15 березня 2024

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до рішення міської ради (23 сесія 8 скликання)   від 26.08.2022 №11 «Про конкурсний відбір на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Прилуцької міської ради Чернігівської області управління освіти Прилуцької міської ради оголошує конкурс на заміщення  посади директора «Інклюзивно-ресурсного центру»    Прилуцької міської ради Чернігівської області, що знаходиться за адресою: м.Прилуки,  вул. Вокзальна, 24.

         Умови оплати праці станом на 15.03.2024: по 16 тарифному розряду, з урахуванням підвищення посадового окладу згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 №22, виплатою надбавки за вислугу років та за престижність праці в розмірі 20% посадового окладу.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

- вища освіта не нижче  ступеня магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) ;

- стаж  педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років ;

- вільне володіння державною мовою;

- організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що  не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

         Інші вимоги:

  • громадянство України

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, з 18.03.2024 по 12.04.2024  подають до  конкурсної комісії такі документи передбачені Постановою Кабінету Міністрів України  від 12.07.2017 № 545 «Про затвердження положення про інклюзивно-ресурсний центр»:

-        письмова заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

-        письмова згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України « Про захист персональних даних»;

-        копія паспорта громадянина України;

-        копію (копія) документа (документів) про вищу освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

-        копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи.

         Претиндент на посаду може надати інші документи, які на його думку підтверджують його професійні чи моральні якості.

         Місце подання документів: Сектор з питань кадрової та юридичної роботи управління освіти міської ради, вулиця Вокзальна, будинок, 24,  м. Прилуки, Чернігівська область, 17500.

         Складові конкурсного відбору:

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту  та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит  проводиться за напрямками:

  • знання законодавства у сфері освіти дітей з освітніми потребами;
  • знання основ спеціальної підготовки;
  • знання основ управлінської діяльності інклюзивно-ресурсного центру.

Іспит складається з 6 питань по 2 питання за напрямками. Загальний час проведення іспиту повинен становити не більше 1 година 20 хвилин.

         Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти,  працівника, якого визначено відповідальним за прийом документів від кандидатів для проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Прилуцької міської ради:

Шамрай Юлія Олександрівна, завідувач сектора з питань кадрової та юридичної роботи управління освіти Прилуцької міської ради, моб. +38(066)250-99-07 [email protected].

Конкурсна комісія приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі або подали документи після завершення строку їх подання.

 

Переглядів:45