Про підсумки оздоровлення дітей влітку 2014 року

10 вересня 2014

Кожного року Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності бере участь в оздоровленні дітей, частково сплачуючи вартість дитячих путівок, що дозволяє дітям весело та змістовно провести літо в оздоровчих закладах на березі Чорного моря, в Карпатах та на Чернігівщині.

Якісний відпочинок - запорука гарного настрою дитини та легкого початку нового навчального року. Літнє оздоровлення і відпочинок дітей визначено одним з основних соціальних завдань суспільства. Спільними зусиллями з роботодавцями Прилуцького та Ічнянського районів надано можливість дітям чудово провести літо.

Протягом літньої дитячої оздоровчої кампанії 2014 року оздоровлено 700 дітей, в тому числі по путівках придбаних обласним відділенням за повну вартість - 601 дитину, та з частковим фінансуванням - 99 дітей.

Так, у м. Прилуки оздоровлено 387 дітей, у Прилуцькому районі - 150, в Ічнянському - 163. Загальна сума фінансування становила 1 694 613 грн., що на 849 027 грн. більше ніж минулого року

Під час оздоровчої кампанії 187 дітей відпочило в Карпатах у дитячому закладі санаторного типу лікувально-оздоровчий комплекс" Верховина" Івано-Франківської області.

На березі Чорного моря відпочила 391 дитина, у тому числі в дитячих закладах "Сонячний" (216), "Прибрежний" (80), "Крилатий" (73), що розташовані в Скадовському районі Херсонської області та в "Сонячному проміні" (15) та "Ольвії" (7), які знаходяться в м. Очаків Миколаївської області. Водночас діти Прилуцького та Ічнянського районів отримали чудовий відпочинок у дитячих закладах оздоровлення нашої області, а саме: в "Електроніку" с. Снов"янка Чернігівського району (45) та в "Остречі" (10). Відпочивали діти і в інших закладах Чернігівщини.

Основним нашим завданням було якісне оздоровлення дітей та підвищення рівня надання оздоровчих послуг. Воно виконане, це в свою чергу сприятиме зниженню захворюваності серед підростаючого покоління та призведе до зменшення витрат із бюджету Фонду на допомогу по тимчасовій непрацездатності з догляду за хворими дітьми.

За численними відгуками батьків і дітей їх відпочинок перетворився на маленьку казку.

Сергій Петренко

директор Прилуцької міжрайонної виконавчої

дирекції обласного відділення Фонду

Переглядів:135