Прилуцький міський голова зустрівся з головами вуличних комітетів та комітетів самоорганізації населення міста

06 серпня 2014

06 серпня в сесійній залі міської ради відбулася зустріч міського голови Дмитра Барнаша з головами вуличних комітетів та комітетів самоорганізації населення міста, під час якої обговорювалися проблемні питання життєдіяльності міста в цілому та його окремих вулиць. Зокрема, голови вуличних комітетів порушили питання спилювання аварійних дерев, незадовільного стану асфальтового покриття вулиць Білецького-Носенка, Костянтинівської, Андріївської та інших; освітлення вулиць у нічний час, санітарного стану окремих вулиць та провулків, розчищення від кущів та бур’янів перехресть, особливо біля світлофорів; нанесення розміток «Пішохідний перехід» та встановлення відповідних знаків по вул.Вавілова та Трубарівській; перевезення пасажирів та технічного стану автобусів на маршруті №5.Також піднімалася проблема бродячих собак, які спричиняють небезпеку для жителів міста, особливо для дітей.

Міський голова Дмитро Барнаш надав роз’яснення по всіх порушених питаннях, закцентувавши увагу на тому, що на сьогодні в місті утворюється комунальне підприємство Прилуцької міської ради «Муніципальна поліція», основним завданням якого буде здійснення контролю за благоустроєм та санітарним станом території міста. Дмитро Барнаш наголосив на тому, що на сьогодні розроблені та проходять процедуру оприлюднення нові Правила благоустрою території міста Прилуки, які мають стати «своєрідною конституцією» для всіх, без винятку, прилучан.

Міський голова проінформував про проблеми міського бюджету та подякував представникам органів самоврядування за їх працю на благо територіальної громади міста.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради

Переглядів:132