30 травня 2024

ДО УВАГИ! 

Створити соціальне підприємництво чи започаткувати соціальну ініціативу для розвитку власної справи може кожен!

       Можливість отримати фінансування на реалізацію своєї ідеї та безкоштовне навчання з соціального підприємництва: Impactpreneurship 2.0 стартує вже в червні.

       Анкети приймаються до 31 травня 2024 року за посиланням

         Старт навчання 3 червня 2024 року.

        Програма відкрита для всіх бажаючих створити та розвивати соціальне підприємництва, в тому числи для: • підприємців-початківців (чий бізнес працює 1-2 роки), • жінок, • внутріщньо переміщених осіб, • ветеранів/-ок, ветеранів/-ок із інвалідністю, • українців/-ок віком від 14 до 35 років.. Кандидати обов'язково мають проживати на території однієї з 12 областей: Закарпатської, Чернівецької, Чернігівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської, Луганської, Донецької (підконтрольних Уряду України територій). Та організувати підприємство у своєму регіоні.

       Переможці отримають фінансування для реалізації проєкту – загальна сума 45 000 дол. – та підтримку менторів/-ок впродовж 3-х місяців після завершення занять.

       Ініціативу «Курс із соціального підприємництва "Impactpreneurship" на платформі FUNdraiser» реалізує ГО «Міжнародна агенція змін» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки урядів Данії та Нідерландів та фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Переглядів:35