27 лютого 2023

Якщо ви любите книги й хотіли б знати тонкощі процесу книговидавництва чи мрієте про власне видавництво, запрошуємо до Прилуцької міської центральної бібліотеки ім. Л. Забашти на зустріч "Creative Women Publishing: як запускати видавництво з нуля".

Гостя зустрічі - Слава Світова - співзасновниця та виконавча директорка жіночого видавництва Creative Women Publishing та креативного простору для жінок, які бажають розвиватися у творчості та бізнесі, Creative Women Space. Письменниця, тренерка зі словесної майстерності та творчості, експертка з креативності та розкриття творчого потенціалу, мотиваційна промовиця, амбасадорка української мови. Учасниця письменницької резиденції Șontron (м. Ясси, Румунія) та мистецької резиденції The Nexus of DECISION 2023 (м. Берлін, Німеччина). Слава пише книжки для дорослих та дітей, допомагає авторам-початківцям розкривати творчий потенціал, віднаходити свій унікальний авторський голос, розповідати історії й ставати видимими для світу.

 

Під час зустрічі Слава розкаже:

 

Як відкрити власне видавництво і не поїхати глуздом.

Як видавати книжки посеред війни.

Факапи, про які не говорять уголос.

Як все починалося і куди все рухається.

 

📆: 27 лютого 2023 р.;

 

: 14:00 – 15:30;

 

📬: Прилуцька міська центральна бібліотека ім. Л. Забашти (м. Прилуки, вул. Котляревського, 65).

 

Зустріч відбуватиметься онлайн. Трансляцію можна переглянути у бібліотеці або приєднатись через платформу ZOOM.

 

Щоб стати учасником зустрічі, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3Kd8q4Z). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники.

 

Захід проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела низку зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.

 

Переглядів:91