Дорогі ветерани!

07 травня 2015

70 років відділяють нас від того часу, коли українці разом з іншими народами антигітлерівської коаліції вибороли перемогу над фашистськими загарбниками у Другій світовій війні. У ці славетні дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку та жертвуючи собою, врятував нашу землю від нацистського поневолення, подарував нам мир і свободу.

Пам’ять про ту війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці та водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

70 років післявоєнного часу загоїли болісні рани, але принесли нові страждання для народу України і нові загрози для всього світу. Проте навіть зараз ми не втомлюємось повторювати: ми єдині у бажанні жити в мирі!

Уперше за 70 років ми знову стали на захист Батьківщини. І захисники-військовослужбовці під час проведення антитерористичної операції на сході України на прикладах вашої мужності та стійкості захищають цілісність і незалежність нашої держави.

Дорогі ветерани!

Бажаю всім міцного здоров’я, довголіття, бадьорості

та віри у світле мирне майбутнє нашої країни!

З повагою міський голова Дмитро Барнаш

Переглядів:130