19 жовтня 2021

Шановні суб’єкти господарювання!

Експерти прогнозують черговий локдаун на кінець осені: причиною може стати сплеск захворюваності на Covid-19. Відтак Уряду доведеться запровадити карантин, в тому числі й через поширення більш заразного штаму «Дельта».

Українці вже знають і що таке «карантин вихідного дня», і що таке «жорсткі карантинні обмеження». Не варто тішити себе ілюзіями, що наступний локдаун омине Україну. Це лише питання часу. Однак цей карантин може і повинен бути іншим. Адже з’явився новий визначальний чинник – вакцинація.

Тож для компаній є простий і легальний спосіб уникнути карантинних обмежень. Якщо Ви хочете, щоб ваші працівники були здоровими, а бізнес працював під час локдауну — необхідно зробити дві прості речі.

По-перше, переконати працівників, що вакцинація проти Covid-19 працює. І вона допоможе сформувати імунітет від вірусу, що зменшить ризик передачі хвороби та забезпечить захист від її важкого перебігу (дізнавайтеся більше на сайті https://vaccination.covid19.gov.ua/).

По-друге, — організувати групову вакцинацію свого колективу. Медична бригада приїде на ваше підприємство у зручний для вас час. Для цього зателефонуйте за номером 095-354-18-39 (м. Прилуки), 067-462-50-13 або 095-278-86-08 (м. Чернігів) (з 09:00 год. до 17:00 год. в робочі дні) і домовтесь про щеплення.

Нагадаємо, що самі вакцинальні сертифікати вже реалізовані через сервіс Дія.

Не забувайте користуватися захисними масками та дезінфекторами! Частіше мийте руки та тримайте дистанцію понад півтора метра.

Переглядів:107