«Від тих хто пише – для тих хто читає»

Міжнародний день дитячої книги відзначається щороку 2 квітня − в день народження великого казкаря Ганса Крістіан Андерсена. Святкування цього Дня є наглядний показник того, що книга, яка створена саме для дитини, має великий вплив на формування характеру та становлення її як людини.

Традиційно з нагоди свята Прилуцька міська бібліотека для дітей імені Павла Білецького-Носенка розмістила на своїй сторінці у мережі Фейсбук та на сайті бібліотеки відеоролик за матеріалами всеукраїнської акції «Живі письменники» під назвою «Від тих хто пише – для тих хто читає». Гарна можливість для всіх охочих познайомитися із цікавими книгами сучасних авторів і побачити, хто живе «за палітуркою». Зокрема, який мають вигляд та як спілкуються письменники, який у них досвід та характери. Автори зачитують фрагменти своїх творів, що створює безпосередність та динамічність спілкування.

Сучасні дитячі письменники пройшли успішно своєрідне випробування свого таланту на подальше життя. Українська література цікава, актуальна, сучасна. В українських дітей є з чого вибрати, і це чудово.

Переглядів:1489