Відзначення в місті Прилуки Дня Конституції України

29 червня 2015

28 червня відбулися святкові заходи з нагоди Дня Конституції України, а саме: мітинг “Живи моя Державо, процвітай мій рідний краю!” та покладання квітів до пам'ятника ім.Т.Г.Шевченку, в яких взяли участь міський голова Дмитро Барнаш, секретар міської ради Валерій Чернов, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Сегеда, депутати та посадовці міської ради, керівники та представники підприємств, установ, організацій міста, громадськість, голови комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста, представники громадських організацій, активна громадськість міста, засоби масової інформації.

З вітальним словом виступив міський голова Дмитро Барнаш.

У виступі Дмитро Барнаш зазначив, що Україна – наша єдина, суверенна і незалежна держава. Відзначив, що ми повинні усвідомити те, що успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України користуватиметься правами і свободами та належним чином виконуватиме свої обов'язки.

Побажав прилучанам міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у майбутньому нашої держави. Побажав, щоб мир і взаєморозуміння сприяло подальшій розбудові нашої державності та становленню достатку в кожній сім’ї.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:140