07 квітня 2021

Консультаційна підтримка міжнародних експертів.

Підприємства, організації та установи міста мають можливість взяти участь у міжнародному Проекті SES – Служба Старших Експертів.

Служба старших експертів SES – це заснована провідними бізнес-асоціаціями і фінансована урядом Німеччини неприбуткова організація, що об'єднує понад 12 000 висококваліфікованих фахівців пенсійного віку, готових на волонтерських засадах надавати консультаційні послуги малим і середнім підприємствам, державним структурам, соціальним та освітнім установам.

Візити експертів спрямовані на допомогу у вирішенні конкретних питань, викликів, проблем підприємств, установ соціальної, освітньої сфер і державних органів, сприяння їхньому розвитку, підвищення ефективності та зростанню компетентності їхніх працівників.

Підбір потрібного фахівця здійснюється, виходячи з запиту заявника та індивідуальної ситуації на підприємстві. Проблеми, які вирішуються експертами, полягають, в першу чергу, в підвищенні кваліфікації персоналу та наданні практичної допомоги при вирішенні задач технічного та організаційного характеру (вдосконалення виробництва, організація підприємства, поліпшення якості, навчання персоналу, розробка сучасних концепцій збуту і маркетингу, експорт продукції, модернізація виробництва та інше).

Більш детальна інформація за посиланням: https://www.ses-bonn.de/ru/startseite.

Зацікавлених в участі у Проекті, просимо звертатись до відділу інвестицій та міжнародної дільності міської ради за телефоном (04637) 7-13-65.

 

Переглядів:83