Міський голова провела особистий прийом громадян

27 березня 2024

Міський голова Ольга Попенко 27 березня 2024  року провела особистий прийом  громадян. На прийомі були присутні начальник  юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко, в.о. начальника КП «Муніципальний контроль» Олександр Кухтик та інші посадові особи міської ради,  до повноважень яких відноситься вирішення порушених у зверненнях питань.                                  

 

На прийом звернулось 14 жителів міста, зареєстровано  8 усних звернень, з них 1 колективне. Громадяни порушували питання будівництва та благоустрою міста, прибудинкових територій  багатоквартирних житлових  будинків, соціального захисту та ін. Також звернулись рідні загиблих Захисників України, які проживали в Сухополов’янській ТГ, з питання встановлення банерів з фотографіями Захисників на площі центральної частини м. Прилуки.

На  6  звернень  надано відповідні роз’яснення під час прийому, решта звернень направлені на розгляд посадовим особам міської ради для належного реагування.

Про результат розгляду цих звернень громадяни будуть проінформовані письмово у термін, передбачений Законом України «Про звернення громадян».

        

 

Начальник  відділу  звернень громадян міської ради                       Л.П. Пашук

Переглядів:43