«Творча зігрівайка»

23 грудня в рамках проєкту «Творча зігрівайка» відбувся концерт учнів та викладачів Прилуцької школи мистецтв. Протягом заходу зібрано 10865 грн.!

Дякуємо учасникам концерту за музичні номери! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 
 

 

У пошуках різдвяної зірки!

У дитячій музичній школф імені Л.М. Ревуцького відбувся новорічний концерт учнів фортепіанного відділу "У пошуках різдвяної зірки!". Для багатьох дітей, це був дебют - перший вихід на сцену, але позитивна атмосфера в залі, щирі посмішки та аплодисменти підтримали їх починання!

 

 

 

Прилучанка переможиця Міжнародного конкурсу творчості ''Профест'

Вітаємо ученицю школи мистецтв Черноус Марію з перемогою у Міжнародному конкурсі творчості ''Профест''. Клас викладача Наталії Ярошенко, концертмейстер Алла Вітряченко.

 

Етно-зустріч з учасниками Київського кобзарського цеху

13 грудня з нагоди 220-річчя з Дня народження кобзаря Остапа Вересая у виставковій залі музею відбулася етно-зустріч з учасниками Київського кобзарського цеху - Віталієм Кобзарем, Миколою Товкайло (Панотець Київського кобзарського цеху) та Сергієм Нечипоренко.


У ході зустрічі студенти Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. І. Я. Франка та члени УТОС мали можливість поспілкуватися з кобзарями,  послухати звучання кобзи та виконання автентичних кобзарських пісень, зокрема із репертуару Остапа Вересая.

 

 

Вітаємо переможців Міжнародного професійного двотурового конкурсу мистецтв Празька зірка 2023 , вихованців дитячої музичної школи ім. Л.М.Ревуцького: Умен Дар'ю та Вітюк Анну, викладачів Бенеду Юлію Миколаївну, Тихановську Віталіну Григорііну.

 

"Авто для ЗСУ на Різдво"!

У міському будинку культури відбувся концерт учнів та викладачів дитячої музичної школи ім. Л.М.Ревуцького в рамках проекту Творча зігрівайка "Авто для ЗСУ на Різдво". Протягом заходу зібрано 5800 грн на Авто для 116 ОМБр.

 

5 грудня у всьому світі відзначають День волонтера. В історії людства навряд чи знайдеться суспільство, якому не були б притаманні ідеї добровільної та безкорисливої допомоги. Волонтер – це не професія, волонтер – це покликання!


У приміщенні філії краєзнавчого музею ім. В.І.Маслова відбувся урок мужності «Зустріч з волонтером». Завідуюча філіалу Тетяна Іващенко ознайомила учнів 8 класу Прилуцької гімназії № 3 з історією виникнення свята та історії волонтерського руху в Україні. Гостями заходу були: представники ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» Ольга Сілич та Дмитро Назаренко, які розповіли учням про свій шлях до волонтерського руху, про ті добрі, безкорисливі справи, які роблять представники громадської організації для воїнів ЗСУ, багатодітних родин та для тих, хто потребує допомоги.

Учні в свою чергу розповіли про акції, які проводяться у їх навчальному закладі - збір коштів під час шкільних ярмарок, збір каштанів, проведення концертів і багато інших справ, щоб надати  допомогу  воїнам ЗСУ.

 

«Привітання від щирого серця»

6 грудня Україна відзначає одразу два свята: День Збройних сил України та День Святого Миколая.

Працівники міської бібліотеки для дітей ви.П.Білецького-Носенка, поєднавши два свята, провели майстер-клас для учнів 1-А класу ліцею №7 зі створення новорічної листівки для захисника України «Привітання від щирого серця».
Діти із завзяттям працювали над створенням листівок, які стануть маленькими промінчиками радості для наших військових, а також нагадуванням про те, що їх люблять і підтримують.


«Привітання від щирого серця» українські військові отримають завдяки роботі місцевих волонтерів.

Відбувся майстер-клас із хусткування «Хустко, моя хустко»

5 грудня в міській центральній бібліотеці ім. Л. Забашти відбувся майстер-клас із хусткування «Хустко, моя хустко». Захід проходив у співпраці з відділом художньо-творчої діяльності ЦТДЮ, де започатковано етно-проект «Надбання». Присутні дізнались про історію хустки та способи хусткування у різних регіонах України.

 
Переглядів:184