Місто готується до Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України

20 серпня 2014

20 серпня в малій залі міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Прилуки в 2014 році Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України, на яку були запрошені військовий комісар Прилуцько – Варвинського об’єднання міського військового комісаріату Юрій Лесніца; заступник начальника міського відділу УМВС України в Чернігівській області (з обслуговування м. Прилук та Прилуцького району) - начальник міліції громадської безпеки Олег Денисенко та голова громадської організації мототуристів “Перекоти-поле” Роман Шевченко. На засіданні були присутні посадовці міської ради, які займаються підготовкою святкових заходів.

В ході засідання заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Даценко наголосив, що заходи із відзначення в місті Прилуки Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України повинні пройти в місті на належному рівні та з метою виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу, формуванням поваги до державних символів України.

Також на засіданні детально обговорили святковий план заходів на 23-24 серпня 2014 року. Зокрема, внесли пропозиції до проведення загальноміських заходів 23-24 серпня до Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України:

щодо перекриття вулиці Незалежності та супровід мотопроїзду містом «Підтримай Збройні Сили України», який розпочнеться біля Нового ринку і пройде вулицями міста до Центральної площі з використанням Державної символіки України;

щодо підготовки реклами для проведення благодійного концерту (24 серпня, 18:00), яка розпочнеться 23 серпня на Центральній площі міста о 09:30 за участю Молодіжної ради і громадського формування «Прилуцька самооборона Народної ради» «Козацька Варта» та продовжиться за участю учасників мотопроїзду;

стосовно благодійного концерту 24 серпня, який розпочнеться о 18:00 на Театральній площі міста оголошенням щодо підтримки Збройних Сил України, а саме ранених прилучан. Музичним супроводом тематичних пісень закликати прилучан прийняти участь у благодійній акції. Концерт розпочнеться о 18:30 виступом міського голови Дмитра Васильвича Барнаша та закінчиться благодійний концерт о 21:00.

Члени організаційного комітету вирішили підвести підсумки благодійної акції на нараді 26 серпня 2014 року о 15:00 та запросити засоби масової інформації для участі при розподілі та передачі зібраних коштів членам родин прилучанам, які під час виконання бойових дій отримали поранення, з врахуванням тяжкості поранення та матеріального забезпечення їх родин.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:143