Міжнародний День боротьби зі зловживанням наркотичних засобів та їх незаконним обігом

20 червня 2014

26 червня 1987 року Міжнародна конференція по боротьбі зі зловживанням наркотичниих засобів та їхнім незаконним обігом прийняла Всеосяжний план діяльності щодо створення міжнародного співтовариства, вільного від зловживання наркотиками.

На сьогоднішній день питання боротьби з наркоманією стоїть на одному рівні з питанням стосовно боротьби зі злочинністю. Адже наркоманія – це ненормальний стан організму, викликаний вживанням певних речовин (наркотиків).

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно проводить роботу щодо профілактики вживання наркотичних речовин серед учнів та молоді міста.

Напередодні Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотичними засобами, з 16 по 20 червня 2014 року, Центром соціальних служб у Прилуцькій виховній колонії та в Кримінально-виконавчій інспекції м. Прилуки проводились профілактичні заходи з метою уникнення цієї шкідливої звички та її наслідків, надавались консультації стосовно профілактики вживання наркотиків.

Про наркоманію нині говорять у всьому світі. З нею пов’язують зростання злочинності, зниження моральності в суспільстві, збільшення транспортних та інших подій. Ця проблема турбує політиків, медиків, соціологів, юристів, педагогів.

Ми робимо все, щоб молодь нашого міста жила без наркотиків.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів:139