Якщо ви переймаєтесь майбутнім рідної громади долучайтеся до заходу!

22 квітня 2024

Запрошуємо усіх небайдужих мешканців Прилуцької територіальної громади, представників місцевих громадських організацій, молодіжних об’єднань, ветеранських організацій, благодійних фондів, волонтерів і діячів культури на тренінги: «Взаємодія громадськості з ОМС у відновленні. План Відновлення та його реалізація» та «Проєктна ідея та розбудова організації, яка впроваджує проєкти та здійснює діяльність».

 Якщо ви переймаєтесь майбутнім рідної громади, маєте ідеї щодо проєктів відновлення та розвитку, готові долучитися до їх реалізації та цікавитесь розробкою плану відновлення та розвитку Прилуцької ТГ – реєструйтесь для участі в тренінгу. Головна мета заходу – налагодження дієвої та постійної комунікації з місцевими органами влади, активна й взаємовигідна співпраця усіх зацікавлених мешканців заради зміцнення й ефективного розвитку рідного краю!


 
24 квітня, тренінг «Проєктна ідея та розбудова організації, яка впроваджує проєкти та здійснює діяльність». Початок о 16:00. Захід проводить експерт Агенції відновлення та розвитку Олександр Коваль.
 
 Реєстрація: http://surl.li/suufq  
 
 Посилання для підключення до тренінгу: https://us06web.zoom.us/j/87365749702  
  
 25 квітня, тренінг «Взаємодія громадськості з ОМС у відновленні. План Відновлення та його реалізація». Початок о 16:00. Захід проводить експертка Агенції відновлення та розвитку Ольга Одарич.
 
 Реєстрація для участі в заході: http://surl.li/svhzt  
 
 Посилання для підключення до тренінгу: https://meet.google.com/ipk-tmjg-eyt  
 
  Тренінги організовано в рамках проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення», що впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Google Docs

Реєстрація на тренінг "Проєктна ідея та розбудова організації, яка впроваджує проєкти та здійснює діяльність", який відбудеться у Прилуцькій громаді 24 квітня о 16.00.

Переглядів:21