30 квітня 2021

До відома учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності!

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради  повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 «Про затвердження  Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції  та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб» (із змінами)  наказом заступника начальника управління № 8 від 26 квітня 2021 року до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено:

- дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт», яке знаходиться в смт. Сергіївка Білгород - Дністровського району Одеської області.

Санаторій «Орізонт» розташований в центрі курорту «Сергіївка», недалеко від автовокзалу і торгового вузла курорту. «Орізонт» - сучасна дев’ятиповерхова  будівля на 550 місць, розрахована на цілорічну роботу. Можлива доставка відпочиваючих до морського узбережжя автобусами санаторію з інтервалом руху 20 хвилин.

Територія санаторію дорівнює 5,7303 га, включає в себе парк, поле для міні-футболу, два волейбольні та баскетбольний майданчик, автостоянку. Крім того, до послуг відпочиваючих: бар, кіноконцертний зал, комп’ютерний клуб, бібліотека, дитяча ігрова кімната, перукарня, косметичний кабінет та магазин з курортними товарами.

Розміщення в 2,3,4-місних кімнатах з усіма зручностями. В кожному  номері є телевізор та холодильник. Забезпечується цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням за графіком. Забезпечення тепловим температурним режимом згідно з нормами Держсанепідслужби.

Наявність безкоштовного безпровідного доступу до мережі Інтернет за технологією WI-FI у номерах.

Відповідно до отриманих документів в цьому закладі є забезпечення дотримання фізіологічних (медичних) норм харчування. Кратність прийому їжі 5 разів на добу. Забезпечення  дієтичним харчуванням відповідно до профілю лікування. Наявне «Харчування на замовлення». У санаторії є обладнана в сучасному стилі їдальня на 500 місць з роздільними кабінками.

До складу харчування щодня включаються різноманітні свіжі овочі та фрукти, натуральні вітчизняні соки, молочні продукти.

Відпочиваючі забезпечуються культурно-масовими заходами. Є аптечний пункт.

Послуги з психологічної реабілітації передбачають: психологічну просвіту, індивідуальне консультування, психологічну діагностику, підбір методик психологічної реабілітації, психологічну допомогу (терапія), психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Разом з розробленою фахівцями програмою комплексного психо- діагностичного обстеження та проведення психокорекційних заходів з військовослужбовцями, виведеними з місць бойових дій, план психологічної реабілітації учасників АТО передбачає участь бійців у культмасових заходах санаторію, безкоштовного відвідування кінозалу, двічі на тиждень, у супроводі психологів, поїздки на екскурсії за кошти здравниці.

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради

Переглядів:102