У добру путь, випускники-2014!

04 червня 2014

Дощ дощем, а свято за розкладом

Навіть дощ, який робив погоду в Прилуках 31 травня, не завадив пишному святкуванню випускного вечора. Через примхи стихії цього року загальноміські урочистості проходили не на площі Іоасафа Бєлгородського, як планувалося, а в міському Будинку культури.

Розпочалася церемонія вітальною піснею, після чого до випускників звернувся мер Прилук Дмитро Барнаш. Побажавши юнакам та дівчатам усього найкращого, він пообіцяв, що докладе всіх зусиль, аби молодь не шукала щастя деінде, а могла знайти собі високооплачувану роботу в Прилуках і пишалася рідним містом.

В.о. начальника управління освіти міської ради Сергій Вовк повідомив, що із 297 цьогорічних випускників золоту медаль отримали п’ятнадцятеро, а срібну – семеро. Усі медалісти й ті, хто захищав честь Прилук на регіональних і всеукраїнських олімпіадах та змаганнях, отримали грамоти і цінні подарунки від Дмитра Барнаша. Такі ж нагороди дісталися випускникам, котрі брали активну участь у громадському житті та творчих конкурсах.

Молодь привітав голова батьківської ради міста Олександр Гмирянський. Із його вуст прозвучали побажання мирного неба над головою та удачі на ЗНО. Також Олександр Федорович закликав любити батьків і бути патріотами свого міста й країни. Від імені випускників виступив учень школи №14 Ярослав Четиркін.

Після урочистостей молодь відправилася відзначати цей незабутній день у більш тісному колі – з батьками й учителями. Тепер новоспеченим випускникам необхідно скласти ЗНО, а головне – правильно обрати професію. Нехай їхні перші кроки у доросле життя будуть легкими і впевненими!

Михайло Рибалко, студент Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка

Газета “Відомості Чернігівщини”

№ 23 від 04 червня 2014 року

Переглядів:143