Обговорення Положення про організацію проведення ярмаркових заходів у м.Прилуки

12 червня 2014

11 червня 2014 року о 15:00 у сесійній залі міської ради відбулося засідання робочої групи за участю громадськості щодо розгляду проекту Положення про організацію проведення ярмаркових заходів у м.Прилуки, у якому взяли участь керівники міста, депутати міської ради, позаштатні радники міського голови, члени громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради та представники місцевих засобів масової інформації.

Міський голова Дмитро Барнаш уніс ряд пропозицій, одна із яких - збір належного реєстраційного внеску під час проведення ярмарків для розвитку культурно-масових заходів міста. Очильник міста наголосив, що кошти, зібрані під час проведення ярмарків, будуть спрямовані на розвиток міста.

Члени громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради внесли пропозиції щодо необхідності залишення коштів у місті та збільшення бюджету міста за рахунок учасників ярмарків та залучення до участі в заходах інвесторів.

Також члени громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради запропонували відновити шкільний ярмарок. Присутні погодили проект Положення про організацію проведення ярмаркових заходів у м.Прилуки.

Прилуцька міська рада

Переглядів:136