Стипендії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва

12 квітня 2024

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оголошує прийом конкурсних пропозицій на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2024 рік.

0

На здобуття стипендії висуваються громадяни України віком від 14 до 35 років – майстри народного мистецтва, творчість яких сприяє розвитку традиційного народного мистецтва на основі досвіду попередніх поколінь майстрів.

Пропозиції вносяться обласними, Київською міською державною адміністрацією, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури і закладами освіти сфери культури.

Документи на здобуття стипендій подаються до 28 червня 2024 року на електронну пошту [email protected], а саме:

- клопотання про призначення стипендії (лист за підписом керівника закладу культури або його заступника) у форматі PDF;

- заявка претендента (заповнена особисто) у форматі PDF, за формою, визначеною Держмистецтв (додається);

- кольорові фото творчих робіт в кількості 10 шт. (з обов’язковим зазначенням автора, року створення роботи, техніки і матеріалів) у форматі JPG;

- копія документу, що посвідчує особу у форматі PDF;

- копія документу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган) у форматі PDF;

- згода на збір та обробку персональних даних (заповнена особисто) у форматі PDF.

Детальніше - за посиланням.

 

Переглядів:28