31 травня 2022

Оголошено конкурс на заміщення посади директора Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №10 (Ліцей №10)

Прилуцької міської ради Чернігівської області

 

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Прилуки, затвердженого рішенням Прилуцької міської ради (70 сесія 7 скликання) від 10.07.2020 №16 управління освіти Прилуцької міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №10 (Ліцей №10) Прилуцької міської ради Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вулиця Київська, будинок 375, м. Прилуки, Чернігівської області.

Умови оплати праці станом на 01.06.2022: по 16 кваліфікаційному розряду, з урахуванням підвищення посадового окладу згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 №22, виплатою надбавки за вислугу років та за престижність праці в розмірі 20% посадового окладу.

 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

- вища освіта не нижче ступеня магістра;

- стаж педагогічної роботи не менше трьох років;

- вільне володіння державною мовою;

- організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Інші вимоги:

  • громадянство України.

 

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, з 01 червня 2022 року по 30 червня 2022 року подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- документ про вільне володіння державною мовою;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід'ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Місце подання документів: управління освіти міської ради, вулиця Вокзальна, будинок, 24, м. Прилуки, Чернігівська область, 17500.

 

Складові конкурсного відбору:

- перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 № 654 «Щодо примірного переліку питань» (додається).

- перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічна та відкрита презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробовування.

Перевірка питань законодавства проводиться у формі письмового тестуванні. Форма для проведення тестування містить індивідуальні завдання для кожного кандидата і складається з 40 питань.

 

Початок конкурсного відбору: 01 липня 2022 року, тривалість 1 робочий день.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи від претендентів на зайняття посади директора Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №10 (Ліцей №10) Прилуцької міської ради Чернігівської області: Михайличенко Вікторія Вікторівна, т. (04633068), e-mail: [email protected]

 

Конкурсна комісія приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі або подали документи після завершення строку їх подання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів:128