Міжнародний день інвалідів

03 грудня 2014

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день інвалідів, аби вкотре нагадати усім нам про необхідність бути добрішими до людей з обмеженими можливостями. Прогресивне людство засвідчує свою турботу про тих, хто потребує особливої уваги, щоб вони почувалися рівними серед рівних.

3 грудня у Прилуцькій дитячій музичній школі ім.Л.М.Ревуцького відбулася святкова програма за участю членів Прилуцької міської громадської організації «Прилуцька громадська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих» та Українського товариства глухих.

Заступник міського голови Дмитро Даценко нагородив подяками міського голови – за активну участь у громадському житті організацій та з нагоди Міжнародного дня інвалідів членів Прилуцької міської громадської організації «Прилуцька громадська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих» і Українського товариства глухих.

– Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть людей з особливими потребами і вони потребують допомоги і уваги,– наголосив Дмитро Даценко.– Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Доброта — це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, це добре ставлення до всіх людей.

Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає.

І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне - це життя і воно продовжується.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:132