12 квітня 2024

Розпочалась щорічна всеукраїнська акціїя з благоустрою «За чисте довкілля»

Шановні жителі, керівники установ, підприємств, суб’єкти господарювання та підприємницької діяльності організацій Прилуцької міської територіальної громади просимо виконати прибирання прилеглих і закріплених територій!

Відповідно до розпорядження міського голови № 58 та з метою поліпшення санітарного та естетичного стану міста стартувала всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території міста, яка проходитиме з 10 квітня по 03 травня 2024 року.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян згуртуватися та спільно виконати прибирання та вивезти сміття, провести благоустрій прилеглих і закріплених територій:

• очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;

• привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території, кладовища в належний естетичний та санітарний стан;

• ліквідувати чагарникові порослі;

• ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів.

Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій.

Благоустрій – це не разова акція, це щодення кропітка робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля – не смітити!

 

Шановні прилучани, керівники установ, підприємств, суб’єкти господарювання та підприємницької діяльності організацій Прилуцької міської територіальної громади візьміть участь у благоустрої, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення прилеглих територій (зелених зон та квітників), а також у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

         Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будьте стороннім спостерігачем, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

    Разом з тим нагадуємо, що заходи необхідно виконувати відповідно до вимог чинного законодавства та Правил благоустрою території м.Прилуки якими суворо забороняється складування та спалювання відходів і рослинних решток. Штраф за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів становить від 340 до1700 гривень.

 

Розпорядження Завантажити

Переглядів:26