"Волі народної дзвін"

В Україні відзначається 106 річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. У рамках інформаційно-краєзнавчого заходу "Волі народної дзвін" студенти технічного фахового коледжу більше дізналися про перебіг подій та земляків-крутянців.

«У єднанні сила»

У виставковій залі краєзнавчого музею ім. В.І. Маслова було проведено краєзнавчу годину до Дня Соборності України під назвою «У єднанні сила».


У ході зустрічі учні ліцею №6 більше дізналися про поняття «соборність», підписання Акту Злуки УНР та ЗУНР, “живий ланцюг”, а також переглянули  відеоматеріали про День Соборності та Українську революцію.

 

«Зимовий пейзаж»

У приміщенні 7 ліцею в 4-Б класі відбулася краєзнавча година «Зимовий пейзаж».


Зустріч проходила у формі діалогу, де діти ознайомилися з інформацією про зміни, які відбуваються в рослинному та тваринному царстві в холодну пору року та доповнювали дану інформацію власними коментарями. Розповідь супроводжувалася показом зображень представників рослинного та тваринного світу.

 

 

"Сніговий Лев"

10 січня  бібліотекар міської бібліотеки №4 Тетяна Купенко завітала в ЗДО №3.

Разом з малятами відправилися на гостину до казки. Вихованці із задоволенням відгадували казкові загадки, ребуси, з цікавістю і захопленням  послухали чудову казку про дружбу "Сніговий Лев" Дж. Хелмор, Р. Джонс. Також разом потанцювали під веселу руханку.

 

 

02 січня #CоціальнйпростірМБК   зібрав учасників ГО «Фенікс» на музичну зустріч з зразковим ансамблем «Восьма нота» ( керівник – Алла Кендзерська). Присутні занурилися у чарівний світ музики, познайомилися з різновидами шумових інструментів, розучили щедрівку та поговорили про звичаї святкування Нового року у різних країнах.
#CоціальнийпростірМБК створено за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ), Представництва в Україні, за фінансової підтримки Уряду та народу Японії в співпраці з колективом Прилуцького міського Будинку культури, Благодійною організацією «Мистецькі барви» #БОМистецькібарви .

 
 

 

Прилучанка стала переможицею обласної щорічної премії імені Левка Ревуцького

Вітаємо викладача по класу бандури, керівника ансамблю бандуристів дитячої музичної школи імені Л.М. Ревуцького Карпенко Тетяну Миколаївну з відзнакою та призначенням обласної щорічної премії імені Левка Ревуцького.

Бажаємо творчих успіхів та натхнення!

Переглядів:200