Особистий прийом громадян міським головою Дмитром Барнашем

04 вересня 2014

04 вересня 2014 року з 09:00 до 12:00 год. міський голова Дмитро Барнаш провів особистий прийом громадян за участю начальника міліції громадської безпеки Прилуцького міського відділу УМВС України в Чернігівській області (з обслуговування м. Прилук та Прилуцького району) Олега Денисенка.

На прийомі були присутні депутат міської ради Євген Шаповал, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради Юрій Новіков та посадові особи і керівники комунальних підприємств, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

Звернулося 16 жителів міста, зареєстровано 16 усних звернень. Громадяни на особистому прийомі порушували питання щодо ремонту багатоквартирних будинків, благоустрою прибудинкових територій, ремонту доріг, мереж тепловодопостачання, землекористування, порушення громадського спокою внаслідок діяльності розважальних закладів, проблем з похованнями на недіючих кладовищах міста та ін.

Міський голова на 7 звернень надав роз’яснення громадянам безпосередньо під час прийому, на решту - відповідні доручення щодо розгляду посадовим особам міської ради.

Про результати розгляду звернень громадян буде проінформовано у визначений законодавством термін.


Людмила Пашук

Начальник громадської приймальні міської ради

Переглядів:125