Підведення підсумків благодійної акції «Підтримай Збройні Сили України»

27 серпня 2014

26 серпня 2014 року міський голова Дмитро Барнаш підвів підсумки з відзначення в місті Прилуки в 2014 році Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України, а саме: благодійної акції 23-24 серпня для підтримки Збройних Сил України, ранених прилучан під час бойових дій в АТО, які на сьогодні знаходяться в шпиталі або проходять реабілітацію по місцю проживання, за участю місцевих засобів масової інформації.

Представник Прилуцько – Варвинського об’єднання міського військового комісаріату Сікалов Андрій Анатолійович повідомив, що станом на 22 серпня поточного року сім прилучан мають поранення, троє з яких перебувають в шпиталі, а четверо після шпиталю на реабілітації.

Вирішили зібрані 4 тисячі 375 грн. під час благодійної акції «Підтримай Збройні Сили України» розділити порівну між сімома прилучанами раненими під час бойових дій в АТО.

Міський голова Барнаш Дмитро Васильович запропонував продовжити збір грошей для підтримки Збройних Сил України шляхом проведення благодійних акцій під час загальноміських концертів та встановлення скриньок у магазинах міста.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:138