<<<1 - 11 з 45>>>


20 Вересня 2021 14:01

Відбулося навчання з енергоменеджменту

17 вересня 2021 року у сесійній залі міської ради, відповідно до Плану-графіка навчання кадрів Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації на 2021 рік, відбулося навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Енергоменеджмент та підвищення енергоефективності. Можливості використання місцевих відновлювальних джерел енергії».

 

Про зміни у законодавстві з енергозбереження, енергетичний сертифікат, енергетичний паспорт, енергетичний аудит, приклади реалізованих енергозберігаючих проектів доповів Сергій Зінченко, керівник осередку громадського об'єднання Асоціації енергоаудиторів в Чернігівській області, керівників проектів науково-виробничого підприємства «Енергоіновація».

 

 

Відділ по роботі з кадрами міської ради

04 Червня 2021 14:41

Відбулося навчання посадових осіб місцевого самоврядування

Сьогодні, 4 червня, у малій залі міської ради відбулося навчання посадових осіб місцевого самоврядування на тему “Про вимоги до надання інформації за запитами на інформацію”, проведене начальником загального відділу міської ради Ларисою Чайкою.

У ході навчання відповідальні особи за ведення діловодства структурних підрозділів міської ради ознайомлені із Законом України “Про доступ до публічної інформації” (зі змінами).

Відділу по роботі з кадрами міської ради
16 Квітня 2021 11:06

Чергове навчання для посадовців

Сьогодні, 15 квітня 2021 року в сесійній залі міської ради головним спеціалістом з питань діяльності правоохоронних органів, мобілізаційної та спецроботи міської ради Архаткіним Сергієм Петровичем було проведено навчання на тему “Про вимоги до Порядку ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію та Інструкції по роботі з внутрішніми документами, які містять службову інформацію”. Посадові особи місцевого самоврядування мали можливість детально ознайомитися з роботою із документами, в тому числі з внутрішніми документами, які містять службову інформацію.  

 

30 Березня 2021 13:57

Чернігівський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою» провів семінар

Сьогодні, 30 березня, відбувся онлайн семінар «Управління персоналом в органах місцевого самоврядування», який організував Чернігівський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою».

Мета заходу - надати роз’яснення таких питань як прийняття, проходження та припинення служби в органах місцевого самоврядування, питань мотивації, професійного розвитку, дисциплінарної відповідальності та ін.

У семінарі взяли участь керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова, начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян та головний спеціаліст відділу по роботі з кадрами міської ради Людмила Соколовська.

04 Лютого 2021 16:41

Відбулося навчання керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради

Відповідно до плану навчань посадовців Прилуцької міської ради 04 лютого відбулося навчання на тему “Вимоги до оформлення справ, що підлягають архівному зберіганню".

Навчання провела начальник архівного відділу міської ради Світлана Брітан.

Також присутні заслухали інформацію про Порядок проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами Прилуцької міської ради покладених на них обов'язків і завдань за 2020 рік, з даного питання виступив начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

23 Листопада 2020 16:47

Навчання для відділу по роботі з кадрами

Сьогодні до першочергових завдань в роботі з кадрами слід віднести питання підвищення наукової обґрунтованості та практичної реалізації державної кадрової політики, професійного розвитку персоналу органів влади, модернізації кадрових служб та освоєння світового досвіду в управлінні людськими ресурсами.

Абсолютно зрозуміло, що особливу важливість має набувати підвищення ефективності управління персоналом органів влади.

23 листопада посадовці відділу по роботі з кадрами Прилуцької міської ради взяли участь у онлайн-семінарі з підвищення кваліфікації з питань управління персоналом.

У ході онлайн-зустрічі учасники семінару обговорили наступні питання:

🔹 Сумісники: чи відрізняються зовнішні від внутрішніх.

🔹 Покладання додаткових обов'язків на працівника: чи завжди потрібна вакансія.

🔹 Графік відпусток:

17 Червня 2020 14:00

Відбулося навчання для спеціалістів управління персоналом

17 червня 2020 року відбулося навчання у дистанційній формі за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для керівників апарату районних державних адміністрацій, керуючих справами виконавчих апаратів міських ради міст обласного значення, начальників відділів (завідувачів секторів), спеціалістів управління персоналом структурних підрозділів обласної державної адміністрації, апарату районних державних адміністрацій, на яких покладено обов'язкищодо здійснення кадрової роботи.

Участь у навчанні брав начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Темою для навчання було визначено “Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування”.

У ході онлайн-зустрічі учасники навчання обговорили запроваджені новації в законодавстві про державну службу та концепцію реформування системи оплати праці державних службовців.

Начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко презентував посадовцям нову форму особової картки державного службовця та пояснив особливості її оформлення.

Також учасники обговорили питання призначення на державну службу шляхом укладання

06 Березня 2020 13:11

Практика використання сучасних ІТ-інструментів для професійної діяльності

Питання сучасних ІТ-інструментів для діяльності організацій та особистих потреб офісних працівників розглянуто під час навчання посадовців, що було організовано відділом інвестицій та міжнародної діяльності міської ради, 5 березня поточного року.

Волонтер Корпусу Миру США в Україні Шон Крін презентував інструменти планування та налагодження ефективних комунікаційних зв’язків, зберігання й редагування документів, які пропонуються компанією Google. Також на заході учасниками було обговорено питання використання відкритих графічних, технічних Інтернет платформ для роботи з документами.

Присутні мали можливість ознайомитись з напрямами діяльності та заходами, що впроваджувались у громаді в рамках співпраці з Корпусом Миру США в Україні у 2019 році.

07 Лютого 2020 08:13

Вимоги до оформлення справ, що підлягають архівному зберіганню

Відповідно до плану навчання посадовців міської ради, затвердженим розпорядженням міського голови №2р від 08 січня 2020 року учора, 6 лютого, у сесійній залі міської ради відбулося навчання на тему «Вимоги до оформлення справ, що підлягають архівному зберіганню».

Завершився 2019 рік і все діловодство в установах, організаціях, підприємствах необхідно привести до норм законодавства.

Про вимоги до оформлення справ, що підлягають архівному зберіганню інформувала начальник архівного відділу міської ради Світлана Брітан. Справи оформляються відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 «Типова інструкція з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади» і «Інструкції з діловодства в Прилуцькій міській раді та її виконавчих органах», затвердженої розпорядженням міського голови № 42р від 24 лютого 2012 року.

 

Також начальник архівного відділу міської ради повідомила присутніх про стан та перспективи розвитку архівної справи у м.Прилуки.

Архівний відділ Прилуцької міської ради виконує делеговані повноваження місцевих державних архівних установ щодо зберігання документів Національного архівного фонду (скорочена назва НАФ) та управління архівною справою і діловодством на території міста. Питання збереженості документів НАФ, його примноження та використання завжди було важливим для суспільства.

31 Січня 2020 08:27

Навчання для розпорядників інформації

Керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації» та постановами КМУ №409 від 17.04.2019 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних» та №835 від 21.10.2015 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», з метою підвищення відкритості, прозорості бюджетної політики та оперативного інформування громадськості та доступу до публічної інформації, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова та начальник відділу з питань комп'ютеризації міської ради Михайло Приступа провели навчання для розпорядників інформації.

30 січня 2020 року у сесійній залі міської ради зібралися як керівники структурних підрозділів Прилуцької міської ради, управлінь, установ та комунальних підприємств міста, так і відповідальні особи з адміністрування, наповнення Єдиного державного веб-порталу відкритих даних (http://old.data.gov.ua/).

 

Олена Александрова нагадала присутнім, про Постановою затверджений Порядок проведення щорічної оцінки стану оприлюднення та оновлення відкритих даних. Метою оцінки є визначення стану виконання розпорядниками інформації вимог Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних. Оцінка проводиться Державним агентством з питань електронного урядування із дотриманням

23 Жовтня 2019 15:00

Розпорядження міського голови про навчання посадовців

Розпорядження міського голови від 23 жовтня 2019 року №337р “Про план навчання посадовців міської ради” (додається

<<<1 - 11 з 45>>>