09 вересня 2022

Повідомлення: 

Товариство з обмеженої відповідальністю “ТОРГОВИЙ ДІМ “ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА” заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел виробничої діяльності на об'єкті, розташованому за адресою: 17503, Чернігівська обл., м Прилуки, вул.1 Козача, буд 56 та буд. 56В.

Джерелами впливу на стан атмосферного повітря являється технологічне обладнання виробництва проводів та кабелів, виробництва теплової енергії в установках спалювання органічного палива, ремонтні та сервісні служби.

При роботі виробничого устаткування в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, оксид вуглецю, азоту оксиди, двоокис вуглецю, вініл хлористий, водень хлористий, ацетальдегід, формальдегід, оцтова кислота, сірчана кислота, пари емульсолу та мастил, аерозолі зварювання. Загальні обсяги викидів становлять - 36,7 т/рік.

ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА” зобов'язується виконувати нормиі правила охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах виробничої діяльності та експлуатації виробничого устаткування. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Концентрація забруднюючих речових у приземному шарі по даному об'єкту не перевищуються значення ГДК.

Для ознайомлення з більш детальної інформацією про отримання дозволу ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА” звертатися за адресою: 17503, Чернігівська обл., м Прилуки, вул.1 Козача, буд 56, +380505128103.

Із зауваженнями або заперечуванням щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря підприємством звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 1400, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.


 

Адміністрація ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА”

Переглядів:58