Громадська організація
«Патріот Прилуки»

Голова ГО - Дуденок Олександр
тел. 095-16-01-111

Заступник голови ГО - Купрій Віта
тел. 066-05-03-698

Посилання на сторінку в соцмережі facebook

 

ЮВІЛЕЙ !!!!!
П'яту річницю заснування організації ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ, команда відсвяткувала в пункті переливання крові, здавши кров для поранених бійців ООС. П'ять років поспіль команда ПАТРІОТ ПРИЛУКИ, здає кров для поранених бійців та хворих за потребою.
Усій команді ПАТРІОТ, величезне дякуємо, що разом на одній хвилі в одному напрямку. Ви супер команда.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook текст без правок.

 
 
 
 

 

30.07.2020 року, команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися з чергової поїздки, зони ООС. Вітання та вдячність від земляків: Золоте, Красногорівка, Мар'їнка, Попасна.
Всім величезне дякуємо за допомогу.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

 Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook текст без правок.

 
 
 
 

 

25.06.2020 року команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із чергової поїздки зони ООС. Дякуємо всім хто допоміг у зборі волонтерської допомоги. Величезний привіт від бійців земляків та вдячність.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

 Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook текст без правок.

 

 

Шановна команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ, вітаю всіх вас і висловлюю вам щирі слова подяки! 
Поділитися своїм життям заради порятунку життя іншої людини, що може бути благородніше? Деколи донор сам буває слабкий після забору крові, але те, що належить – без вагань віддає до останньої краплі! Такі люди – справжні герої! А значить їм і шана в цей день!
Шановні донори! Дякую вам за добро, милосердя і чуйність! У ваших руках життя людей і ви рятуєте їх, поділившись частинкою своєї крові. Нехай ваше власне здоров'я завжди буде на висоті. Хай ваш безцінний, безіменний подвиг буде винагороджений довгими роками життя, нескінченним щастям і благополуччям!
Зі святом і дякую за врятовані життя! Низький уклін вам, щедрі серцем люди!

 Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook текст без правок.

 

 

Як завжди, два місяці минуло і команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ знову здає кров для поранених бійців ООС.
Всі хто бажає здавати для поранених кров долучайтеся. Пункт переливання крові радо вас прийме кожного вівторка Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

 

29.05.2020 року команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із чергової поїздки зони ООС.
Величезний привіт і подяка від наших земляків захисників. 
Настоятелю церкви Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ отцю Vitaliy Yurochko та прихожанам церкви за постійну підтримку наших захисників. Всім дякуємо хто допомагає і не стоїть осторонь. СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

21.01.2020 рік новий, а добрі справи незмінні, команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ як і п'ять років поспіль, кожних два місяці здає кров для поранених бійців.
З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНО !!!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

З волонтерською допомогою до воїнів-земляків

8.01.2020 року команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися з чергової поїздки із зони ООС. Вітання від хлопців та вдячність, прилучанам які шостий рік поспіль допомагають та підтримують бійців ЗСУ. 
Дякуємо за допомогу настоятелю церкви Різдва Пресвятої Богородиці Отцю Віталію та прихожанам церкви, діткам та колективу дитячого садочка №3, ТОВ Ресурс- Агро, ТОВ Цукровик, ТОВ Прилуцький Хлібозавод, та інш. Дякуємо вам. 
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

21.12.2019 року команда ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» повернулися із чергової поїздки. І як завжди шостий рік поспіль СВ.Миколай в ролі волонтерів вчасно встиг з привітаннями і подарунками, починаючи з Луганської області та закінчуючи в Донецькій області. 
Величезне дякуємо всім хто допоміг у зборі святкових подарунків.
Прихожанам та настоятелю церкви Різдва Пресвятої Богородиці, ТОВ Цукровик, київським волонтерам Наталії Гриненко, учням №7 школи, ЦТДЮ, Удайцівській школі інтернату, райдержадміністрації Росовскому Д. М головам сільрад та громаді та багато іншим хто на протязі довгих років війни не стоїть осторонь, і всим чим можуть допомагають нашим захисника України.
Не залишилися без подарунків і наша команда, дякуємо вам хлопці.

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

У ніч з 13 на 14.09.2019р команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із зони ООС. Все таки п'ятниця 13 влаштувала нам веселеньку поїздку, топлевний фільтр відмовився працювати, радіатор взагалі відвалився. А хлопці просили, може не поїдете, переночуйте виїдете вранці.
Та слава богу з перешкодами справилися, фільтр тимчасовий поставили радіатору стальна проволка в поміч ;-)
Всім величезне дякуємо.
Ми вже вдома.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 
 
 

 

 

26.08.2019 року команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися з чергової поїздки із зони ООС. На день Незалежності України відвідали наших хоробрих захисників, які вже шостий рік виборюють незалежність. Ми маємо пам'ятати завжди і не забувати якою ціною дається НЕЗАЛЕЖНІСТЬ нашої Держави і завдяки кому. СЛАВА ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 
 
 
 
 

 

03.08.2019 року, команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із зони ООС. Всім вітання від наших захисників. Не встигли відїхати як хлопці питають ( а коли ви приїдете знову?) Приїдемо обов'язково!!! Шановні ваша підтримка їм необхідна, і вітання та гостинці які ви передаєте, дуже важливі та цінні для них. Війна ще не скінчилася, але перемога неодмінно буде за нами.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 
 
 
 

 

 

27.06.2019року ГО«ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» повернулися із чергової поїздки зони ООС. Відвідали наших захисників України в Миронівське, Світлодарск, Зайцеве, Мар'їнка, Старогнатівка.
Дякуємо за допомогу, прихожанам та настоятелю Собору Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ протоієреєві Віталію Юрочко.( VitaliyYurochkoСергій Коровченко, ТОВ Цукровик, Дмитрий Колесник, Хлібозаводу.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 
 
 
 

 

31.05.2019р ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із чергової поїздки, дякувати Богу всі живі всі здорові і в гарному настрої. Дорога цього разу виявилась легкою і найголовніше без сюрпризів. Все чітко за планом, Світлодарсь, Новолуганське, Зайцеве.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

 

 

02.05.2019 року ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися зі Сходу. Дорога була важкою і довгою по - при всі негаразди, труднощі, поломки, наша команда виконала поставлену ціль і пасхальні гостинці було доставлено хлопцям на позиції. Відвідали прилучан які зараз боронять кордони нашої країни в Старогнатовці, Мар'янкі, Красногорівці, Зайцеве, Світлодарськ і Миронівський.

Величезна подяка громадському діячу Сергій Коровченко, ТОВ Цукровик, Райдержадміністрації і сільським радам, ВАТ Прилуцька тютюнова фабрика, Наталія Гриненко, Olena Simiachko, підприємцям м'ясного павільйону Центрального базару, прихожанам собору Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП та настоятелю храму протоієрею Vitaliy Yurochko.

Від наших захисників вам всім величезне дякую. Дякують за те що кожного разу передаєте чясточку рідного краю, дякують за речі першої необхідності за листи, малюнки, вдячні нашій команді що постійно без перестанку допомагаємо, відвідуємо наших захисників. Цього року це була вже п'ята пасха яку го ПАТРІОТ ПРИЛУКИ зустріли разом з ЗСУ нашими воїнами захисниками. (текст без правок)

Дай Бог, щоб це була остання Паска в зоні бойових дій. І наступного року Воскресіння Господа українці святкували в мирі й злагоді. Миру Україні, миру всім нам. СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook (текст без правок).

 

 

Два місця пройшло і команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ знову здає кров для поранених бійців, кожного разу кількість добродіїв бажаючих здати кров збільшується. Дякую всім.

 

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook (текст без правок).

 

 

 

22.03.2019 року команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися з чергової поїздки.

 

 

Відвідали бійців, 58бр, 30бр, АЗОВ(автозапчастини, мас.сітки, медикаменти, вітаміни будівельні матеріали та багато іншого). Велика вдячність всім, хто допомагає хлопцям, які боронять нашу рідну Україну перемога за нами Українцями СЛАВА УКРАЇНІ.

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook (текст без правок).

 

 

 

 

15.02.2019 року ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» повернулися зі сходу. Привітали наших захисників, 93бр, 1т.бр, 58бр, 81бр, АЗОВУ, валентинками та солодощами, які приготували діти гімназії №5 та ЗОШ №13.

 

 

 

Щиро вдячні всім за надання гуманітарної допомоги (печиво, цукерки, кава, плівка, утеплювач, бочки, пітдони, ліки, акумулятор, мішки, ікони, диз.паливо, пристрій для зарядки тепловізорів, та за інші необхідні речі).

14.02.2019 від кулі снайпера постраждав земляк Тарас, якого наша команда відвідала за декілька годин до поранення.

Молімося за Тараса, хай БОГ допоможе йому одужати!

 

 

22 лютого 2019 року видатному композитору, громадському діяча, академіка академії наук України Левку Миколайовичу Ревуцькому виповнилося б 130років. До цієї визначної дати долучилася наша команда го ПАТРІОТ ПРИЛУКИ. На прохання керівництва музичної школи наша команда виготовила та встановила на фасаді школи пам'ятну меморіальну дошку, та прийняли участь в заході по вшануванні його творчості.

 

 

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook (текст без правок).

 

 

 

 

17.01.2019 року команда «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ», хоча і на буксирі, та все одно повернулися із чергової поїздки. На несправнову авто проїхали більше тисячи кілометрів, відвідали бійців 93, 72, 58, 10, 1т.бр.

 

 

 

Усім величезне дякуємо за допомогу у зборі волонтерського авта.

Постараємося швидко відремонтувати волонтерське авто і наступного місяця знову в дорогу, з волонтерськими гостинцями.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" у соцмережі facebook (текст без правок).

 

 

21.12.2018р по при великі перешкоди і труднощі, дякувати Богу, що всі живі та здорові командна Г.О. «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» повернулися із чергової поїздки. Святий Микола хоч і пізно увечері, але встиг на позиції до хлопців з подарунками, листами та привітаннями. Величезна подяка райдержадміністрації, діткам шкіл та садочків, і всім хто долучився до збору допомоги. Світлана Дуб Наталія Гриненко ви як завжди супер(подарунки, випічку).

(текст без правок із соцмережі)

 

Особлива подяка волонтерам Геннадій П'ятак та Олександру які приїхали на допомогу коли наше авто зламалося, хлопці дякуємо вам за допомогу.

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

08.12.2018 року волонтери ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із чергової поїздки. Провели чотири дні в чудовій компанії з чудовими, мужніми, сильними, воїнами захисниками які невтомно вже п'яти рік боронять нашу неньку УКРАЇНУ. А ми як завжди поруч, теж вже п'ятий рік намагаємося допомагати нашим воїнам і задовольняти хоч частину їхніх потреб. І дякувати Богу що є такі люди котрим небайдужа доля людей, та й країни в цілком. Дякуємо Вам. СЛАВА УКРАЇНІ

 

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

Волонтери Г.О. ПАТРІОТ ПРИЛУКИ, щиро вдячні за подарунок на волонтерське авто, від громадського діяча Сергій Коровченко. Дякуємо вам за пару новеньких зимових шин, які дуже необхідні організації, для поїздок в зону ООС.

 

Із сторінки ГО "Патріот Прилуки" в соцмережі facebook текст без правок.

 

Традиційно, незмінно, 24 жовтня, команда ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ здала кров для поранених бійців ООС (АТО).

Долучайтеся шановні Прилучани, кров швидко відновлюється і це корисно для здоров'я!

 

16 жовтня 2018 року ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із чергової святкової поїздки. Встигли вчасно, якраз на День Захисника України перебували з нашими захисниками, патріотами, справжніми чоловіками які невтомно вже п'ятий рік захищають нашу неньку УКРАЇНУ. Слова були зайві, побажань майже не говорили, а причиною тому були дитячі малюнки, листи, в яких все й сказано без зайвих слів, а ще до всього намальованого ще й смачні гостинці. Що тут додати,тільки слова вдячності школярам, студентам міста і всім хто долучився до збору допомоги. Ви великі молодці, зробили свято хлопцям. Дякуємо.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Уже четвертий рік поспіль двічі на рік волонтери ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ приймають участь в ярмарку, які проходять в нашому місті. Цьогоріч Воздвиженський ярмарок проходив 29-30 вересня. Кожного року на таких заходах Патріот готує смачні страви й пригощаємо мешканців міста, району та гостей ярмарку. Таким чином команда Патріот висловлює подяку тим людям, які на протязі майже п'яти років допомагають військовим, які захищають нашу неньку Україну.

І цьогоріч розмаїття страв на вибір, кому що до смаку. (Борщ, солянка, польова каша, уха, млинці з маком, вареники з вишнями, маком, капустою) Наші вправні господині постаралися на славу.

ПАТРІОТ ПРИЛУКИ дякуємо Вам, що не словом, а ділом доводите свою відданість волонтерській справі. В єдності наша сила!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

 

Добрі новини. Ярославчик уперше за декілька місяців перебування в лікарні, нарешті на свіжому повітрі, навіть пташки зібралися до купи привітати малечу з одужанням. Дякувати Богу, тепер батьки Коваля Ярослава, можуть бути спокійні, найгірше по заду, біда минула їхню оселю.

Ще раз, ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ щиро дякуємо ДЕПУТАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ ДУБІЛЮ ВАЛЕРІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ, за Вашу допомогу у лікуванні Ярослава. І нехай Вас і вашу родину оберігає Господь Бог.

Михайло Коваль, Вам і Вашій родині бажає успіху, міцного здоров'я, Божої Благодаті!

Світ не без добрих людей, добро завжди перемагає, пам'ятайте про це!

 

26 вересня ГО ПАТРІОТ ПРИЛУКИ повернулися із зони ООС.

Дякуємо всім тим хто вже п'ятий рік постійно допомагає ЗСУ, підприємцям, підприємствам, прихожанам та настоятелю Української православної церкви київського патріархату, діткам шкіл та садочків, мешканцям міста та району. Тільки завдяки вашій і нашій підтримці, турботі, військові постійно відчувають підтримку і з кожною нашою поїздкою отримують часточку дому з вашими гостинцями. Дякуємо, дякуємо, завжди чуємо слова від хлопців, щирі посмішки й радіють наче діти розкриваючи коробки з допомогою. Команда Патріот вдячна людям за свій вклад та допомогу.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

 

21 вересня ГО "ПАТРІОТ ПРИЛУКИ" повернулися з чергової поїздки із зони АТО. Доправили нашим бійцям: буржуйки, плівку, бензопилу, продукти харчування, будівельні матеріали, автозапчастини та подарували автомобіль 4-й роті 1-го бат. 1-ї танкової бригади.

 

 

 

 

Чергова допомога захисникам

 

ГО "ПАТРІОТ ПРИЛУКИ" на чолі з керівником організації   Олександром Дуденком у святкові дні - День Державного Прапора України та День незалежності України (23-27 серпня) відвідали зону ООС із подарунками для захисників рідної держави.

Вітання нашим захисникам-оборонцям збирали як мешканці міста так і району.

 

 

 

З волонтерською допомогою до воїнів-земляків

Громадська організація “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи!

02-05 липня 2018 року відвідувала воїнів-земляків з гуманітарною допомогою на сході України.

Волонтери громадської організації «Патріот Прилуки» на чолі з головою Олександром Дуденком у черговий раз відвідали зону АТО та бійців Добровільного батальйону “ДУК”, бригади 93 та 72.

 

 

 

 

 

 

 

З волонтерською допомогою до воїнів-земляків

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів.

Громадська організація “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи та постійно відправляє гуманітарну допомогу на схід нашої країни.

Члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком перебували з волонтерською допомогою у АТО.

Волонтери з 9 по 14 квітня, з 03 по 06 та з 28 по 31 травня 2018 року побували та відвідали воїнів-земляків поблизу Золотого, Мар’їнки, Щастя, Красногорівки, Старогнатівки, Авдіївки та ін.

Бійці АТО отримали волонтерську допомогу та вісточку з дому.

Фото:

 

 

 

У підтримку українського війська!

Члени громадської організації «Патріот Прилуки» на чолі з головою Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків у Золотому, Попасній, Волновасі, Красногорівці, Мар’їнці, Старогнатівці та ін.

Бійці АТО 10-14 березня 2018 року з радістю отримали волонтерську допомогу та вісточку з дому.

 

 

 

Святкова волонтерська допомога воїнам АТО

Громадська організація “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи, відправляючи гуманітарну допомогу на схід нашої країни.

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів.

До святкових привітань також долучилися діти Прилуцьких шкіл міста №7 і №10 та вихованці Удайцівської школи-інтернату, виготовивши валентинки для бійців.

Члени громадської організації на чолі з головою Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків у Авдіївці, Золотому, Попасній, Водяному та ін. Бійці АТО 11-14 лютого 2018 року з радістю отримали волонтерську допомогу, святкові листівки та вісточку з дому.

 

11-14 січня 2018 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів АТО на сході України. На чолі з головою ГО Олександром Дуденком вони передавали новорічні вітання для земляків-прилучан в Авдіївці, Красногорську, Водяному та Панасці. Від довгоочікуваних гостей бійці отримали святкову волонтерську допомогу й вісточку з дому.

 

 

 

 

Святкова волонтерська допомога воїнам АТО

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів. Тому ГО “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи щодо відправлення гуманітарної допомоги на схід України.

Діти Прилук долучилися до святкових привітань. а саме: учні ЗОШ №№ 7, 9, 10, 13, 14 та садків №№ 8 та 9.

Члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків.

Бійці АТО 19-21 грудня отримали волонтерську допомогу та вісточку з дому.

 

 

 

З волонтерською допомогою до воїнів-земляків

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів.

Громадська організація “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи щодо відправлення гуманітарної допомоги на схід України.

Члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків.

Волонтери 11-16 листопада побували у Золотому, Маріуполі. Також відвідали воїнів-земляків поблизу Мар’їнки, Попасного, Піски, Павлополя, Широкиного.

Бійці АТО отримали волонтерську допомогу та вісточку з дому.

 

 

 

Чергова волонтерська допомога воїнам АТО

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів. Тому ГО “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи щодо відправлення гуманітарної допомоги на схід України.

У День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком відвідали зону АТО.

З 14 по 18 жовтня побували у військових підрозділах, які розташовані у Пісках, Бахмуті, Попасній, Золотому та Муратовому.

Бійці отримали святкову волонтерську допомогу та вісточку з дому.

 

 

 

У підтримку українського війська!

Громадська організація “Патріот Прилуки” продовжує свої добрі справи щодо відправлення гуманітарної допомоги на схід України.

Члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків.

Волонтери 11-14 вересня побували у Попасній, Пісках, Авдіївці, Золотому, Спірному.

Громадська організація дотримується думки, що головний наш обов'язок- підтримувати українських військових.

 

 

 

Чергова волонтерська допомога воїнам АТО

Українським солдатам не обійтись сьогодні без підтримки волонтерів.

З 22 по 24 серпня 2017 року члени громадської організації “Патріот Прилуки” на чолі з головою ГО Олександром Дуденком у черговий раз відвідували з волонтерською допомогою земляків у Троїцькому, Павлополі, Широкиному, Щасті, Волновасі, Маріуполі, Затишному та ін.

Бійці АТО отримали допомогу та вісточку з дому.

 

Наш обов′язок підтримувати українських військових!

 

 

ГО “Патріот Прилуки”  продовжує свої добрі справи щодо відправлення гуманітарно допомоги на Схід України.

 З 26 липня по 30 липня 2017 року  у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків у Пісках, Волоновасі , Маріуполі, Широкиному та Павлополі.

 Голова громадської організації Олександр Дуденок тримається думки, що головний наш обов′язок- підтримувати українських військових.

 

 

 

"Бойовий Волонтер України"

За волонтерську діяльність в зоні бойових дій командування 1танкової бригади 1 танкового батальйону ( підполковник Ліньков А.М.) нагородило волонтерів нашої організації (Дуденок О.М. Купрій В.Г. Гнатченко Ю.О.) орденами "Бойовий Волонтер України".

 

 

 

Чергова допомога воїнам АТО

З 05 по 07 липня 2017 року члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою громадської організації Олександром Дуденком у черговий раз відвідали з волонтерською допомогою своїх земляків.

Волонтери побували у Попасній, Троїцькому, Мар`їнці, Бахмуті ін.

Командування 1танкової бригади 1 танкового батальйону (підполковник Ліньков А.М.) нагородили волонтерів нашої організації (Дуденок О.М. Купрій В.Г. Гнатченко Ю.О.) орденами "Бойовий Волонтер України" за волонтерську діяльність в зоні бойових дій.
 

Меморіальна дошка воїну АТО - Олегу Санику

27 червня на фасаді Прилуцького агротехнічного коледжу було відкрито меморіальну дошку загиблому воїну АТО Олегу Санику.

Колишній учень цього коледжу Олег Саник загинув в зоні антитерористичної операції 12 квітня 2017 року. Земляки свято бережуть пам’ять відважного воїна. В знак цього громадською організацією «Патріот Прилуки» була виготовлена меморіальна дошка та встановлена на фасаді коледжу напередодні Дня Конституції України.

З щирими словами скорботи до присутніх звернулись: в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, член ГО «Патріот Прилуки» Євген Чечель та багато інших.

Присутні низько вклонились сестрі та синові загиблого за те, що віддав своє життя за всіх нас, за Україну.

Освячення меморіальної дошки проведено благочинним Прилук і Прилуцького району Української Православної церкви Київського Патріархату, протоієреєм Віталієм Юрочко .

 

 

 

Допомога воїнам АТО

Сьогодні українським солдатам не обійтись без підтримки волонтерів.

З 11 по 15 червня 2017 року члени ГО “Патріот Прилуки” на чолі з головою ГО Олександром Дуденком у черговий раз відвідували з волонтерською допомогою земляків у Троїцькому, Павлополі, Широкиному, Щасті, Волновасі, Попасній Маріуполі, Затишному та ін.

Бійці АТО отримали допомогу, а головне вісточку з дому.

 

З 12 по 15 травня представники ГО “Патріот Прилуки” у черговий раз відвідували з волонтерською допомогою земляків у Павлополі, Широкиному, Волновасі, Маріуполі, Затишному та ін.

 

Уже традиційно представники ГО “Патріот Прилуки” відвідали Удайцівську школу-інтернат з волонтерською допомогою. Під час зустрічі члени громадської організації провели для вихованців закладу урок патріотичного виховання.

Після чого між дітьми та членами ГО було зіграно товариський матч у футбол.

Особливим учасником команди юних удайцівців став запрошений на захід прилучанин чемпіон параолімпійських ігор 2016 року Олег Лень.

З 17 по 20 квітня 2017 року представники громадської організації “Патріот Прилуки” відвідували з Пасхальними вітаннями бійців-земляків Прилуччини на сході України.

Цього разу волонтери з святковою матеріальною допомогою відвідали воїнів у Широкиному, Волновасі, Зайцево, Бахмуті та Маріуполі.

З 20 по 23 березня 2017 року представники ГО “Патріот Прилуки” відвідували з волонтерською допомогою бійців-земляків Прилуцького краю у Павлополі, Широкиному, Волновасі та Маріуполі.

З 28 лютого по 03 березня 2017 року представники ГО “Патріот Прилуки” відвідували з волонтерською допомогою земляків у Павлополі, Широкиному, Волновасі та Маріуполі.

З 17 по 18 лютого 2017 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідували воїнів на сході України. Волонтери побували в Авдіївці та Зайцево.

Цього разу представники громадської організації відвідали цивільних та бійців і привезли їм матеріальну допомогу від Прилуцької міської ради й ГО «Патріот Прилуки».

 

З 1 по 3 лютого 2017 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідували воїнів на сході України. Цього разу волонтери побували в Широкіно, Волновасі та Маріуполі.

 

Представники громадської організації вручили матеріальну допомогу бійцям 134-ї, 40-ї, 30-ї бригад й третьому батальйону першої танкової.

 

10-13 січня 2017 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів на сході України. Цього разу волонтери побували в Авдіївці, Майорську, Зайцевому, Волновасі, Маріупольському районі.

 

Представники громадської організації відвідали бійців та привезли їм матеріальну допомогу.

 

 

 

2016 рік

Волонтери 18-20 грудня 2016 році відвідали воїнів на сході України.

Представники громадської організації «Патріот Прилуки» побували у Майорську, Зайцевому, Волновасі, Володарському та Маріуполі.

Уже вкотре волонтери привезли для бійців не лише матеріальну допомогу, а й новорічні подарунки від маленьких прилучан.

Волонтери черговий раз відвідали воїнів на сході України 23-26 листопада 2016 року.

Представники громадської організації «Патріот Прилуки» побували з волонтерською допомогою в бійців 40, 30, 134 бригад та 1 танкового батальйону.

 

Із 31 жовтня по 3 листопада 2016 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів на сході України. Волонтери побували у Волновасі, Маріуполі, Володарському.

 

 

Пам'ять житиме вічно

Відкриття чергового пам'ятного знаку загиблому під час участі в антитерористичній операції воїну відбулося 26 жовтня. На фасаді Прилуцького медичного училища силами громадської організації “Патріот-Прилуки” встановлено меморіальну дошку колишньому випускнику навчального закладу Деркачу Сергію Павловичу.

Під час хвилини мовчання в скорботі за героєм схилили голови міський голова Ольга Попенко, депутати обласної ради Віта Соларева та Сергій Пащенко, представники міської ради, викладачі й студенти медучилища, активна громадськість та рідні воїнів-побратимів Сергія Павловича.

Указом Президента України «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», Сергій Деркач був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), але у наших серцях його героїчна жертва житиме завжди.

13-16 жовтня 2016 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів на сході України. Цього разу волонтери побували у Торецьку, Майорську, Зайцевому, Волновасі, Маріуполі.

13 жовтня 2016 року відбулося відкриття меморіальної дошки в с.Дубовий Гай (Дубогаїська середня школа) загиблому воїну АТО Віктору Задорожньому.

5 жовтня 2016 року представники громадської організації відвідали бійців 41 батальйону.

 

Автомобіль у подарунок від волонтерів

18-21 вересня 2016 року представники громадської організації “Патріот Прилуки” в черговий раз із волонтерським візитом відвідали солдатів на сході України.

Громадська організація вкотре побувала в Зайцевому, Майорську, Торецьку, Волновасі.

Цього разу до традиційних промислових та продуктових наборів бійці 1 танкової бригади 1 батальйону 4 роти отримали в подарунок автомобіль ВАЗ-21011.

З 28 серпня по 1 вересня представники громадської організації «Патріот Прилуки» вже вкотре відвозили продовольчу допомогу воїнам АТО на сході України. Вони побували у: Торецьку,

Зайцево,

Мар'їнці

та шахті «Бутівка».

6-9 серпня 2016 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів на сході України. Цього разу волонтери побували у Майорську, Зайцевому, Торецьку, Кураховому, Волновасі.

 

Відзнаки для волонтерів

2,3 серпня 2016 року волонтери громадської організації “Патріот Прилуки” черговий раз відвідали бійців 41 Чернігівського батальйону на сході України.

Командування 41 Чернігівського батальйону за два роки участі у виконанні бойових завдань в зоні АТО нагородило орденами та медалями волонтерів ГО “Патріот Прилуки”.

Орденами “Єдність та Воля” нагороджені Олександр Дуденок, Віта Купрій, а медалями “За гідність та патріотизм” - Олег Казмерчук, Юрій Гнатченко, Галя Мовчанова й Олександр Вінчура.

7-9 липня 2016 року представники громадської організації «Патріот Прилуки» відвідали воїнів на сході України. Цього разу волонтери побували у Маріуполі, Торецьку, Майорську, Білокузьмінівці, Волновасі.

07.07.2016 Білокузьмінівка

08.07.2016 Волноваха

08.07.2016 Майорск

09.07.2016 Красновка

09.07.2016 Маріуполь

18-21 червня громадська організація «Патріот Прилуки» відвідала воїнів на сході України. Цього разу волонтери відвідали Майорськ, Торецьк, Старогнатівка, Маріуполь.


1 червня громадська організація «Патріот Прилуки» відвідала воїнів 1 танкової бригади, які в даний час дислокуються в Гончарівському. Члени ГО передали воїнам вітання прилучан, військове взуття та смачні подарунки. Бійці в свою чергу теж зробили членам «патріотів» приємний сюрприз, поздоровили та вручили медалі «ЗА БЛАГОДІЙНІСТЬ».

Удайцівська школа-інтернат. Члени громадської організації привітали школярів із закінченням навчального року.

27 травня повернулися із чергової поїздки на схід представники Громадської організації «Патріот Прилуки» . Цього разу волонтери відвідали шість підрозділів у Зайцево, Старогнатівці, Майорську , Торецьку , Старогнатівці та Білокузьмінівці.

Громадська організація «Патріот Прилуки» дякує всім прилучанам хто долучився до збору допомоги.

Майорськ

Білокузьмінівка

Торецьк

 

Поїздка в зону проведення АТО Маріуполь, Зайцево, Старогнатівка. Торецьк, Новотроїцьке, Красновка

(4-6 травня 2016 року)

Поїздка в зону проведення АТО Старогнатівка, Новотроїцьке, Торецьк

(14 квітня 2016 року)

Поїздка в зону проведення АТО Старогнатівка, Новотроїцьке, Широкий Лан

(22-23 березня 2016 року)

Поїздка в зону проведення АТО Старогнатівка, Мар'їнка

(24-26 лютого 2016 року)

Поїздка в зону проведення АТО Старогнатівка,Новотроїцьке, Мар'їнка

(1-4 лютого 2016 року)

Поїздка в зону проведення АТО (11-13 січня 2016 року)

Фотозвіт поїздки в зону проведення АТО (11-13 січня 2016 року) додається

 

Патріоти-земляки працюють

23 березня 2016 року волонтери громадської організації "Патріот Прилуки" повернулися із передової. Цього разу громадська організація відвідала вперше бійців 53 бригади, у якій служать багато прилучан. Також відвідали 41, 14 та 1 танкову бригади.

Побували у населених пунктах на сході України, а саме: Старогнатівка, Новотроїцьке, Широкий Лан.

Громадська організація "Патріот Прилуки" дякує всім небайдужим у наданні волонтерської допомоги.

Завдяки нашим і вашим зусиллями, солдати двічі на місяць отримують допомогу та вітання від рідних. Хлопці вдячні всім!

 

За відродження України!

За патріотизм, громадську активність та самопожертву, спрямовані та відродження та розвиток державності України, членів громадської організації «Патріот Прилуки» Дуденка Олександра Миколайовича, Купрій Віту Григорівну та Гнатченка Юрія Олексійовича було нагороджено медалями «За відродження України».

Командир військової частини п/п В 3137 підполковник Бакулін Олександр Олександрович особисто вручив медалі членам громадської організації «Патріот Прилуки» 19 грудня 2015 року під час чергової поїздки волонтерів в зону АТО.

Старшина батальйону Олександр Дердуль, заступник голови ГО "Патріот Прилуки" Віта Купрій, голова ГО "Патріот Прилуки" Олександр Дуденок (зліва на право)

 

Фотоальбом

 

Курахове - Мар'їнка (24 листопада 2015 року)

 

Курахове - Мар'їнка - Старогнатівка - Гранітне - Новотроїцьке(19 грудня 2015 року)

Переглядів:1759