31 травня 2022

Оголошено конкурс на заміщення посади директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Прилуцької міської ради Чернігівської області

 

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Прилуки, затвердженого рішенням Прилуцької міської ради (70 сесія 7 скликання) від 10.07.2020 №16 управління освіти Прилуцької міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Прилуцької міської ради Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вулиця Ветеранська, будинок 2, м. Прилуки, Чернігівської області.

Умови оплати праці станом на 01.06.2022: по 16 кваліфікаційному розряду, з урахуванням підвищення посадового окладу згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 №22, виплатою надбавки за вислугу років та за престижність праці в розмірі 20% посадового окладу.

 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

- вища освіта не нижче ступеня магістра;

- стаж педагогічної роботи не менше трьох років;

- вільне володіння державною мовою;

- організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Інші вимоги:

  • громадянство України.

 

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, з 01 червня 2022 року по 30 червня 2022 року подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- документ про вільне володіння державною мовою;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід'ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Місце подання документів: управління освіти міської ради, вулиця Вокзальна, будинок, 24, м. Прилуки, Чернігівська область, 17500.

 

Складові конкурсного відбору:

- перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 № 654 «Щодо примірного переліку питань» (додається).

- перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічна та відкрита презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробовування.

Перевірка питань законодавства проводиться у формі письмового тестуванні. Форма для проведення тестування містить індивідуальні завдання для кожного кандидата і складається з 40 питань.

 

Початок конкурсного відбору: 01 липня 2022 року, тривалість 1 робочий день.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи від претендентів на зайняття посади директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Прилуцької міської ради Чернігівської області: Михайличенко Вікторія Вікторівна, т. (04633068), e-mail: [email protected]

 

Конкурсна комісія приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі або подали документи після завершення строку їх подання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів:90