Прилуцькі поліцейські ознайомили старшокласників із своєю професією

10 квітня 2024

 

У рамках профорієнтаційних заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції зустрілися з учнями Прилуцького ліцею № 13. Поліцейські ближче познайомили ліцеїстів із своєю професією та з умовами вступу до вишів системи МВС.

 

Під час зустрічі представники кадрового апарату Прилуцького районного відділу поліції розповіли здобувачам освіти про основні функції та завдання, які покладені на співробітників поліції, а також про умови вступу та специфіку навчання у навчальних закладах системи МВС. Ознайомили дітей із спеціальностями, за якими готують молодих фахівців, переваги професії поліцейського та з можливостями подальшого працевлаштування в органах Національної поліції України.

Також інспектори ювенальної превенції розповіли дітям про проблеми суїцидів, навмисних самоушкоджень та розповіли про негативний вплив небезпечних молодіжних груп на підлітків. Правоохоронці закликали молодь любити та цінувати своє життя, адже воно дається лише один раз.

Майбутні випускники активно спілкувалася з поліцейськими й отримувала відповіді на всі поставлені питання.

Правоохоронці запрошують всіх охочих приєднатися до поліцейської команди. Охочі заповнити анкету для вступу до закладів вищої освіти, зі специфічними умовами навчання, можуть перейти за посиланням https://osvita.np.gov.ua .

Також за довідками можна звертатись до сектору кадрового забезпечення Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області або за телефоном (04637) 3-02-61.

Переглядів:24