Питання виплати заробтної плати працівникам бюджетних установ на контролі

10 вересня 2014

09 вересня у приміщенні сесійної зали міської ради заступник голови — керівника апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман та міський голова Дмитро Барнаш провели зустріч з начальниками управлінь фінансів, освіти, медицини, культури та представниками профспілок бюджетних організацій міста.

На зустріч також були запрошені голова Прилуцької райдержадміністрації Іван Тютюнник його заступники та начальники районних управлінь освіти, медицини, фінансів та житлово-комунального господарства.

В ході зустрічі були обговорені питання щодо виплати заробтної плати працівникам бюджетних установ.

Перед присутніми виступили обласні керівники управлінь освіти, медицини та фінансів, які зробили порівняльний аналіз даної ситуації з іншими містами області та відповіли на численні питання присутніх.

Представники профспілок повідомили, що 12 вересня з 15:00 до 17:00 на міській площі планується мітинг працівників бюджетної сфери, з приводу заборгованості по виплаті заробітної плати і проблем по фінансуванню в бюджетнвй сфері.

Дмитро Барнаш підкреслив, що своєчасність виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ залишається одним із нагальних питань у місті і міська влада робить все можливе для його врішення.

Переглядів:144