Протягом трьох тижнів музей працював у проєкті ГО "Розвиток громадянських компетентностей в Україні (DOCCU) за підтримки фінської організації Finn Church Aid (FCA). Проєкту передувало тижневе навчання модераторів.
Проєкт DOCCU діяв 10 робочих днів, учасниками стали 30 дітей.

 

Кожного дня діяла окрема програма, загалом програма була цікавою, змістовною. Діти активно, весело, емоційно взяли участь у ній!

 

Що таке успіх? Кого молодь наслідуватиме у житті?

У кого навчатися, як не в відомих та успішних у своїй сфері людей. У найскладніший період нашої історії ці відповіді можна знайти, ознайомившись з книжковою виставкою-захопленням «Біографії, що надихають», яка 4 серпня розпочала роботу у читальній залі Прилуцької міської бібліотеки для дітей. У книгах серії «Життя видатних дітей» прикладом для дітей є Олена Теліга, О.Довженко, Р.Шухевич… Особливої уваги заслуговують книги про Марію Приймаченко.

У серії «Видатні особистості» розповідається про звичайних людей , які досягли небувалих успіхів: Нікола Тесла, Альберт Ейнштейн, Коко Шанель, Стів Джобс, Марія Кюрі ...

Особливістю дитячих і підліткових книжкових циклів є простота подачі матеріалу, не перевантаженість складними термінами і фактами біографії, а самі розповіді ведуться в контексті історичної епохи, що сприймається дитиною з величезним захопленням.

 

 

У міській дитячій бібліотеці ім. П. Білецького-Носенка відкрилася виставка «Яке ж воно класне – читання позакласне». 

?Пропонуємо вашій увазі книги для пізнання себе та свого внутрішнього світу: Вітте К. «Посібник з виживання для дівчат: про тіло, школу, кохання та інші труднощі», Аллен Д., Вільямс М., Воллес М. «Getting Things Done, або Як навчитися контролювати власне життя у мінливому світі» та Кові Ш. «Сім звичок високоефективних підлітків».

?Зазирнути у далеке минуле, співставити з сучасним та зробити висновки на майбутнє допоможе книга «100 фактів про історію» Лори Коуен, а спробувати побути у ролі політика надихне книга «Політика для початківців» Фріта А., Гор Р., Стоуелла Л.

 

Дитяча бібліотека міста чекає свою авдиторію!

Один день з життя міської бібліотеки для дітей імені П.Білецького-Носенка: діти різного віку цікавляться сучасною літературою.

 
 

 

🙏З вірою в Бога та Збройні Сили України! 🇺🇦

👉Благодійна акція 📚"Ворожу літературу на макулатуру, а гроші - на ЗСУ" проходить з 25 липня. І лише за тиждень, завдяки прилучанам, зібрали понад 200 книжок написані мовою агресора. 

 

❗Нагадуємо, що збір книг триває до 21 серпня у центрах збору літератури: 

 

✔️міський Будинок культури (вул. Юрія Коптєва, 28. Службовий вхід, щодня з 09.00 до 21.00) 

 

✔️міська центральна бібліотека імені Любові Забашти (вул. Котляревського, 65. З неділі до четверга з 09.00 до 17.00)

 

✔️‌міська бібліотека для дітей ім. П. Білецького-Носенка (вул. Київська, 257. З неділі до п'ятниці з 09.00 до 17.00)

 

✔️міська бібліотека ✓2 (вул. Короленка, 8. З понеділка до п'ятниці з 09.00 до 17.00) 

 

✔️міська бібліотека ✓3 (вул. Вавілова, 22. З неділі до четверга з 09.00 до 17.00)

 

✔️міська бібліотека ✓4 (в/м 12, філія міського Будинку культури. З понеділка до п'ятниці з 09.00 до 17.00) 

 

🇺🇦Разом до перемоги 🇺🇦

 

 

Прилучани стали переможцями в Міжнародному проєкті “Україна - Австрія”

Учасники зразкового музичного театру "Парадокс" міського Будинку культури здобули призові місця у Міжнародному багатожанровому двотуровому благодійному конкурсі мистецтв "З миром у серці 2022". Вітаємо переможців! Бажаємо нових звершень й перемог!

 

 

Прилучанин переможець конкурсу!

Учень Прилуцької дитячої музичної школи імені Л.М.Ревуцького, Гайдай Владислав,

здобув Диплом лауреата l премії на Vll Міжнародному двухтуровому фестивалі конкурсі мистецтв "Літо мистецтв" у номінації інструментальний баян.

 

 

Народний аматорський театр "Рампа" та його керівник Анатолій Кизим отримали дипломи!

Народний аматорський театр "Рампа" Прилуцького міського Будинку культури 16 разів приймав участь у Всеукраїнському фестивалі театрального мистецтва "Від Гіпаніса до Борисфена" у м. Миколаїв.


Народний театр "Рампа" отримав диплом та ІІ місце у номінації “Дорослий театр”, а їх керівник та режисер Анатолій Кизим - диплом за режисерський пошук у виставі “Дві сім’ї”.

Переглядів: