30 грудня 2022

До відома ветерана війни!

В Україні працює онлайн система інформаційних сервісів «е-Ветеран» – посилання https://sis.mva.gov.ua/ .

За допомогою звичайного смартфона, комп’ютера чи ноутбука можна отримати найповнішу інформацію про санаторно-курортні заклади та про суб’єктів з надання послуг із психологічної реабілітації, які працюють з ветеранами.

Мета системи – підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни шляхом он-лайн контролю за реалізацією їх прав та гарантій.

Система інформаційних сервісів «е-Ветеран» – сучасна інформаційно-довідкова, система розроблена спеціально для ветеранів війни, яка працює на базі Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

У рубриці “База знань” можна дізнатись про гарантії та пільги: пільги на проїзд, навчання, комунальні послуги для осіб з інвалідністю, учасників бойових дій та членів їх сімей.

Дізнатися про те, як отримати статус учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни, члена сім’ї загиблого тощо.

Також дізнатися та отримати електронний підпис, який надасть юридичної сили електронному документу аналогічно власноручному підпису та мокрій печатці на папері.

Переглядів:105