Зустріч з перевізниками

03 квітня 2015

3 квітня в сесійній залі міської ради відбулася термінова зустріч міського голови Дмитра Барнаша з перевізниками, які здійснюють перевезення по міських маршрутах Прилук.

На зустрічі були присутності керівники та посадовці міської ради, Прилуцький міжрайонний прокурор, радник юстиції міста, заступники голови Громадської ради, активна громадськість, міські засоби масової інформації та 10 із 14 перевізників міських автобусних маршрутів.

Причиною такої термінової зустрічі було призупинення після 9 години перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Офіційне пояснення перевізників — у них закінчилося пальне.

Дмитро Барнаш висловив, що такі дії, без попередження являються страйком перевізників, які вимагають введення тимчасового тарифу 4 грн. та 2 грн. для пільгової категорії громадян та дітей шкільного віку.

За результатами зустрічі вирішили:

1. Перевізники негайно відновлюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

2. Управління економічного розвитку міської ради разом з перевізниками опрацюють зміни до договору на перевезення пасажирів в напрямку прав і обов'язків перевізників та оприлюднять їх.

3. Продовжити процедуру оприлюднення регуляторного акту, який розпочнеться з 08 квітня 2015 року щодо затвердження нових тарифів на перевезення пасажирів.

4. Управлінню освіти міської ради до 13 квітня 2015 року забезпечити учнів, які потребують пільгового проїзду тимчасовими довідками для пільгового проїзду дітей шкільного віку.

На жаль, не вирішеним залишилося питання щодо механізму перевезення пільгової категорії громадян на міських автобусних маршрутах.

Прилуцька міська рада

Переглядів:130