Миколин ярмарок

25 травня 2015

23 — 24 травня у Прилуках пройшов Миколин ярмарок, присвячений 115 річниці з дня народження народного артиста України, прилучанина Миколи Яковченка.

Головна мета Миколиного ярмарку — це подарувати людям бодай трохи радості, дати можливість розвіятися та відпочити від буденної зайнятості та провести час разом всією сім’єю.

Урочисте відкриття ярмарку розпочалося на Центральній площі міста театралізованим дійством за участю колективів міського Будинку культури.

Офіційна делегація на чолі з міським головою Дмитром Барнашем та численні гоств міста мали змогу взяти участь у веселих конкурсах в рамках розважальної програми «На вареники завітайте — в книгу рекордів Гіннеса по Яковченку потрапляйте», спортивно-розважальному дійстві “Ярмарковіі забави”, заспівати пісню у карааоке “Народний голос Прилуччини”. Змогли отримати не лише заряд енаргії, гарний настрій, а й цікаві подарунки.

Під час проведення ярмарку діяли 4 пункти збору благодійних внесків для Збройних Сил України. Загалом ярмарок проходив під гаслом: « Хто,якщо не Ти?».,. Дві волонтерські організації зібрали близько 17 тис. грн. Ці кошти будуть направлені на потреби воїнів-захисників.

До уваги гостей міста було представлено великий і різноманітний вибір виробів декоративно-прикладного мистецтва, продуктів харчування, промислових товарів та рослиництва.

Переглядів:153