Шановні працівники культури та мистецтва

07 листопада 2014

Вітаю вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – усіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці працівників будинків культури, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.

Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками. Тож ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя.

Прилучанам потрібна сучасна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні українській традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному.

Вірю, що ваш професіоналізм та душевність працівників культури та мистецтва будуть успішно на це працювати.

Щиро вітаю вас із цим днем від Божої роси вам сили,

від йорданської води — здоров'я, від сонця — добра і милості,

від людей — любові, шани й поваги.

Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Зі святом!

Міський голова Дмитро Барнаш

Переглядів:134