Профілактична робота в пришкільних таборах

20 червня 2014

Навчальний рік завершився, розпочалися літні канікули. Для того, щоб школярі добре відпочили та набралися нових сил, в навчальних закладах міста діяли табори з денним перебуванням та дитячі табори праці та відпочинку.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді також сприяв в організації змістовного дозвілля для вихованців таборів. Адже питання організації дозвілля дітей особливо гостро постає саме під час літніх канікул.

Фахівці із соціальної роботи та спеціалісти Центру проводили лекції, відеолекторії, вікторини, бесіди та диспути з метою формування стереотипів позитивної поведінки та здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, попередження насильства, ранніх статевих стосунків, а саме: «Вплив тютюну, наркотичних речовин на здоров’я», «Профілактика ранніх статевих стосунків», «Вплив алкоголю на організм людини», «Попередження насильства і відповідальність неповнолітніх за скоєння злочину», «Профілактика правопорушень», та інші.

Профілактичною роботою були охоплені учні 5-10 класів всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загалом було проведено 23 заходи та залучено 613 учнів.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів:132