В місті Прилуки вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

12 грудня 2014

День «чорнобильців» - ліквідаторів традиційно відзначається у нашій державі 14 грудня. Саме цього дня 28 років тому – у далекому 1986-му – було завершено спорудження об’єкту укриття – так званого саркофагу – над зруйнованим реактором четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС, що ознаменувало перемогу мужніх, відважних і самовідданих людей над ядерною стихією.

12 грудня 2014 року в сесійній залі Прилуцької міської ради пройшли урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, на яких міський голова Барнаш Д.В. вручив групі ліквідаторів подяки Прилуцької міської ради.

У рамках урочистостей, в яких взяли участь представники міської ради, члени добровільного товариства «Спілка Чорнобиль», що об’єднують учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та постраждалих від чорнобильської катастрофи відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи» та завершилися панахидою за загиблими та померлими внаслідок радіоактивної біди.

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради

Переглядів:144