Комунальне підприємство «Телекомпанія «Прилуки»

Юридична адреса підприємства: м. Прилуки, вул. Київська, 192.

Рішення (47 сесія міської ради 7 скликання) №7 «Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕЛЕКОМПАНІЇ «ПРИЛУКИ» ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції» (додається)

СТАТУТ (додається


ДИРЕКТОР ПІДПРИЄМСТВА

ПАВЛЮТІНА Ірина Миколаївна

 

Біографія (додається)

тел. факс: (04637) 3-43-21

 

 

 

 

Декларація про доходи за 2016 рік (додається)

Декларація про доходи за 2017 рік (додається)

Декларація про доходи за 2018 рік (додається)

Декларація про доходи за 2019 рік (додається)

 

Головний бухгалтер - ВОЛОШИНА Олена Олександрівна: тел. (04637) 3-00-00.

Сторінка на Facebook  (посилання)

Канал на YouTube (посилання)

Сайт телекомпанії https://kptkpriluki.cg.gov.ua

Тарифи і послуги

Тарифи на послуги, що надаються комунальним підприємством телекомпанія "Прилуки" Прилуцької міської ради, з урахуванням ПДВ – 20%, затверджені рішенням виконавчого комітету Прилуцької міської раді від 20 жовтня № 293:

1.1. Вартість рекламно-інформаційного сюжету:

  • виготовлення – 1 сек. – 15,00 грн;

  • трансляція – 1 сек. – 13,00 грн.

1.2. Вартість рекламного ролика:

  • виготовлення – 1 сек. – 117,00 грн.;

  • трансляція – 1 сек. – 3,60 грн.

1.3. Вартість інформаційних матеріалів щодо висвітлення роботи органів місцевого самоврядування, державних установ та неприбуткових організацій:

  • виготовлення – 1 сек. – 3,00 грн;

  • трансляція – 1 сек. – 2,60 грн.

1.4. Вартість музичного вітання:

  • для фізичних осіб – 200,00 грн;

  • колективне для юридичних осіб – 300,00 грн.

1.5. Вартість послуги – показ фотографії у програмі "Музична мозаїка"

  • одна фотографія – 30,00 грн.

1.6. Вартість послуги з надання оголошення:

  • для фізичних осіб – 80,00 грн;

  • для юридичних осіб – 200,00 грн.

Про встановлення тарифів на послуги, що надає комунальне підприємство телекомпанія “Прилуки” Прилуцької міської ради (додається)

 

Фінансова звітність

Фінансовий звіт за 9 місяців 2021 рік  (додається).

Фінансовий звіт за 2020 рік (додається)

Фінансовий звіт за 2019 рік (додається)

Фінансовий звіт за 2018 рік (додається)

Звітність щодо оплати праці за жовтень 2021 рік (додається)

Звітність щодо оплати праці за листопад 2021 рік (додається)

Більше про підприємство

Комунальний засіб масової інформації КП ТК «Прилуки» надає якісні послуги в розрізі висвітлення діяльності Прилуцької міської ради та її виконавчого комітету, громадських об’єднань (міських, районних, обласних та загальноукраїнських). Тематика інформаційного продукту актуальна, змістовна, різноманітна та цікава; торкається економічного, політичного, соціального, культурного та духовного спрямування. Канал «Прилуки» має в асортименті широкий спектр електронних послуг: трансляція інформаційного продукту відбувається через антенний передавач, у кабельній мережі та в цифровому форматі (ліцензію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на багатоканальне мовлення канал «Прилуки» отримав у 2012 році).

Канал «Прилуки» має цілодобову сітку мовлення, яка включає понад 40 програм та передач власного виробництва. Редакційна політика максимально враховує потреби та вподобання всіх вікових категорій. Глядачі каналу «Прилуки» цілодобово отримують об’єктивну, актуальну, цікаву інформацію у якісному цифровому форматі. 11 творчих працівників та 6 працівників технічного персоналу працюють в оперативному режимі, є професіоналами своєї справи, творчими та креативними. Щороку працівники каналу є переможцями єдиного в Україні міжнародного фестивалю журналістської майстерності «Золотий передзвін Придесення».

Канал «Прилуки» має чітку позицію щодо свободи слова. Має першу в Державі нагороду започатковану Держкомтелерадіо України «За вірність професії журналіста, принциповість та об’єктивність». Телекомпанія «Прилуки» - самодостатній, конкурентоспроможний, економічно стабільний засіб масової інформації, який працює на перспективу.

Зважаючи на те, що основним інформаційним продуктом каналу «Прилуки» є телевізійні «Новини» левова частка матеріалів, щодо висвітлення теми АТО має формат інформаційних сюжетів. Як мінімум два рази в тиждень до ефіру готуються сюжети про волонтерську діяльність місцевих громадських організацій, освітніх осередків, які систематично відправляють на передову необхідне, особливим інтересом у глядачів користуються матеріали, які містять відеозйомку із зони АТО. За допомогою каналу «Прилуки» місцеві учасники АТО передають вітання рідним та подяку землякам за підтримку, матеріали канал отримує завдяки тісній співпраці із волонтерами. В об’єктиві каналу «Прилуки» зустрічі учасників АТО із молоддю, загальноміські заходи патріотичного характеру. Щомісяця до ефіру готується відверта розмова із місцевим учасником АТО. Для цього у 2016 була започаткована та на разі успішно діє програма «Герой за покликанням». У форматі діалогу захисники розповідають про життя на передовій, розмірковують про людські цінності. Середня тривалість програми 15 хвилин. Спеціально до календарних свят 14 жовтня, 6 грудня канал «Прилуки» готує цикл сюжетів та рубрик про місцевих героїв. Це матеріали аналітичного характеру, де проводиться паралель між сучасними захисниками та козаками, про героїв сьогодення розмірковують діти.

Теми АТО та окупації Криму регулярно піднімається у соціальних рекламах ефіру каналу.

Починаючи із перших хвилин вибухів на складах із боєприпасами в Ічні канал «Прилуки» оперативно активізувався та кожні пів години інформував своїх глядачів щодо ситуації в зоні вибухів. Кілька знімальних груп працювали паралельно у цілодобовому режимі, висвітлювали події як безпосередньо у Прилуках, щодо прийому біженців так і в населених пунктах що знаходяться в зоні ураження. Оповіщення щодо ситуації в Ічні з’явилися в ефірі впродовж перших півгодини з моменту вибухів, тому відеоматеріали та інтерв’ю посадових осіб використовували колеги із центральних телеканалів. Перших три дні після інциденту інформаційне наповнення телеканалу «Прилуки» містило понад 80% матеріалів по темі.

Кожен день пам’яті, скорботи, трауру ефір каналу «Прилуки» підлягає серйозній зміні контенту. До дат що мають суспільне та патріотичне значення творчий колектив каналу готує тематичні програми. Це стосується трагічних сторінок історії України як День пам’яті жертв Голокосту, День Героїв Небесної Сотні, День чорнобильської трагедії, День пам’яті та примирення тощо. При можливості ми шукаємо свідків трагічних подій, за їх участі готуємо розширені інтерв’ю-спогади. До прикладу : до чергової річниці Голодомору в ефір вийшли тематичні програми «Голодомор геноцид українського народу», «Жертвам Голодомору присвячується», «Перехрестя долі» також широко використовувалися архівні спогади очевидців; до чергової річниці героїв Небесної Сотні до ефіру були підготовлені роздуми місцевих громадських активістів, молоді міста щодо подій на Майдані, а також використовувалася особиста архівна зйомка події Революції Гідності. В рамках відзначення загальноміських заходів канал «Прилуки» активно висвітлює позицію сучасників у форматі інформаційних сюжетів у телевізійних новинах.

Головною «дитячою візитівкою» каналу «Прилуки» є програма «Дітвора», що виходить в ефір чотири рази на добу. Тривалість програми – 15 хвилин. За цей час юні ведучі розповідають цікаві факти із навколишнього світу, вчать етикету, правилам безпеки, розкривають таємниці всесвіту, обов’язковим доповненням програми є мультфільми. «Дітвора» орієнтується на календарні свята, тому має тематичні випуски. Окремою рубрикою в ефірі нашого каналу виходить програма «Дітвора. Уроки англійської мови» де ведуча, вчитель англійської мови, разом з дітьми в ігровій формі вчать глядача англійській мові. Кожний інформаційний блок містить рубрику «Погода». Вже четвертий рік поспіль її ведучими є діти, тому погода на каналі «Прилуки» вабить до перегляду і дорослих, і дитячу аудиторію. Відкрити дитячий всесвіт канал «Прилуки» прагне і через програму «Освітній канал», що виходить в ефір кожної середи із повтором у п’ятницю. «Освітній канал» це такий собі обмін передовим педагогічним досвідом, проте практична реалізація методик навчання та виховання дітей також містить цікаві моменти саме для дитячої аудиторії.

Каналу «Прилуки» вдалося значно розширити аудиторію своїх глядачів. Для цього під час програми «Новини» у вихідні дні усі сюжети виходять із сурдоперекладом. Таким чином забезпечено отримання повноцінної інформації для категорії глядачів з обмеженими можливостями слуху.

Переглядів: