Нарада із керівниками КСН

12 листопада секретар міської ради Сергій Чміль провів щотижневу нараду із головами комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

У ході роботи наради розглянуто низку нагальних питань життєдіяльності мікрорайонів міста. Керівники мікрорайонів під час наради надали інформацію щодо виконання доручень даних на попередній нараді, а саме: освітлення вулиць, прибирання прибудинкових територій від опалого листя та надання матеріальної допомоги мешканцям міста, тощо.

За підсумками проведеної наради Сергій Чміль дав ряд доручень керівникам КСН та поставив низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

 

Нарада з керівниками мікрорайонів міста

5 листопада секретар міської ради Сергій Чміль провів нараду із головами комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

У ході наради обговорили питання освітлення вулиць міста, вивезення сміття та побутових відходів, прибирання територій прилеглих до житлових будинків, грейдерування доріг та інші.

Керівники мікрорайонів проінформували Сергія Чміля стосовно виконаних доручень даних на попередній нараді.

За підсумками проведеної наради секретар міської ради дав відповідні рекомендації керівникам мікрорайонів щодо вирішення порушених громадянами питань.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

За участю голів комітетів самоорганізації населення віжбулася нарада

Актуальні питання боротьби з наркоторгівлею розглядалися 2 листопада на робочій нараді при Прилуцькій міській раді. Нараду було проведено за ініціативою керівництва поліції Прилуччини. Участь у ній взяли поліцейські, посадовці міської ради, голови КСН та представники навчальних закладів.

Протидія незаконному розповсюдженню наркотиків, виявлення осіб, які займаються збутом наркотичних речовин та очищення міста від написів та листівок, що рекламують наркотики – один із пріоритетних напрямків роботи поліції Прилуччини.

Під час зустрічі начальник Прилуцького районного відділу поліції Олександр Шульга наголосив, що наразі наркоторговці налагодили збут наркотиків через мережу інтернет.

Часто на фасадах будинків написані адреси Telegram-каналів, через які відбувається поширення наркотиків.

Вразливою категорією потенційних покупців і споживачів заборонених речовин є молодь, зокрема підлітки. Це вимагає застосування нових підходів у протидії та насамперед якісної профілактичної роботи цього злочину.

Олександр Шульга відзначив, що головним завданням є проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи серед молоді. І для цього необхідно об’єднати зусилля поліції, батьків та представників місцевої влади та навчальних закладів.

Також одним із дієвих способів припинення роботи наркоканалів є телеграм канал, який блокує ці посилання. Нині кожен може долучитися до чат-боту СтопНаркотик | MRIYA та надсилати туди інформацію з адресами або чатами продажу наркотиків. Бот автоматично блокує такі канали.

Керівник поліції Прилуччини зауважив, що поліцейські Прилуцького райвідділу поліції розробили відповідні соціальні листівки інформаційного характеру, щодо протидії наркозлочинності. Такі листівки буде розповсюджено серед школярів, вчителів, громадян та розміщено на інформаційних дошках.

Якщо вам відома будь-яка інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, факти збуту наркотичних речовин, у тому числі шляхом закладок або наркопосіви, а також написи, що рекламують наркотики – телефонуйте на лінію «102». Анонімність гарантована.

Не залишайтеся байдужими – оперативно повідомляйте будь-яку відому вам інформацію про наркозлочини.

 
Нарада із керівниками КСН

8 жовтня секретар міської ради Сергій Чміль провів щотижневу нараду із головами комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

У ході наради розглянуто низку нагальних питань життєдіяльності мікрорайонів міста. Керівники мікрорайонів інформували стосовно виконання доручень даних на попередній нараді, а саме щодо: освітлення вулиць, паркування авто на зелених зонах та надання матеріальної допомоги мешканцям міста.

За підсумками проведеної наради Сергій Чміль дав ряд доручень керівникам КСН та поставив низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів: