«Весела грамота»

09 вересня 2014

Восьмого вересня в світі відзначається Міжнародний день писемності (грамотності) один із міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об'єднаних Націй. Мета цього свята— відзначити, що бути грамотним важливо для кожної людини та суспільства в цілому.

Тож саме цього сонячного вересневого дня Прилуцька міська бібліотека для дітей ім. Павла Білецького - Носенка запросила учнів четвертого класу ЗОШ №12 у захоплюючу подорож до чарівної та загадкової країни Мудрогелії.

Гру – подорож «Весела грамота» ведуча заходу Євгенія Гнатів розпочала віртуальною вікториною «Хто живе у Мудрогелії?» Діти мандрували чарівними залами, відповідаючи на запитання Феї Книжани, роль якої майстерно виконала Наталія Дроботько. Склавши із відгаданих літер ім’я героя, який живе у казковій країні, маленькі читачі відкрили чарівну скриньку з речами, які загубили персонажі книжок. Отримавши від працівників бібліотеки посвідчення громадян країни Мудрогелії, діти запам’ятали, що мудрим можна стати у школі, уважно слухаючи вчителя, у бібліотеці, читаючи цікаві книги та журнали.
Переглядів:127