше місце - ДЮСШ м.Яготин;

друге місце - ДЮСШ м.Носівка;

третє місце - ДЮСШ м.Прилуки;

четверте місце - ФК "Чернігів";

п'яте місце - ДЮСШ "Десна".

У номінації “Кращий гравець турніру” відзначені:

  • Євтушенко Макар - ДЮСШ м.Прилуки;

  • Родікова Анна - ФК "Чернігів";

  • Скварський Іван - ДЮСШ "Десна";

  • Колісніченко Максим - ДЮСШ м.Носівка;

  • Шевченко Максим - ДЮСШ м.Яготин.

Переможці та призери змагань, кращі гравці турніру нагороджені грамотами, медалями та кубками відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

 
 
 
 
 
 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

 Міжобласний турнір з футболу серед юнаків

2-3 червня на міському стадіоні “Супутник”  відбувся міжобласний турнір з футболу серед юнаків 2010 року народження, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей на підтримку ЗСУ.
У змаганнях взяли участь команди з Чернігівської, Київської та Сумської областей, а саме команди:
- ДЮСШ м.Прилуки
- ФК Чернігів
- ФК Десна м.Чернігів
- ДЮСШ м.Борзна (Чернігівська обл.)
- ДЮСШ м.Конотоп (Сумська обл.)
- ДЮСШ м.Яготин (Київська обл.)
Турнір пройшов на високому організаційному та професійному рівнях. Учасники, тренери, батьки та вболівальники достойно оцінили проведення заходу.
Матчі відбувалися у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Молоді спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій.
За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

“Великий кубок”:
перше місце - ДЮСШ м.Конотоп (Сумська обл.);
друге місце - ФК Чернігів;
третє місце - СДЮШОР “Десна” (м.Чернігів);

“Малий кубок”:
перше місце - ДЮСШ м.Борзна (Чернігівська обл.);
друге місце - ФК Чернігів;
третє місце - ДЮСШ Прилуки;
четверте місце - ДЮСШ м.Яготин.
Кращі в командах!

Кращий воротар- Тукун Андрій ДЕСНА

Кращий захисник- Желіба Віталій ,Прилуки(білі)

Кращий напівзахисник-Жир Олександр ,ФК Чернігів -2.

Кращий нападник-Івахно Владислав,ДЮСШ м.Яготин( Київської обл.)

Кращий бомбардир-Майдан Назар ,ФК Чернігів-1

Кращий асистент- Турілін Семен,ДЮСШ м.Прилуки( червоні)

Приз глядацьких симпатій отримала Колодій Дар'я,ДЮСШ м.Борзна (Чернігівської обл.)

Кращий гравець турніру- Кравцов Тимофій,ДЮСШ м.Конотоп( Сумської обл.)

Також були проведені конкурси для дітей та тренерів.

Король Швидкості- Савченко Тихон ФК Чернігів-2.

Король Жонглювання- Осипенко Павло ,ФК Чернігів-1

Влучний тренер- Шурло Олександр Миколайович,тренер СДЮШОР " ДЕСНА"м.Чернігів.

Тренери отримали грамоти за внесок в розвиток дитячого футболу в Україні та іменні чашки з символікою своєї школи,клубу.
На турнірі було зібрано для потреб ЗСУ 2000грн. Дякуємо ЗСУ за можливість робити свято футболу в місті !

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 Відбувся товариський турнір з шахів, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей

2 червня 2023 року у приміщенні ГО “Федерація шахів м.Прилуки” відбувся товариський турнір з шахів, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

У турнірі взяли участь шахісти безрозрядники і шахісти першого юнацького разряду. Загалом, взяли участь три групи дітей (група Б - безрозрядники, група А1 - І юн. старші за віком, група А2 - 1 юн. менша за віком). Всього 23 учасників та троє початківців. Дякуємо за організацію заходу ПНЗ “Прилуцька ДЮСШ”, президенту ГО “Федерація шахів м.Прилуки” Вегері В.А., суддівській команді у складі Ігнатенка В.В. та Руденка О.В.

Між учасниками точилася запекла боротьба.

За підсумками змагань у групі Б (безрозрядники) перше місце завоював Кім Тімур, друге місце зайняла Шевель Злата (ДЮСШ), третє - Терентій Артем (ДЮСШ).

Серед дівчат у групі Б:

І місце - Шевель Злата (ДЮСШ)

ІІ місце - Дідорак Віталіна

У групі А1 (1юн.старші):

І місце - Федорчатенко Діма

ІІ місце - Богдан Андрій

ІІІ місце - Арутьюнян Нвер
 

Серед дівчат у групі А1:

І місце - Вороніна Єва

ІІ місце - Алєксєєва Саша

ІІІ місце - Євтушенко Іра
 

У групі А2 (1юн.молодші)

І місце - Похватько Коля

ІІ місце - Шатура Олексій

ІІІ місце - Савченко Олександр (ДЮСШ)
 

Серед дівчат у групі А2

І місце - Власова Марія (ДЮСШ)

ІІ - Ткачова Саша

Переможці та призери змагань нагороджені солодкими призами, грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

 

Тато, мама, я — спортивна сім'я

13 травня 2023 року на міському стадіоні “Супутник” відбулися традиційні змагання “Тато, мама, я — спортивна сім'я” у рамках відзначення Міжнародного дня сім'ї. У змаганнях взяли участь вісім наспортивніших родин міста. Змагання проходили в дружній, емоційній атмосфері та подарували масу позитиву не тільки учасникам змагань, а й вболівальникам. Дякуємо родинам Євтушенко, Серідко, Федоренко, Маценко, Копотієнко, Лащенко, Стрекозових та Мачульних за активну участь. Завдяки таким заходам з’являється можливість для батьків та дітей, окрім того, щоб бути спортивними та здоровими, більше об’єднатися між собою як одна команда, вчитися допомагати один одному, розуміти, підтримувати один одного і досягати разом перемоги.

Усі учасники змагань нагороджені солодощами та футбольними м'ячами для активного дозвілля своїх сімей, а переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів. Ними стали:

І місця — родина Мачульних;

ІІ місце — родина Стрекозових;

ІІІ місце — родина Лащенко.

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

 

 

07 травня 2023 року на міському стадіоні “Супутник” відбувся благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ між командами ФК “Ветеран” Прилуки та Національною збірною України з футболу серед ветеранів. З рахунком 2 : 3 перемогу в благодійному матчі здобула Національна збірна України серед ветеранів.

Але на сьогодні рахунок — не головне.

 

Це спортивне дійство мало на меті збір коштів на підтримку підрозділу ЗСУ — 164 батальйону ТрО, у якому наші прилучани боронять Україну в найкривавішій війні ХХІ століття.

Після завершення змагань зібрані кошти, а це 16 270 грн., були передані на потреби батальйону.

 

Віримо в наші ЗСУ, упевнені в нашій перемозі!

 

Відзначено переможців Всеукраїнського командного шахового турніру

01 квітня 2023 року в приміщенні ПНЗ “Прилуцька ДЮСШ” відбувся Всеукраїнський командний шаховий турнір пам'яті В'ячеслава Нестеренка. Організатори турніру: відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради та ГО “Федерація шахів м.Прилуки”. У змаганнях прийняли участь 11 команд, а саме: Прилуки, «Прилуцька фортеця», Прилуки-2, Ніжин, Ніжин-2 (юнаки), Носівка, Варва, Пирятин, Талалаївка, «Удай-Леляки», Срібне. Змагання проходили за “Швейцарською” системою.

 

За підсумками змагань І місце виборола команда міста Ніжина, на другому місці команда “Удай-Леляки”, а бронзові нагороди у команди з Носівки. Також учасників змагань відзначили нагородами у номінаціях “Наймолодший учасник турніру” та “Найстарший учасник турніру”, якими стали Власова Марія та Ненастьєв Борис.

 

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, наймолодший та найстарший учасники змагань — грамотами та пам’ятними призами відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради, команда-переможець нагороджена перехідним кубком, а всі команди-учасниці турніру грошовими преміями від спонсора змагань Народного депутата України Бориса Приходька.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Збірна команда легкоатлетів Прилуцької ДЮСШ — чемпіон України!!!

У сесійній залі Прилуцької міської ради відбулася офіційна зустріч міського голови з тренерами та вихованцями відділення легкої атлетики позашкільного навчального закладу Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа Прилуцької міської ради з нагоди перемоги на чемпіонаті України з легкої атлетики.

 

Протягом спортивних сезонів 2022, 2023 років проводиться дуже мало змагань у зв’язку з військовим станом в Україні. Але вихованці, виступаючи навіть на тій невеликій кількості змагань, показують високі результати.

Сьогодні особливу увагу ми приділяємо саме королеві спорту – легкій атлетиці та нашим юним спортсменам, тренерам і батькам!

Висловлюємо вдячність великій спортивній родині за відданість справі, терпіння, прагнення до перемоги та виборене перше місце на чемпіонаті України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України та спецiалiзованих дитячо-юнацьких шкіл олiмпiйського резерву з легкої атлетики.

Ви гордість нашої громади і сьогодні хочеться назвати кожного, хто є частиною єдиної цілої команди легкої атлетики і подякувати за любов до спорту, за відданість справі та побажати непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог на благо рідного міста та України!

 
 
 

З нагоди досягнення значних особистих результатів та зайняття першого місця збірної команди легкоатлетів Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи на чемпіонаті України серед 65 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл України та спецiалiзованих дитячо-юнацьких шкіл олiмпiйського резерву з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2010-2011 років народження та молодші, Подяка міського голови оголошена:

ОЗЕРОВУ Іллі, чемпіону України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2010-2011 р.н. та молодше за зайняте перше місце у змаганнях з бігу на 60 метрів та потрійний стрибок, тренер Ракетський Анатолій Іванович;

КРИЛО Камілі, бронзовій призерці чемпіонату України за зайняте третє місце у змаганнях з бігу на 60 та 200 метрів, тренер Мачульний Євген Вікторович;

ЧУБАТІЙ Вероніці, бронзовій призерці Чемпіонату України за зайняте третє місце у змаганнях з бігу на 60 метрів та стрибків у висоту, тренер Чекалін Станіслав Павлович;

КУЗНЕЦОВУ Костянтину, бронзовому призеру чемпіонату України за зайняте третє місце у змаганнях з бігу на 60 метрів та штовхання ядра, тренер Чекалін Станіслав Павлович;

РОМАНЕНКО Марії за зайняте четверте місце у змаганнях з бігу на 60 метрів та потрійний стрибок, тренер Мачульний Євген Вікторович;

ЛАЩЕНКУ Івану за зайняте п'яте місце у змаганнях з бігу на 600 та 200 метрів, тренер Салівон Руслан Петрович.

З нагоди вдалого виступу та зайняття червертого місця збірної команди легкоатлетів Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи на чемпіонаті України серед 65 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл України та спецiалiзованих дитячо-юнацьких шкіл олiмпiйського резерву з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2008-2009 років народження, Подяка міського голови оголошена:

ГОЛУБУ Дмитру, срібному призеру чемпіонату України з легкоатлетичного двоборства за зайняте друге місце у змаганнях з бігу на 60 з бар'єрами, тренер Салівон Руслан Петрович;

АВРАМЕНКУ Дмитру, бронзовому призеру Чемпіонату України з легкоатлетичного двоборства за зайняті друге місце у змаганнях зі стрибків у довжину та третє місце у змаганнях з потрійного стрибку,

тренер Бобровська Олена Андріївна

КЛІМКІНІЙ Васілісі, неодноразовій призерці чемпіонату України з легкої атлетики за зайняте четверте місце у змаганнях з бігу на 60 метрів, тренер Мачульний Євген Вікторович;

ЧУБАТОМУ Нікіті, призеру чемпіонату Чернігівської області, відкритого чемпіонату Полтавської області, фіналісту чемпіонату України з бігу на дистанцію 60 метрів, тренер Чекалін Станіслав Павлович;

ШИНКАРЕНКУ Богдану, призеру відкритого чемпіонату Полтавської області зі штовхання ядра та стрибків у висоту, фіналіст чемпіонату України зі штовхання ядра, тренер Чекалін Станіслав Павлович;

ПОТОЦЬКІЙ Анні, за зайняте місце фіналі у змаганнях з потрійного стрибка, тренер Мачульний Євген Вікторович.

Становлення спортсмена неможливе без відданого серця, наполегливої праці, щоденної витримки та наснаги тренера! Шановні тренери, висловлюємо вам вдячність за відданість справі, терпіння, прагнення до перемоги. За особистий внесок у розвиток спорту в місті Прилуки та області, формування у молодого покоління фізичної сили, витримки, морального духу та перемогу на Чемпіонаті України з легкої атлетики:

МАЧУЛЬНОМУ Євгену Вікторовичу — старшому тренеру-викладачу відділення легкої атлетики Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи;

САЛІВОНУ Руслану Петровичу – тренеру-викладачу вищої категорії відділення легкої атлетики;

БОБРОВСЬКІЙ Олені Андріївні — тренеру-викладачу відділення легкої атлетики;

ЧЕКАЛІНУ Станіславу Павловичу - тренеру-викладачу відділення легкої атлетики.

Особлива увага сьогодні РАКЕТСЬКОМУ Анатолію Івановичу — тренеру-методисту Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи. Середназваних тренерів теж є його вихованці.

Дякуємо директору позашкільного навчального закладу Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа Прилуцької міської ради Харченку Віктору Миколайовичу за його клопітку роботу та щиро побажати перемоги на всіх фронтах, нових звершень, рідної землі під ногами і мирного неба над головою!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 
 
Відбувся турнір з шахів

11 березня 2023 року в приміщенні ГО "Федерація шахів м.Прилуки" відбувся відкритий турнір з активних шахів, присвячений Міжнародному жіночому дню.

 

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

серед жінок І місце зайняла Підгорняк Вікторія;

ІІ місце — Євтушенко Ольга;

ІІІ місце — Петренко Людмила;

серед дівчат І місце зайняла Алєксєєва Олександра;

ІІ місце — Власова Марія;

ІІІ місце — Даніленко Валері.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 
 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 
 

У спортивній залі Прилуцького професійного ліцею відбувся турнір з настільного тенісу серед студентської молоді, присвячений подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної сотні.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

22 лютого 2023 року у спортивній залі ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ" відбулися змагання з волейболу серед учнівської та студентської молоді (дівчата), присвячені подвигу учасників Революції Гідності, які ціною власного життя стали за ідеали демократії, свободи та права людини, європейське майбутне України. Шануймо їхній подвиг!

У змаганнях взяли участь чотири команди:

команда гуманітарно-педагогічного коледжу;

команда ДЮСШ-1 (2007 р.н.);

команда ДЮСШ-2 (2009 р.н.);

команда ДЮСШ-3 (2010 р.).

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняла команда ДЮСШ-1 (2007 р.н.);

ІІ місце — команда гуманітарно-педагогічного коледжу;

ІІІ місце — ДЮСШ-2 (2009 р.н.).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а кращі гравці кожної команди — пам'ятними призами відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Кращими гравцями змагань визнано:

Федорченка Владислава - команда гуманітарно-педагогічного коледжу;

Шматко Вікторію - команда ДЮСШ-1 (2007 р.н.);

Теплова Олександра - команда ДЮСШ-2 (2009 р.н.);

Сурікову Анну - команда ДЮСШ-3 (2010 р.).

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

12 лютого в приміщенні ГО "Шахова Федерація - Прилуцька Фортеця" було підведено підсумки чемпіонату міста з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 12 та до 16 років.

Всього в турнірі взяли участь 34 учасники. Згідно з регламентом турніру за коловою системою грало 12 учасників 3 та 2 розрядів. Та за швейвецарською системою грало 22 учасники з 1 юнацьким розрядом.

Отже, за результатами серед юнаків до 16 років чемпіоном міста став

🥇ГУШУЛ ОЛЕКСАНДР

Срібним призером міста став

🥈 ПРАВДИВЕЦЬ ДЕНИС Денис Правдивець

Бронзовим призером став

🥉 ДІДОРАК МАКСИМ

Серед юнаків до 12 років чемпіоном міста став

🥇 БОЙКО НАЗАР

Срібним призером міста став

🥈 ВОЛОШИН МАКСИМ

Бронзовим призером міста став

🥉 ДЯЧЕНКО ЄГОР

Серед дівчаток до 16 років у турнірі серед 1 юнацьких розрядів чемпіонкою стала

🥇ШУРХАЛ ДАРИНКА

Срібною призеркою стала

🥈 ВОРОНІНА ЄВА

Серед дівчаток до 12 років в турнірі серед 1 юнацьких розрядів чемпіонкою стала

🥇 ЄВТУШЕНКО ІРИНА

Срібло отримала

🥈 ТКАЧОВА ОЛЕКСАНДРА

Бронзова медаль

🥉 АЛЄКСЄЄВА ОЛЕКСАНДРА

В цьому ж турнірі серед юнаків до 16 років

🥇місце посів САВЕНКО МИРОСЛАВ Мирослав Савенко виконавши норму 3 розряду

🥈 місце посів ЧЕРНИШОВ ОЛЕГ

🥉 місце посів ВОРОНІН НІКІТА

До 12 років серед юнаків 1 юнацького розряду перше місце посів

🥇 ПОХВАТЬКО МИКОЛА

🥈 ЄВТУШЕНКО БОГДАН

🥉БОГДАН АНДРІЙ

Всі призери були нагороджені медалями та грамотами відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради та всі учасники отримали солодощі від федерації.

Щира вдячність ЗСУ за можливість проведення наших турнірів, організаторам турніру, тренерам за підготовку діток та плідну працю наших маленьких шахістів!!!

Слава Україні!

 
 
Відбувся відкритий Кубок міста Прилуки з волейболу серед чоловічих команд

У спортивній залі ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ" відбувся відкритий Кубок міста Прилуки з волейболу серед чоловічих команд, у яких взяли участь шість команд: «Прогрес» (Варва), “ГолдПАК” (Ічня), ДЮСШ-1 (Прилуки), ТІМ (Прилуки), ІМК (Прилуки) та ДЮСШ-2 (Прилуки).

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:
І місце зайняла команда “ТІМ” (Прилуки);
ІІ місце — команда “ГолдПАК” (Ічня);
ІІІ місце — «Прогрес» (Варва).
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, команда переможець — кубком, а кращі гравці кожної команди — памятними призами відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

Прилучани стали переможцями з міні-футболу

28 січня 2023 року на майданчику зі штучним покриттям ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ" відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Соборності України та на підтримку Збройних Сил України, організаторами якого були відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради спільно з відділенням футболу ПНЗ “Прилуцька ДЮСШ”. У даному турнірі прийняли участь пять команд: 2 команди ДЮСШ м.Прилуки, команда УБР та 2 команди МФК “Орхідея” .

Змагання пройшли в дружній спортивний атмосфері за коловою системо. По завершенню змагань три команди набрали по 9 очок, в активі кожної по три перемоги. Тож призові місця розподілялися за кращою різницею забитих та пропущених мячі:

І місце зайняла команда “Випускники ДЮСШ” (юнаки 2003-2004 р.н);

ІІ місце — команда УБР;

ІІІ місце — МФК “Орхідея”.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а команда переможець — кубком відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Зібрані кошти під час проведення турніру передані для потреб Збройних Сил України.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Відбувся турнір з міні-футболу

Завдячуючи Збройним Силам України та силам територіальної оборони 12 січня 2023 року у спортивній залі ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ" відбувся традиційний новорічний турнір з міні-футболу, у якому взяли участь чотири команди: 2 команди ДЮСШ м.Прилуки, команда ДЮСШ м.Гребінка та команда дівчат “Кристал” Линовицької ОТГ.

Змагання пройшли в дружній спортивний атмосфері. Приємною родзинкою змагань став виступ команди “Кристал”. Дівчата на рівних змагалися з юнаками!

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняла команда “Кристал” (Линовицька ОТГ);

ІІ місце — ДЮСШ-1 Прилуки;

ІІІ місце — ДЮСШ-2 Прилуки.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а команда переможець — кубком відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Чемпіонат міста з шахів

У суботу 24 грудня 2022 року закінчився чемпіонат міста Прилуки з класичних шахів серед чоловіків. Звання чемпіона міста протягом двох місяців виборювали 10 найсильніших шахістів міста.

За підсумками змагань І місце та звання чемпіона міста виборов лікар КНП „Прилуцька міська дитяча лікарня” Герасименко Андрій;

ІІ місце посів учень гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна Федорченко Тарас;

ІІІ місце посів ветеран спорту Щепаняк Степан.

Переможці та призери чемпіонату нагороджені грамотами та медалями відділу

сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Перші 5 учасників змагань нагороджені грошовими призами, а 4 шахісти шкільного віку, які на рівних боролися з досвідченими шахістами, отримали солодощі від ГО “Федерація шахів м.Прилуки”.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

Новорічний турнір з шахів

З 10 по 24 грудня 2022 року в приміщенні ГО «Шахова федерація — Прилуцька фортеця" відбувся командно-сімейний турнір з шахів, присвячений Дню Святого Миколая.

Батьки та рідні прийшли підтримати своїх дітей, сіли поруч за шахову дошку і вже командою боролися за перемогу. Цього разу діти більше хвилювалися не за свій результат, а навпаки, за результат своїх батьків.

До фінальної частини новорічних змагань за підсумками півфінальних поєдинків потрапили 12 сімейних команд, які виборювали звання “переможця”.

За підсумками змагань у командному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

І місце виборола команда родини Бойко — капітан команди Бойко Назар з татом Бойко Юрієм;

ІІ місце посіла команда родина Шульги — капітан команди Шульга Матвій з татом Шульгою Олегом;

ІІІ місце у команди родини Правдивців — капітан команди Правдивець Денис з дідусем Демиденко Миколою.

В особистому заліку на першій дошці серед дітей-капітанів місця розподілилися таким чином:

І місце виборов Бойко Назар;

ІІ місце - Шульга Матвій;

ІІІ місце - Правдивець Денис.

На другій дошці серед дорослих місця розподілилися таким чином:

І місце — Демиденко Микола;

ІІ місце — Євтушенко В'ячеслав;

ІІІ місце — Шульга Олег.

 
 

Переможці та призери змагань у особистому та командному заліках нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Окрема подяка родині Євтушенків, яка взяла участь у турнірі у повному складі: мама грала в команді з сином Богданом, а тато в команді з донькою Іриною. Дякуємо всім батькам за підтримку в організації проведення турніру.

Щира вдячність кав'ярні "Два Зерна" за надані смаколики для призерів змагань і сертифікати для кожної команди на 100гр.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Різдвяний кубок міста Прилуки

18 грудня 2022 року у спортивній залі ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ" відбувся Різдвяний кубок міста Прилуки з волейболу серед чоловічих команд, у яких взяли участь п'ять команд: ЗСУ, ДЮСШ м.Прилуки, ТІМ, ІМК та АгроКім.

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняла команда “ТІМ”;

ІІ місце — команда “АгроКім”;

ІІІ місце — ДЮСШ м.Прилуки.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а команда переможець - кубком відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

У приміщенні Прилуцької ДЮСШ відбулися змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат, присвячені Дню Святого Миколая.

У змаганнях взяли участь вихованці Прилуцької ДЮСШ, Сухополов'янської ДЮСШ (с.Сухополова, с Дідівці) та представники Яблунівської територіальної громади (с.Дубовий Гай). Дякуємо нашим тренерам з легкої атлетики Салівону Р.П., Мачульному Є.В., Ракетському А.І., Чекаліну С.П., Бобровській О.А. за те, що в такий складний час ви створюєте дітям свято!

Різдвяний кубок міста Прилуки!

Також у ДЮСШ відбулися змагання з волейболу серед чоловіків.

У змаганнях взяли участь команди: ЗСУ, ДЮСШ, ІМК, ТІМ та Агро КІМ.

 

 

10 грудня 2022 року у спортивній залі ПНЗ Прилуцька ДЮСШ відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Всесвітньому дню футболу серед юнаків 2015-2016 років народження.

У змаганнях взяли участь команди міст Гребінка та Прилуки.

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняла команда ДЮСШ м.Гребінка,

ІІ місце - команда ДЮСШ-1 м.Прилуки,

ІІІ місце - команда ДЮСШ-2 м.Прилуки.

Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки від Прилуцької міської ради. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а команда переможець - кубком відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Директор Прилуцької ДЮСШ в якості подяки за участь у змаганнях вручив тренерам представникам команд книги на тему боротьби України з російською агресією.

 

Відділу сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

26 листопада 2022 року в місті Чернігів відбувся Кубок ГО «ЧОО ВФСТ «Колос» серед ветеранів з волейболу. У змаганнях взяли участь 4 команди.

 

За результатами запеклої боротьби впевнену перемогу здобула команда «Ветеран» м.Прилуки, виборовши 3 перемоги поспіль, підкресливши рівень прилуцького волейболу на Чернігівщини! Вітаємо збірну команду з успішним виступом! Бажаємо нових спортивних звершень і перемог!

Відділу сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Вдалі виступи на Чемпіонаті області з шахів

26-27 листопада в місті Чернігові пройшов чемпіонат Чернігівської області з шахів серед юнаків та дівчат до 10 років.

Команду міста Прилуки на цих змаганнях представляли два найкращих шахісти зазначеної вікової групи - другорозрядник Назар Бойко та третьорозрядник Єгор Дяченко. Загалом у чемпіонаті взяли участь 24 спортсмени області.

Переборовши хвилювання та психологічне навантаження, наші юні спортсмени показали високі результати, гідно представивши наше місто на обласних змаганнях.

Бойко Назар виборов звання чемпіона області серед юнаків до 10 років, а Єгор Дяченко став срібним призером чемпіонату!

Щирі вітання нашим переможцям та вдячність батькам і тренерам, які докладають максимум зусиль до розвитку дітей.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Шахова федерація провеле чемпіонат міста з шахів серед дітей

У приміщенні ГО “Шахова федерація - Прилуцька Фортеця" 12 листопада відбувся чемпіонат міста Прилуки з шахів серед дітей до 8 років.

 

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняв Євтушенко Богдан;

ІІ місце — Похватько Микола;

ІІІ місце - Шатура Олексій.

Даний чемпіонат став одним з підготовчих етапів до чемпіонату області!

 

Переможці та призери чемпіонату нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Відділу сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Відбувся шаховий турнір

06 листопада 2022 року було підведено підсумки особисто-командного міжшкільного шахового турніру, який проходив з 18 вересня по 30 жовтня у приміщенні ГО “Шахова федерація - Прилуцька Фортеця".

У турнірі взяли участь 32 учасники, які представляли 8 команд, до складу яких входило 4 шахісти, з них 3 юнаків та 1 дівчина.

У особистому заліку місця розподілилися наступним чином:

дошка (капітани):

І місце зайняв Волошин Максим

ІІ місце - Бойко Назар

ІІІ місце - Добржанський Тимофій

дошка:

І місце зайняв Зінін Богдан

ІІ місце - Бурдай Андрій

ІІІ місце - Ярмак Владислав

дошка:

І місце зайняв Андрусенко Ілля

ІІ місце - Горбань Данил

ІІІ місце - Богдан Андрій

дошка (дівчата)

І місце зайняла Євтушенко Іра

ІІ місце - Шурхал Даринка

ІІІ місце - Алєксєєва Олександра

За результатами командного заліку переможцями та призерами стали:

І місце зайняла команда Прилуцького ліцею №6 ;

ІІ місце - команда Прилуцької гімназії № 1 імені Георгія Вороного ;

ІІІ місце - збірна команда Прилуцької ЗОШ №12 та Прилуцької ЗОШ № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна.

Переможці та призери турніру як в особистому, так і в командному заліку були нагороджені грамотами та медалями від відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради та кубком і подарунками від ГО “Шахова федерація - Прилуцька Фортеця".

 

 

Вітаємо нашого спортсмена, члена громадської організації “Чернігівська федерація армспорту” Назарія Остапчука з вдалим виступом на чемпіонаті світу з параармспорту в Туреччині!

Назарій став чемпіоном світу у боротьбі на праву руку та срібним призером на ліву руку!

Вітаємо з успішним виступом на чемпіонаті світу, новими перемогами та бажаємо нових звершень і досягнень у майбутньому!

 

 

 

29 жовтня 2022 року у спортивному залі “Драйв” відбулися змагання з армспорту за системою армфайт. У змаганнях взяли участь 3 пари:


І пара - Чепурко Андрій(м.Прилуки) - Ніколаєнко Дмитро(м.Чернігів), перемогу здобув Ніколаєнко Дмитро;

ІІ пара - Кумейко Владислав (м.Прилуки) — Бабіч Євген(м.Парафіївка), перемогу здобув Бабіч Євген;

ІІІ пара - Охрімець Олексій (м.Чернігів)— Мірошніченко Олександр(м.Прилуки) , перемогу здобув Мірошніченко Олександр.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, призами від ГО “Чернігівська федерація армспорту” та особисто від Григорія Пугача, який є керівником Талалаївського осередку федерації.

Дякуємо учасникам , організаторам та адміністрації спортивного клубу “Драйв” за яскравий захід, позитівні ємоції та мотивацію до подальших звершень!!!

Відділу сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Перспективи розвитку фізичної культури та спорту серед молоді міста та наявна спортивна база

Розвиток фізичної культури та спорту у місті, залучення різних верств населення до занять спортом, формування здорового способу життя, створення відповідних умов для надання якісних послуг у сфері фізичної культури та спорту є одним з головних завдань Прилуцької міської ради.

Відповідно до Положенням про відділ сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради зазначений відділ є структурним підрозділом міської ради, який забезпечує реалізацію в місті державної політики з розвитку фізичної культури та спорту.

Осередком розвитку дитячо-юнацького спорту у місті є позашкільний навчальний заклад Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа Прилуцької міської ради Чернігівської області, в якій функціонують відділення футболу, волейболу, легкої атлетики, шахів та боксу і займається 481 спортсмен. Навчально-тренувальні заняття проводять 14 тренерів-викладачів: на відділенні боксу – 1; на відділенні волейболу – 4; на відділенні легкої атлетики – 4; на відділенні футболу – 4; на відділенні шахів – 1. 13 з них мають вищу педагогічно-фізкультурну освіту, 2 тренери-викладачі мають вищу кваліфікаційну категорію, 4 тренери-викладачі мають першу кваліфікаційну категорію, 6 тренерів-викладачів мають другу кваліфікаційну категорію.

Також в місті є Центр творчості дітей та юнацтва, на базі якого працюють секції з настільного тенісу, айкідо, спортивної гімнастики, пішохідного туризму, фітнесу, шашок та діє філіал комунального закладу “Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з зимових видів” Чернігівської обласної ради, відділення біатлону. Загалом займається 194 дітей.

За місцем проживання населення діють такі спортивні клуби: громадська організація "Хокейний клуб "Прилуки", Прилуцька міська громадська організація "Прилуцький Клуб Айкідо "Дайва", Прилуцька міська громадська організація "Прилуцький Клуб Айкідо "Торнадо", клуб Бразильського джиу-джицу "Копа кабана Прилуки", громадська організація "Прилуцька організація настільного тенісу ім. О.Д. Мусійченка", фітнес клуб "ДРАЙВ", спортивний клуб "Атлет", спортивний клуб "Авіатор", фітнес клуб "INTRO", спортивний клуб "Вітязь" (кікбоксинг), спортивний зал "Козацький".

Послуги мешканцям громади міста для занять спортом надають близько 100 спортивних споруд. Центром розвитку фізичної культури і спорту в місті є ПНЗ "Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа", матеріальна база якої налічує стадіон з легкоатлетичним ядром, спортивну залу, 2 футбольні поля, 3 футбольні майданчики зі штучним покриттям (2 майданчики 20мХ40м та 1 майданчик 15мХ24м), майданчик з тренажерним обладнанням. Окрім дитячо-юнацької спортивної школи свої послуги надають 10 спортивних залів, з яких 9 розташовані у навчальних закладах та спортивна зала на території тютюнової компанії, футбольний майданчики зі штучним покриттям (20мХ40м), 2 тенісні корти, 18 майданчиків з тренажерним обладнанням, площинні спортивні споруди за місцем навчання та проживання населення.

Покращення спортивної матеріально-технічної бази міста – одне з пріоритетних завдань міської ради. З 2021 року на всій території нашої держави відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського реалізовується соціальний проєкт "Активні парки – локації здорової України". 01 жовтня 2021 року мешканці міста Прилуки теж мали почесну нагоду бути учасниками відкриття і в нашому славному місті двох локацій парків для занять спортом у рамках даного проєкту. Це локації у Заудаївському мікрорайоні міста та на території місця відпочинку біля водойми по вулиці Незалежності. На території локацій розміщено інформаційні стенди та таблички з QR-кодами для сканування і можливістю переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.

Залучення різних верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, формування здорового способу життя, створення умов для надання якісних послуг у сфері фізичної культури та спорту – головні завдання міської влади щодо популяризації фізичної культури та спорту в місті.

Проведено тендер по завершенню будівництва мультифункціонального спортивного майданчику в ПНЗ “Прилуцька ДЮСШ”.

На сьогодні актуальним питанням залишається завершення будівництва західної трибуни стадіону, реконструкція легкоатлетичного ядра стадіону (заміна покриття на сучасне).

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради тісно співпрацює з усіма спортивними федераціями в місті, зокрема з ГО “Федерація легкої атлетики Прилуччини”, ГО “Прилуцька федерація волейболу”, ГО “Прилуцька міська федерація футболу”, ГО “Прилуцька міськрайонна федерація боксу”, ГО “Чернігівська федерація армспорту”, ГО “Федерація шахів м. Прилуки”, ГО “Федерація шахів — Прилуцька фортеця” та федерацією з рукопашного бою.

За підтримки міської ради зазначені спортивні організації беруть участь у змаганнях регіонального, всееукраїнського та міжнародного рівнів.

Повідомляю, що протягом 2022 року відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради організовано та проведено ряд загальноміських заходів, враховуючи обмеження, викликані повномасштабним вторгненням росії на територію України.

На 2022 рік у міському бюджеті відділу сім'ї, молоді та спорту передбачено для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань 360 тис.грн.

На офіційному сайті міста Прилуки є окрема рубрика "Спорт" у розділі “Молодь і спорт”, у соціальній мережі Facebook функціонує окрема сторінка відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, на яких постійно висвітлюються питання та події щодо розвитку фізичної культури та спорту в місті Прилуки.

Начальник відділу сім'ї,

молоді та спорту міської ради О.В.Чабак

 

 

з 16 по 18 вересня 2022 року в місті Івано-Франківськ відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів (U 20). У змаганнях взяли участь близько 400 учасників з 23 областей України, окрім Херсонської.

Для вихованців Прилуцької ДЮСШ це був перший старт з початку війни в Україні.

Незважаючи на те, що вихованці Прилуцької ДЮСШ були на декілька років молодші від своїх суперників, їм вдалося показати гарні результати та покращити особисті рекорди.

1.Станецька Лідія - метання спису з результатом - 31м. 7см.

2.Нощенко Артем - стрибок у довжину з розбігу з результатом - 6м.2 см.

3.Салівон Владислав - стрибок у довжину з розбігу з результатом - 5м. 51см.

4.Климкіна Васіліса – біг на 100м. з результатом -13.45 та біг на 200м. з результатом – 28.30.

5.Коковін Андрій – біг на 400м. з результатом - 54.97 та біг на 200м. з результатом – 24.30.

6.Дубіль Алевтина, вихованка Прилуцької ДЮСШ, яка зараз виступає за Львівську область у стрибку у висоту виборала 4 місце з результатом 150см.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів із вдалим виступом на чемпіонаті України з легкої атлетики!

Бажаємо нових перемог та досягнень!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Офіційна зустріч міського голови зі спортивним активом міста

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту 09 вересня 2022 року проведена офіційна зустріч міського голови зі спортивним активом міста.

На зустрічі були присутні тренери-викладачі позашкільних навчальних закладів Прилуцької ДЮСШ та ЦТДЮ, спортсмени, громадські діячі та ветерани спорту.

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували тренерів, спортсменів та всіх захисників нашої країни, які віддали життя за нашу Незалежність.

Міський голова Ольга Михайлівна привітала всіх причетних зі святом та висловила вдячність спортсменам, тренерам, всій великій спортивній родині за відданість справі, терпіння, прагнення до перемоги. Побажала непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог на благо рідного міста та України!

 

У ході зустрічі кращих тренерів та спортсмені за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в місті нагороджено Почесною грамотою виконавчого комітету Прилуцької міської ради та оголошено Подяки міського голови.

 

 

З нагоди державного свята відбулися спортивні заходи

20 серпня 2022 року на міському пляжі відбувся турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Незалежності України.

Організатори змагань: ГО "Прилуцька федерація волейболу" та відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Змагання проводилися серед жіночих команд, у яких взяло участь 13 команд.

За результатами змагань :

І місце зайняла команда "Прогрес" у складі: Васильченко Ірина та Панічевська Олена;

ІІ місце - команда "Мрія" у складі: Варченко Ірина та Шматко Вікторія;

ІІІ місце - команда "Смайл" у складі: Кирячок Юлія та Теплова Олександра.

Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями, грошовими винагородами від постійних спонсорів змагань з волейболу Мончуляк Галини та Рожка Дмитра.

Дякуємо за співпрацю команді ГО "Прилуцька федерація волейболу" та особисто голові федерації Галині Мончуляк!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

 

20 серпня 2022 року відбувся турнір з армспорту, присвячений Дню Державного прапора України. Для всіх нас синьо-жовтий стяг - це не просто прапор. Це - символ мужності багатьох поколінь українців, які боролися за незалежність своєї держави, це - приклад героїзму наших захисників, це - данина пам'яті та поваги людям, які працювали задля розвитку нашої країни. Тому змагання проводилися саме серед військовослужбовців чоловіків та жінок на праву руку.

Організатори змагань: ГО "Чернігівська федерація армспорту" та відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Дякуємо за співпрацю команді ГО "Чернігівська федерація армспорту" та особисто голові федерації - Галаю Віталію.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Наші спортсмени вибороли призові місця на спортивному п'єдесталі!

Вітаємо наших земляків, членів збірної команди від ГО “Чернігівська федерація армспорту” з успішним виступом на чемпіонаті України з армрестлінгу (дорослі, молодь, ІІІ-IV ранги), який проходив з 11 по 15 серпня 2022 року у місті Львів.

За результатами нелегких та емоційних поєдинків наші спортсмени вибороли призові місця на спортивному п'єдесталі!

Бойко Артем виборов золоту нагороду на праву руку у ваговій категорії до 75 кг серед чоловіків віком до 21 року.

Галай Віталій виборов бронзову нагороду на праву руку у ваговій категорії до 80 кг серед ветеранів.

Вітаємо збірну команду армрестлінгу Чернігівської області з успішним виступом, новими перемогами та бажаємо нових звершень і досягнень у майбутньому!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Змагання з бразильского джиу-джитсу, присвячені Дню батька

26 червня 2022 року у спортивній залі по вул.Козачій, 56 відбулися змагання з бразильського джиу-джитсу, присвячені Дню батька.

Організатори змагань: відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, СК “Механіка” м.Прилуки та СК “Арена” смт.Срібне.

 
 

У змаганнях взяли участь близько 40 учасників , які представляли команди: СК “Механіка” м.Прилуки, СК “Арена” смт.Срібне та представники ГО “Прилуцька федерація дзюдо та самбо”.

За підсумками змагань всі призери та переможці були нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

 

Благодійний турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Конституції України

25 червня на території міського пляжу відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Конституції України.

Організатори змагань: ГО "Прилуцька федерація волейболу" та відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Змагання проводилися серед чоловічих команд, у яких взяло участь 11 команд.

За результатами змагань І місце зайняла команда " Перемога" у складі: Сича Сергія та Шувалова Миколи;

ІІ місце - команда " Удай" у складі: Савченка Вячеслава та Тесленка Євгена і

ІІІ місце - команда " Кеглі" у складі: Котеленця Антона та Шматка Дениса.

Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями, грошовими винагородами від постійних спонсорів змагань з волейболу Мончуляк Галини та Рожка Дмитра. Усі учасники змагань серед юнаків отримали солодкі подарунки від народного депутата України Бориса Приходька.

 

Кошти з призового фонду будуть передані на потреби ЗСУ!

Дякуємо за співпрацю всім членам ГО "Прилуцька федерація волейболу" та особисто голові федерації Галині Мончуляк.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Запрощуємо на спортивні змагання!

 

Вітаємо нашого земляка, прилучанина Шатуру Андрія з вдалим виступом на Чемпіонаті Чернігівської області з шахів до 18 років, у якому він виборов 3 місце !!!

 

Відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу

04-05 червня 2022 року на території міського пляжу відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Організатори змагань: ГО "Прилуцька федерація волейболу" та відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

У змаганнях взяли участь 12 команд дівчат, 7 команд юнаків та 16 команд чоловіків.

За підсумками - серед жінок І місце зайняла команда " Прогрес” у складі Панічевської Олени та Скок Вікторії;

ІІ місце — команда “Скай” у складі Федоренко Владислави та Зленко Анни;

ІІІ місце — команда “Живчик” у складі Шулак Аліни та Михайліченко Яни.

Серед юнаків

І місце зайняла команда “Ніпель” у складі Івахненка Олександра та Рудковського Єгора;

ІІ місце — команда “Ін-Янь” у складі Герасименка Святослава та Темчур Олександра;

ІІІ місце — команда “Зірка” у складі Назарова Андрія та Кузьміних Даніїла.

Серед чоловіків

І місце зайняла команда “Бурік” у складі Ситника Артема та Васильєва Євгена;

ІІ місце — команда “Удай” у складі Тесленка Євгена та Савченка Вячеслава;

ІІІ місце — команда “Біла Льошка” у складі Бобровського Сергія та Мітченка Сергія.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями, грошовими винагородами від постійних спонсорів змагань з волейболу. Всі учасники змагань у групах юнаки та дівчата отримали солодкі подарунки від народного депутата України Бориса Приходька.

Дякуємо всім членам ГО "Прилуцька федерація волейболу" та особисто голові федерації Галині Мончуляк за співпрацю. Кошти, зібрані під час турніру, передані волейболісту Оніщенку Сергію на відновлення житла, зруйнованого російськими окупантами. Разом ми сила!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Перевірено стан локацій Активних парків

Відділом сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради перевірено стан локацій Активних парків, облаштованих у 2021 році. Здійснюється прибирання територій, перевіряється робота QR-кодів та наявність обладння. 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

 

Відбулася товариська гра з футболу

01 червня 2022 року на міському стадіоні “Супутник” відбулася товариська гра з футболу між вихованцями відділення футболу Прилуцької ДЮСШ 2010-2011р.н., присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Гра пройшла в дружній атмосфері. По закінченню гри всі учасники заходу отримали солодкі подарунки від народного депутата України Бориса Приходька.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

 

 

Запрошуємо охочих на благодійний турнір з пляжного волейболу!

 

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у ігровій сесії розвиваючих ігор для молоді Центральна бібліотека імені Любові Забашти вул. Котляревського, 65.

Щочетверга з 13:00 до 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1Euul7jr5d0d2lBHyRZu2ZtrmjWcf0qXkblwb7xBWyjo/viewform?edit_requested=true

#ПрямуємоРазом

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

 

28 травня 2022 року на Центральній площі міста відбувся турнір з армспорту серед дітей, чоловіків та жінок, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Організаторами виступили ГО “Чернігівська федерація арспорту” та відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

До участі у змаганнях долучились спортсмени з м. Прилуки, Прилуцького району, м.Борзна, м.Кривий Ріг у кількості 51 учасника. Вітаємо наших переможців!!!

Юнаки: 9-11років

І місце зайняв Удовіченко;

ІІ місце - Дяченко Єгор;

ІІІ місце - Плаксивий Кирило.

Юнаки 12-13років

І місце зайняв Жердев,

ІІ місце - Михайленко,

Жінки абсолютна категорія:

І місце зайняв Чумак Олена.

ІІ місце - Савченко Діана.

ІІІ місце - Фесенко Марія.

Чоловіки вагова категорія до 75кг:

І місце зайняв Жежера Микола

ІІ місце - Остапчук Назарій

ІІІ місце - Гмирянский Роман.

Чоловіки вагова категорія до 95кг

І місце зайняв Чепурко Андрій ;

ІІ місце - Остапчук Назарій ;

ІІІ місце - Буряченко Олександр.

Чоловіки вагова категорія 95+ кг

І місце зайняв Чепурко Андрій;

ІІ місце - Кумейко Влад;

ІІІ місце - Мірошниченко Олександр.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України

21 травня 2022 року на міському стадіоні "Супутник" відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України. У змаганнях взяли участь команди Збройних Сил України, ФК "Ветеран", ФК "Орхідея" та ФК "Замістя" Сухополовянської громади.

 

Дякуємо команді ЗСУ, що вони знайшли час та можливість переодягнути свою військову форму на футбольну, дякуємо ФК "Замістя" та ФК "Орхідея" за гру та підтримку!!! Переможцями турніру стала команда ФК "Ветеран" з рахунком 2:1. Команда ФК "Орхідея" зайняла друге місце. Дякуємо гравцям за ті емоції, якими вони поділилися з усіма присутніми!!!

Бажаємо всім командам мирного неба, нових перемог та можливостей!!! Окрема дяка команді Прилуцької ДЮСШ за організаційне забезпечення турніру. Наближаймо велику перемогу разом! Слава Україні!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської

 

Сезон тренувань на пляжі розпочато

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради спільно з ГО “Прилуцька федерація волейболу“ та вихованцями відділення волейболу ПНЗ “Прилуцька ДЮСШ” провели прибирання та облаштування майданчика для пляжного волейболу на території міського пляжу та загалом привели пляж до належного стану. Того ж дня по завершенню прибирання юні волейболісти розпочали вясняно-літній сезон тренувань.

Дякуємо всім за зголошення, бажаємо миру і нових спортивних можливостей.

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 
 
 

 

Олег Лень - Чемпіон світу з футболу

Вітаємо Леня Олега, Почесного громадянина міста Прилуки, із здобуттям звання Чемпіону світу з футболу в складі Паралімпійської збірної України 2022 та із присвоєнням йому ліцензії “D” від УАФ!!!

Вітаємо з черговою перемогою, яка навчає нашу молодь власним прикладом, як досягати поставлених перед собою цілей !!!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

Армрестлінг у форматі армфайту

У спортивній залі громадської організації “Чернігівська федерація армспорту” 19 лютого відбулася гаряча зустріч спортсменів з армрестлінгу у форматі армфайту на праву та ліву руки.

Запекла емоційна боротьба проходила між Кумейком Владиславом (м.Прилуки) та Бровченком Владиславом (м.Чернігів), які є неодноразовими призерами змагань з армспорту.

За підсумками двобою беззаперечну перемогу на обидві руки здобув Бровченко Владислав! Вітаємо з перемогою! Бажаємо нових яскравих досягнень!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

З 16 по 18 лютого 2022 року у м.Чернігів проходив чемпіонат Чернігівської області з боксу серед усіх вікових груп, у якому взяли участь вихованці відділення боксу Прилуцької ДЮСШ, тренер - Ілюхін Анатолій.

Прилучани вдало виступили і за підсумками змагань зайняли такі призові місця :

у категорії юнаки до 57 кг І місце виборов Станіслав Спода,

у ваговій категорії до 60 кг І місце зайняв Квач Гліб,

у категорії дорослі до 75 кг ІІ місце виборов Вовк Євген,

у категорії серед юніорів до 54 кг ІІІ місце зайняв Жевцов Владислав.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренера з вдалим виступом на чемпіонаті Чернігівської області з боксу!

Бажаємо нових перемог та досягнень!!!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

 

 Чемпіонат України з легкої атлетики

З 04 по 06 лютого 2022 руку в Сумах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н. У змаганнях взяли участь 559 учасників з 24 областей України та міста Київ.

У складі збірної команди Чернігівської області взяли участь 33 легкоатлетів, з них шість вихованців Прилуцької ДЮСШ: Лесенко Дмитро, Нощенко Артем, Деменко Ольга, Салівон Владислав, Дитиненко Анна та Климкіна Васіліса. Збірна команда Чернігівської області посіла 9 загальнокомандне місце, набравши 372 залікові очки, з яких 73 бали завоювали вихованці з м.Прилуки.

В особистому заліку Лесенко Дмитро став чемпіоном України у потрійному стрибку серед юнаків з результатом 13м 83см, Деменко Ольга посіла 7 місце у спортивній ходьбі на відстань 3000м серед дівчат з результатом 15:51:51, встановивши новий рекорд Прилуцької ДЮСШ у цьому виді легкоатлетичної програми, Нощенко Артем зайняв 9 місце у потрійному стрибку та 12 місце у стрибках у довжину з розбігу серед юнаків, Салівон Владислав за результатами спортивної боротьби зайняв 16 місце у стрибках у довжину з розбігу.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з вдалим виступом на чемпіонаті України з легкої атлетики! Бажаємо нових перемог та досягнень!!!

 

Відділ сім'ї, молоді

та спорту Прилуцької міської ради

 

 

 “Веселі старти на льоду”

26 січня 2022 року на хокейному майданчику мікрорайону Рокитне відбулися “Веселі старти на льоду” для учнівської молоді міста.

До змагальної програми ввійшли веселі та захоплюючі конкурси: «Хокейний слалом», «Естафета з обручами», «Влучний снайпер», «Двійнята на ковзанах» та «Паравозик».

Протягом усіх конкурсів вирували щирі емоції. Були і сльози, і падіння, але, не зважаючи на юний вік, командний дух обох льодових дружин протягом всіх змагань залишався на висоті, як у справжніх олімпійців. Команди боролися за перемогу до останньої секунди «Веселих стартів».

За підсумками змагань з великим рахунком перемогла, звичайно ж, дружба. Обидві команди отримали солодощі від Прилуцької міської ради, а також призи з олімпійською символікою від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Фінальну крапку у цьогорічних «Веселих стартах на льоду» поставила спільна фото-сесія.

Відділ сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Відбулися змагання з хокею з шайбою

25 січня 2022 року на хокейному майданчику мікрорайону Рокитне відбулися змагання з хокею з шайбою серед учнівської та студентської молоді.

У змаганнях взяли участь команди ЗОШ № 14, гімназії № 5 імені В.А.Затолокіна, ЗОШ № 3 імені С. Г. Шовкуна та Прилуцького агротехнічного коледжу.

За підсумками змагань І місце зайняла команда гімназії № 5 імені В.А.Затолокіна;

ІІ місце — команда Прилуцького агротехнічного коледжу;

ІІІ місце — команда ЗОШ № 3 імені С. Г. Шовкуна;

ІV місце — команда ЗОШ № 14.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, команда переможець - кубком Прилуцької міської ради.

У номінації "Кращий гравець" змагань було визнано та нагороджено пам'ятними призами Прилуцької міської ради та подарунками від відділення НОК України в Чернігівській області Шкуренка Олександра, гравця команди Прилуцького агротехнічного коледжу; Соколовського Максима, гравця команди ЗОШ № 14;

Науменка Артема, гравця команди ЗОШ № 3 імені С. Г. Шовкуна;

Костюка Матвія, гравця команди гімназії № 5 імені В.А.Затолокіна.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

“Сімейний турнір" з шахів

08 січня 2022 року у приміщенні ГО “Федерація шахів м.Прилуки” відбувся “Сімейний турнір".

До складу команди входив капітан команди дитина-шахіст та один із членів родини (тата, мами, брата, сестри, дідуся, бабусі). Між командами учасників точилася запекла боротьба.

За підсумками змагань перше місце завоювала команда "Городок", капітан - Самойленко Артем за підтримки дідуся Самойленка Миколи, друге місце виборола команда "Соколи", капітан - Лащенко Іван за підтримки тата Лащенка Сергія, третє місце посіла команда "Чемпіони", капітан - Дяченко Єгор за підтримки брата Щербаня Станіслава.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями Прилуцької міської ради.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Відбулися змагання з міні-футболу

Турнір з міні-футболу, присвячений новорічним та різдвяним святам серед юнаків 2013 р.н.

09 січня 2022 року у спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбувся турнір з міні-футболу, присвячений новорічним та різдвяним святам серед юнаків 2013 р.н.

У змаганнях взяли участь команди з міста Згурівка Київської області, команда “Кристал” Линовицької територіальної громади та дві команди з міста Прилуки (юнаки 2013 р.н, 2014 р.н.).

За підсумками турніру І місце зайняла команда юнаків Прилуцької ДЮСШ 2013 р.н.; ІІ місце — команда “Кристал” Линовицької територіальної громади; ІІІ місце — команда Згурівської ДЮСШ та ІV місце — команда Прилуцької ДЮСШ 2014 р.н.

Кращими гравцями турніру стали: Фесик Артем — команда ДЮСШ (м.Прилуки);

Шоломко Максим — команда “Кристал” (Линовицької територіальної громади);

Бригінський Кіріл — команда ДЮСШ (м.Згурівка);

Лотиш Іван — команда ДЮСШ (м.Прилуки).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями і кубком чемпіона Прилуцької міської ради.

 

Відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Чемпіонат міста Прилуки з класичних шахів серед юнаків та дівчат 2012 р.н. та молодші

З 25 по 27 грудня 2021 року на базі шахової федерації “Прилуцька фортеця” проходив Чемпіонат міста Прилуки з класичних шахів серед юнаків та дівчат 2012 р.н. та молодші.

Чемпіонат проходив у форматі проведення трьох партій у день, тривалість партії 65 хв.

У чемпіонаті взяли участь 22 учасники, які були розподілені на дві групи "А" і "В". Група "А" з можливістю виконання третього спортивного розряду. Група "В" з можливістю виконання першого юнацького розряду.

Вітаємо переможців та призерів серед юнаків:

чемпіоном міста став Бойко Назар, срібним призером - Волошин Максим, бронзову нагороду виборов Добржанський Тимофій.

За результатами змагань третій спортивний розряд виконали Добржанський Тимофій та Дяченко Єгор.

Вітаємо переможців та призерів серед дівчат:

чемпіонкою міста стала Ткачова Олександра, срібною призеркою - Євтушенко Ірина, бронзову нагороду отримала Шматко Майя!

У групі "В"

І місце зайняв - Петров Нікіта;

ІІ місце - Караєв Руслан;

ІІІ місце - Похватько Микола.

Норму першого юнацького розряду виконали Петров Нікіта, Богдан Андрій, Караєв Руслан, Похватько Микола.

 

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками від Прилуцької міської ради. А також подарунками з олімпійською атрибутикою від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Офіційна зустріч міського голови Ольги Попенко з футбольною командою “Ветеран” м.Прилуки

Футбол — найпопулярніша командна гра у світі. І місто Прилуки не стало виключенням. Не одне покоління наших земляків відвідують футбольні матчі, де виступають місцеві кумири шкіряного м”яча, підіймаючи спортивну славу прилуцького футболу.

24 грудня 2021 року у сесійні залі Прилуцької міської ради відбулася офіційна зустріч міського голови Ольги Михайлівни Попенко з футбольною командою “Ветеран” м.Прилуки з нагоди завоювання третій рік поспіль титулу чемпіонів Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35+.

Футбольна команда “Ветеран” міста Прилуки є прикладом сили та мужності. Це команда, яка показує чудові результати, і вже втретє завоювали титул чемпіонів у складі: капітан команди - Давиденко Вячеслав, головний воротар - Клязніка Юрій, воротар - Ороховський Олександр, захисники: Седньов Євген, Золотарьов Валерій, Назарина Валерій, Ліпньов Роман, Жваненко Юрій, Федоренко Роман, Денисов Михайло, нападаючі: Матузка Олександр, Даценко Дмитро, Бугаєнко Олександр, півзахисники: Арутюнян Геннадій, Клочко Андрій, Шульга Олег, Сидоренко Артем, Кожушко Сергій, Бабак Олександр, Костриця Олександр, Литвин Роман, півзахисники команди Сібіряков Сергій та Кривошеєнко Іван грали у прем'єр-лізі чемпіонату України.

Міський голова вручила Почесну грамоту виконавчого комітету Прилуцької міської ради, шкіряні футбольні м'ячі, а також кубок за зайняте перше місце у чемпіонаті Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35+, грамоту та медалі Чернігівської обласної асоціації футболу.

Капітаном команди передано нагороди до Прилуцької міської ради для збереження і створення фонду спортивної слави міста Прилуки.

Команда “Ветеран” побажала молодому поколінню спортсменів, уболівальникам, шанувальникам гри любити і прославляти наше древнє місто на спортивних майданчиках України та світу в цілому.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуької міської ради

 

Відкритий чемпіонат з кікбоксингу ІSKA

16-18 грудня напередодні Дня Святого Миколая в м. Чернігові проходив відкритий чемпіонат ЧОО "ВФСТ Україна" з кікбоксингу ISKA "Новорічна рукавичка" .

У змаганнях взяли участь 220 спортсменів з регіонів Чернігівської області та гості з міста Києва.

Місто Прилуки представили вихованці Центру творчості дітей та юнацтва, СК "Торнадо" фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" у кількості 35 спортсменів (тренер – майстер спорту України, інструктор вищої категорії - Світлана Дяченко). Наші юні спортсмени підтвердили свою високу майстерність, продемонстрували характер та волю до перемоги і за результатами виступу в розділах "Селф дефенс" (самооборона без зброї та зі зброєю) вибороли наступні місця:

І місце: Дяченко Єгор, Пономаренко Іван, Гапченко Микола, Савченко Ганна, Скорик Марк, Кантур Анна, Тищенко Сергій, Варич Данило, Бодько Анастасія, Безкровний Артем.

ІІ місце: Сім'ячко Антон, Федоренко Ілля, Кантур Анна, Нестерко Анастасія, Копитін Дмитро, Лєсков Станіслав, Безверхий Олексій, Лаєвський Єгор, Файна Вероніка, Громова Кирило, Лаєвський Максим, Тарасенко Яна, Величко Андрій, Протащук Олександр.

ІІІ місце: Гапченко Микола, Гусак Ілля, Пашун Тарас, Галіч Олександр, Федоренко Ілля, Сім'ячко Антон, Лєсков Станіслав, Копитін Дмитро.

У розділі "Лайт контакт" ІІІ місце здобув Радченко Дмитро.

Усі спортсмени отримали подарунки, грамоти, медалі і кубок від організаторів змагань.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради, ФСТ "Спартак" щиро вітають тренера і спортсменів із вдалим виступом на змаганнях та бажають подальших спортивних перемог.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Змагання з легкої атлетики, присвячені Дню Святого Миколая

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається з Дня Святого Миколая!!!

22 грудня у спортивній залі Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи зібралися команди з нагоди відкритого чемпіонату міста з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н., 2011 р.н. та молодше "Дитяча легка атлетика України", присвяченого саме цьому святу.

Участь у змаганнях взяли команди відділення легкої атлетики ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ", команди Линовицької, Яблунівської, Сухополов'янської територіальних громад.

У дружній та доброзичливій атмосфері у рамках чемпіонату відбулися змагання з бігу на 30м та 200м (дівчата — 150 м), стрибків у довжину з розбігу та стрибків у висоту з розбігу серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н., серед юнаків та дівчат 2011 р.н. та комбінована естафета команд у складі 4 чоловік на дистанцію 100 м. На завершення змагань всі отримали солодкі подарунки, переможці нарогоджені грамотами і медалями.

Усі учасники та присутні отримали масу позитивних емоцій і вражень. Нехай прийдешній рік буде багатий на нові досягнення, нові перемоги та щирих друзів!!!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

Кубок України з армспорту

Збірна команда ГО “Чернігівська федерація армспорту” за підтримки Прилуцької міської ради взяла участь у Кубку України з армспорту, який проходив у смт. Воловці Закарпатської області з 16 по 19 грудня 2021 року.

Загалом у змаганнях взяли участь більше 143 спортсменів майже з усіх куточків України. З них 120 чоловіків та 23 жінки!

Наша команду представили президент Чернігівської федерації Віталій Галай, члени команди: Остапенко Олександр, Скорик Дмитро, Шимко Євгенія, Савченко Олександр, Бойко Артем, Шимко Олександр та Тищенко Костянтин.

За результатами нелегких та емоційних поєдинків наші спортсмени вибороли призові місця на спортивному п'єдесталі!

Шимко Євгенія зайняла ІІ місце на ліву руку та ІІІ місце на праву руку у ваговій категорії до 60 кг.

Савченко Олександр зайняв ІІ місце на праву руку у ваговій категорії до 70 кг.

Вітаємо збірну команду армрестлінгу з Чернігівської області з успішним виступом, новими перемогами та бажаємо нових звершень і досягнень у майбутньому!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Армрестлінг у форматі армфайту

У спортивній залі громадської організації “Чернігівська федерація армспорту” 18 грудня відбулася гаряча зустріч спортсменів з армрестлінгу у форматі армфайту на праву руку.

Запекла емоційна боротьба проходила між Жежерою Миколою та Кумейком Владиславом, які є неодноразовими призерами змагань з армспорту.

За підсумками двобою беззаперечну перемогу здобув Кумейко Владислав з рахунком 5:1! Вітаємо з перемогою! Бажаємо нових яскравих досягнень!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Турнір з міні-футболу до Всесвітнього дня футболу

9 грудня 2021 року в спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбувся вже традиційний турнір з міні-футболу серед учнівської та студентської молоді, присвячений Всесвітньому дню футболу. У змаганнях взяли участь команди Прилуцького агротехнічного коледжу, КЗ “Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка” Чернігівської обласної ради та дві команди Прилуцької ДЮСШ.

Боротьба за перемогу в турнірі тривала з початку першої гри та до останнього фінального свистка. По завершенню ігор команди КЗ “Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка” та ДЮСШ 2005 р.н. мали однакову кількість очок (по 7), однакову різницю забитих та пропущених м'ячів (+8), однакову кількість забитих м'ячів (по 14). Тож долю золотих нагород вирішувала серія пенальті, в якій фортуна усміхнулася вихованцям дитячо-юнацької спортивної школи (2:1 на користь ДЮСШ).

Таким чином місця розподілилися наступним чином:

І місце зайняла команда Прилуцької ДЮСШ (2005 р.н.);

ІІ місце – команда КЗ “Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка”;

ІІІ місце – команда Прилуцького агротехнічного коледжу;

ІV місце – команда Прилуцької ДЮСШ (2006 р.н.).

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а команда переможець — кубком, кращі гравці турніру — пам'ятними призами, команди-призери — футбольними м’ячами відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Змагання з настільного тенісу до Дня Збройних сил України

09 грудня 2021 року в спортивній залі КЗ “Прилуцький фрофесійний ліцей” Чернігівської обласної ради відбулися змагання з настільного тенісу серед учнівської та студентської молоді, присвячені Дню Збройних сил України.

За підсумками змагань серед дівчат І місце зайняла Коврі Діана (КЗ “Прилуцька спеціальна школа”); ІІ місце — Давиденко Софія (КЗ "Прилуцький фаховий медичний коледж" Чернігівської обласної ради); ІІІ місце - Миргородська Анжеліка (КЗ "Прилуцький професійний ліцей" Чернігівської обласної ради).

Серед юнаків І місце зайняв Либохоря Михайло (Прилуцький агротехнічний коледж); ІІ місце — Гришко Василь (КЗ "Прилуцький професійний ліцей" Чернігівської обласної ради); ІІІ місце — Бондар Ярослав (Прилуцький агротехнічний коледж).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями і кубком чемпіона від відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради. А також подарунками з олімпіською атрибутикою від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

Відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Перший тур чемпіонату України з волейболу серед юнаків 2006 р.н. у Прилуках!!!

25-28 листопада 2021 року відбувся перший тур чемпіонату України з волейболу серед юнаків 2006 р.н. Участь у змаганнях взяли команди м.Чернігів, м.Бахмут і збірна команда м.Прилуки та м.Чернігів.

За підсумками першого туру турнірну таблицю очолює команда з міста Бахмут, друге місце зайняла команда з міста Чернігова, третє місце посідає збірна команда з міст Прилуки-Чернігів.

Другій тур відбудеться у місті Бахмут Донецької області у лютому 2022 року.

Бажаємо нашим юним волейболістам подальших успіхів у змаганнях!

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Ветеранів 35+ - чемпіони Чернігівської області з футболу

Футбольна команда "Ветеран" Прилуки третій рік поспіль стають чемпіонами Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35+.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів і перемог!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Особистий чемпіонат міста з класичних шахів  серед юнаків та дівчат до 10 років

З 02 по 27 жовтня 2021 року у приміщенні ГО “Федерація шахів м.Прилуки” проходив особистий чемпіонат міста з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 10 років. У змаганнях взяли участь 14 дітей.

За підсумками змагань І місце зайняв Бойко Назар, ІІ місце — Дяченко Єгор і ІІІ місце — Шульга Матвій.

Всі учасники нагороджені подарунками від Прилуцької міської ради та ГО “Федерація шахів м.Прилуки”.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями і кубком чемпіона від відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Вдалий виступ прилучанина Андрія Чепурка на Чемпіонаті Європи!

Вітаємо нашого земляка, прилучанина Чепурка Андрія з вдалим виступом на Чемпіонаті Європи з армрспорту в особистому заліку у ваговій категорії 80 кг+, у якому виборов 5 місце.

Бажаємо подальших успіхів і перемог!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

 

Друге коло чемпіонату Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35 +

24 жовтня 2021 року о 14:00 на міському стадіоні "Супутник" м.Прилуки запрошуємо підтримати футбольну команду "Ветеран" Прилуки у грі з командою "Ветеран" Корюківка чемпіонату Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35 +.

До вашої уваги календар ігор другого кола чемпіонату Чернігівської області з футболу серед ветеранів 35+ 2021 року

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

Бронзові призери чемпіонату Чернігівської області з волейболу серед юнаків 2005 р.н.

03-04 жовтня 2021 року в м.Ніжин відбувся чемпіонат Чернігівської області з волейболу серед юнаків 2005 р.н. пам'яті тренера з волейболу Постола Олександра Івановича.

За результатами змагань І місце зайняла команда "КДЮСШ-2" м.Чернігів;

ІІ місце - команда ВК "Любеч" та ІІІ місце зайняла команда ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ".

Вітаємо призерів та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Срібні призери Відкритого чемпіонату з волейболу серед дівчат 2007 р.н.

02-03 жовтня 2021 року у м.Черкаси відбувся Відкритий чемпіонат з волейболу серед дівчат 2007 р.н. та молодші. У чемпіонаті взяли участь 8 команд.

За результатами змагань команда Прилуцької ДЮСШ зайняла ІІ місце!!!

Вітаємо призерів та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Легкоатлетичний крос пам'яті неодноразової чемпіонки України з легкої атлетики Катерини Долган

05 жовтня 2021 року на стадіоні «Супутник» міста Прилуки відбулися змагання пам’яті чемпіонки України з гірського бігу серед молоді, випускниці Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Долган Катерини. У змаганнях взяли участь учні Линовицької ЗОШ, Богданівської ЗОШ, Дідівської ЗОШ, вихованці Сухополов’янської ДЮСШ, ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ", вихованці філії обласної СДЮШОР з лижного спорту та студенти комунального закладу «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради.

На цих змаганнях молоді спортсмени показали такі результати.

Серед дівчат (2004-2005 р.н.) та студентської молоді на дистанції 1000м:

І місце зайняла Михальченко Наталія (студентка Сумського державного університету);

ІІ місце - Лащенко Катерина (студентка 21 групи відділення дошкільної освіти КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради);

ІІІ місце - Чобану Єлізавета (учениця Дідівської ЗОШ).

Серед юнаків (2004-2005 р.н.) та студентської молоді на дистанції 1000м:

І місце посів Редька Артем (учень Дідівської ЗОШ);

ІІ місце - Дементій Владислав (студент 31 групи відділення фізичного виховання КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради);

ІІІ місце - Щербак Владислав (студент 21 групи відділення фізичного виховання КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради).

Серед учнівської молоді (2006-2007 р.н., дівчата) на дистанції 500м:

І місце зайняла Дитиненко Анна (вихованка ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ");

ІІ місце – Овсякова Васелина (учениця Дідівської ЗОШ);

ІІІ місце – Черніченко Катерина (учениця Линовицької ЗОШ).

Серед учнівської молоді (2006-2007 р.н., юнаки) на дистанції 1000м:

І місце посів Коковін Андрій (вихованець Сухополов’янської ДЮСШ);

ІІ місце – Галібаренко Артур (учень Линовицької ЗОШ);

ІІІ місце – Нестеренко Микола (вихованець Сухополов’янської ДЮСШ).

Серед учнівської молоді (дівчата 2008 р.н. та молодші) на дистанції 300м:

І місце посіла Клімкіна Василіса (вихованка ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ");

ІІ місце – Брукарт Шарлота (вихованка ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ");

ІІІ місце – Пшенична Маргарита (вихованка ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ").

Серед учнівської молоді (юнаки 2008 р.н. та молодші) на дистанції 300м:

І місце посів Голуб Дмитро (вихованець ПНЗ "Прилуцька ДЮСШ");

ІІ місце – Тарасенко Ярослав (учень Линовицької ЗОШ);

ІІІ місце – Нестеренко Андрій (учень Дідівської ЗОШ).

За підсумками змагань переможці та призери нагороджені грамотами і медалями відділу сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради.

Щирі вітання переможцям, призерам, учасникам змагань та їх тренерам.

 

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

ВІДКРИТТЯ АКТИВНИХ ПАРКІВ У ПРИЛУКАХ

Цьогоріч на всій території нашої держави відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського реалізовується соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України».

01 жовтня поточного року мешканці міста Прилуки теж мали почесну нагоду бути учасниками відкриття і в нашому славному місті двох локацій парків для занять спортом у рамках даного проєкту. Це локації у Заудаївському мікрорайоні міста та на території місця відпочинку біля водойми по вулиці Незалежності.

Основною метою соціального проєкту є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, формування суспільства, об’єднаного ідеєю здорового та активного життя.

В урочистому відкритті взяла участь заступник міського голови з питань дільності виконавчих органів ради Тетяні Шкуренко.

Прилуцькою міською радою розроблено ряд заходів щодо організації оздоровчої рухової активності громадян у місцях масового відпочинку в межах реалізації проекту «Активні парки – локації здорової України». Крім того, міською радою буде продовжено традицію співпраці залучення громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості до сучасних форм, методів і засобів фізкультурно-спортивної роботи. Зокрема, до свята доєдналися представники громадської організації “Чернігівська федерація армспорту” та фітнес-група під керівництвом Олени Рогової, які постійно долучаються до проведення занять з оздоровчо-спортивної рухової активності.

На території локацій розміщеніо інформаційні стенди та таблички з QR-кодами для сканування і можливістю переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистосей з комплексами вправ різної складності.

Запрошуємо всіх охочих протестувати встановлені таблички та займатися спортом з відомими особистостями разом!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Обласна Спартакіада серед міських територіальних громад

02 жовтня 2021 року у м.Ніжин відбулася перша обласна Спартакіада серед міських територіальних громад, започаткована Чернігівською обласною організацією ВФСТ “Колос”.

Змагання проходили з волейболу, футболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шахів та шашок.

Місто Прилуки представляла команда, до складу якої ввійшли представники ГО “Федерація волейболу м.Прилуки”, Прилуцької ДЮСШ, НГВУ “Чернігівнафтогаз” ПАТ “Укрнафта”, ГО “Понтімус” та Прилуцького ліцею №7.

За підсумками змагань представники команди з м.Прилуки зайняли

ІІ місце у змаганнях з волейболу (ГО “Федерація волейболу м.Прилуки”),

ІІ місце у змаганнях з шахів Щепаняк Степан (ветеран, представник ГО “Федерація шахів м.Прилуки”),

ІІ місце у змаганнях з настільного тенісу серед жінок Боярова Наталія (Прилуцький ліцей №7),

ІІІ місце у змаганнях з гирьового спорту Анікін Валентин (НГВУ “Чернігівнафтогаз” ПАТ “Укрнафта”).

Команди було нагороджено кубком, грамотами, медалями Чернігівської обласної організації ВФСТ “Колос”.

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради

 

Командний чемпіонат України з легкої атлетики

З 16 по 18 вересня 2021 року у м.Львові проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР 2006 р.н. та молодші.

Надзвичайно вдалим видався чемпіонат для вихованців Прилуцької ДЮСШ.

Лесенко Дмитро став чемпіоном України в потрійному стрибку;

Нощенко Артем став бронзовим призером в потрійному стрибку;

Деменко Ольга посіла 5 місце в бігу на 2000м з перешкодами;

Климкіна Васіліса стала фіналісткою з бігу на 100м та посіла 6 місце;

Авраменко Дмитро посів 17 місце у стрибках в довжину;

Дитиненко Анна посіла 17 місце з бігу на 400м;

Голуб Дмитро випробував себе на новій дистанції 400м з бар'єрами та показав гарний результат.

Команда Прилуцької ДЮСШ в загальному заліку зайняла 10 місце з 60 команд ДЮСШ України.

І головною вдалою новиною стало те, що Чернігівська область виборала перше команде місце за всю історію чемпіонатів України з легкої атлетики!!!

Вітаємо всіх учасників та їх тренерів!

ВІТАЄМО!!!

Відділ сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради та ФСТ "Спартак" щиро вітають майстра спорту України, володарку чорного поясу (V дан) Айкідо, інструктора вищої категорії СВІТЛАНУ ДЯЧЕНКО

з врученням відзнаки Всеукраїнського об'єднання "Країна" "За розвиток Українського спорту".

Бажаємо здоров'я та подальших спортивних і життєвих перемог!

 

 

Відкритий Кубок Чернігівської області з кікбоксингу

17-18 вересня 2021 року у м.Чернігів проходив відкритий Кубок Чернігівської області з кікбоксингу ІSКА серед всіх вікових груп. Збірну команду м.Прилуки представляли спортсмени СК "Торнадо", ЦТДЮ, фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" в кількості 30 учасників (тренер - майстер спорту України, чорний пояс 5 дан Айкідо, інструктор вищої категорії Світлана Дяченко). У змаганнях взяли участь 140 спортсменів з різних регіонів області. Наші спортсмени виступили досить успішно, продемонструвавши гарну техніку, тактичну підготовку, характер та волю до перемоги.

За результатами змагань переможцями та призерами у своїх вікових групах стали:

І місця - Гусак Ілля, Гапченко Микола, Файн Вероніка, Дяченко Єгор, Пашун Тарас, Савченко Ганна, Ткаченко Ілля, Гузій Дмитро, Тарасенко Яна, Кантур Анна, Бодько Анастасія, Дяченко Аліна, Сім'ячко Антон, Вакуленко Назар, Безкровний Артем (студент КЗ “Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка” Чернігівської обласної ради);

ІІ місця - Гринь Назар, Варич Іван, Тищенко Сергій, Протащук Олександр, Варич Данило, Федорченко Ілля, Величко Андрій, Копитін Дмитро;

ІІІ місця - Лаєвський Єгор, Савченко Максим, Лаєвський Максим, Громова Кирило, Сухрин Ілля, Григор Андрій, Лєсков Станіслав.

Журі змагань визначило кращих спортсменів за номінаціями: "Найперспективніший" - Дяченко Єгор;

"За кращу техніку" - Ткаченко Ілля;

"За волю до перемоги"- Варич Іван.

За підсумками змагань збірна команда посіла 2-ге загальнокомандне місце, поступившись лише команді м.Чернігів.

Бажаємо команді подальших спортивних успіхів та перемог!

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

 

Відбулося спортивне свято “Спорт єднає усіх”

Щороку в другу суботу вересня відзначаємо День фізичної культури і спорту. Цей день об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

Цьогоріч відзначаємо потрійне свято: День фізичної культури і спорту України, 30-у річницю з Дня створення Національного олімпійського комітету України та 20-у річниця з Дня створення Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

На стадіоні “Супутник” 10 вересня зібралися прилучани, гості міста, спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість міста.

У заході також взяли участь міський голова Ольга Попенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України, перший заступник голови Чернігівської обласної ради, заслужений майстер спорту з біатлону, чемпіонка Європи, призерка чемпіонатів світу і Європи, учасниця трьох Олімпійських ігор Ніна Лемеш, заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України, заслужений майстер спорту з біатлону, чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу і Європи, учасник п’яти Олімпійських ігор Андрій Дериземля, відповідальний секретар Відділення НОК України в Чернігівській області Дмитро Пиріжок, заслужений майстер спорту України з важкої атлетики, чемпіонка і рекордсменка Європи, призерка чемпіонатів світу, учасниця Олімпійських ігор Ольга Коробка, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка чемпіонату Європи, переможниця і призерка міжнародних турнірів, учасниця Олімпійських ігор Ольга Бібік, заслужений тренер України з боксу, його вихованці є чемпіонами і призерами чемпіонатів світу і Європи, чемпіонами України Олег Кравець, стипендіатка Національного олімпійського комітету України, майстер спорту України з легкої атлетики, призерка чемпіонатів і кубків України Юлія Синявська, майстер спорту України з бальних танців, призерка чемпіонатів і кубків України Олександра Шелкова, начальник управління освіти Прилуцької міської ради Олександр Правосуд, начальниця відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Опанасенко.

Любов до спорту об'єднує людей! Це свято не лише спортивних звершень, а й перемоги ідеалів моралі: гуманності, справедливості, рівності та доброчесності.

Свято розпочалося яскравим святковим дійством - парадом прилуцьких спортсменів і ветеранів спорту, талановитих особистостей, які є спортивною славою Прилуччини та гордістю України, які прославляли та прославляють наше місто, які в різні часи захищали та захищають честь міста, області, держави на змаганнях усіх рівнів.

Наше рідне місто подарувало цілу плеяду талановитих спортсменів, що високо несуть державний прапор на змаганнях світового рівня - це:

Сергій та Володимир Причиненки, Валентина Цербе-Несіна, Ірина Пуха, Евгеній Мороз, Ольга Завгородня, Іван Кривошеєнко, Олег Лень, Анна Красуцька, Марія Миколенко, Олексій Поздняков, Дмитро Лесенко та багато інших, які творили і творять спортивну історію Прилук і всієї України.

Наші земляки удостоєні звання «Заслужений тренер України”- це:

Валерій Іванович Моляр, Олександр Іванович Прядко, Микола Миколайович Зоц, Григорій Миколайович Павленко, Сергій Борисович Тисенко, Михайло Степанович Марченко, Микола та Олександр Ворчаки.

Спортивний сезон 2020 — 2021 років, незважаючи на всесвітню пандемію коронавірусу, багатий на яскраві досягнення наших спортсменів на змаганнях різних рівнів:

Роман Нога в складі збірної Чернігівської області виборов бронзову нагороду у потрійному стрибку на чемпіонаті України серед юніорів.

Бублик Олексій став дворазовим Чемпіоном України з пляжного волейболу 2020 року у вікових категорія до 19 та до 20 років;

Катерина Лащенко - чемпіонка України з боксу серед дівчат 2005 року народження, учасниця Чемпіонату Європи;

Вихованки Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи стали срібними призерами Чемпіонату України “Дитяча ліга” з волейболу серед дівчат 2007 р.н. сезону 2019-2020 років;

Команда “Ветеран” Прилуки вибороли звання чемпіонів Чернігівської області з футболу серед ветеранів;

Андрій Гребенюк є членом збірної команди України з настільного тенісу, бронзовим призером Чемпіонату України, неодноразовим призером міжнародних турнірів;

Юні тенісисти нашого міста стали призерами командного чемпіонату Чернігівської області з настільного тенісу;

Денис Шинкаренко входить до складу збірної команди Чернігівської області, є чемпіоном України та неодноразовим призером чемпіонату та Кубку України з лижних перегонів серед юнаків з вадами слуху;

Вихованці Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи вперше в історії стали учасниками Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів, а сам заклад уперше за всю історію свого існування увійшов до десятки кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Прилучани мають ще багато й інших вдалих виступів на змаганнях регіонального та всеукраїнського рівнів.

Міський голова Ольга Попенко привітала з Днем фізичної культури і спорту України, 30-ю річницею з Дня створення Національного олімпійського комітету України, 20-ю річниця з Дня створення Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Ольга Михайлівна побажала нових перемог, золотих здобутків спортсменам та за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту нагородила Почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради кращих із кращих прилучан.

Почесні гості та юні спортсмени урочисто висадили Алею олімпійської слави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Шановні прилучани та гості міста!

Запрошуємо вас на міські заходи до Дня фізичної культури і спорту України.

Переглядів:2968