Шановні прилучани та гості міста!

21 серпня 2015

Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 24-ї річниці від дня проголошення Незалежності України!

Ці свята уособлюють благородне прагнення народу до творення власної державності – в ім’я суспільної справедливості, рівності можливостей, високої духовності та визнання і підтримки цього прагнення світовою громадськістю.

Сьогодні питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. У такий час ми повинні бути єдині, зі спільною метою – незалежністю! Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

Хай у ці дні над нами майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ.

Бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні.

Нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави.

Міський голова, Дмитро Барнаш

Шановні прилучани та гості міста!

Запрошуємо Вас узяти участь у загальноміських заходах з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці Незалежності України, а саме:

23 серпня 2015 року

о 09:00 на майданчику біля міської ради відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, урочисте вручення паспортів юним прилучанам та покладання квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченку;

24 серпня 2015 року

протягом дня у кожній християнській святині міста Прилуки відбудеться Молитва за Україну;

о 10:00 на Центральній площі міста відбудеться урочисте вручення заохочувальної відзнаки начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України — нагрудного знака “Учасник АТО” звільненим військовослужбовцям, які мають статус учасника бойових дій;

о 19:00 на Театральній площі міста відбудеться святковий концерт.

Запрошуємо прийняти участь у заходах!

Виконавчий комітет Прилуцької міської ради

До речі, свято зустрінемо із 60-метровим Державним Прапором

Прилучани! У вас є унікальна можливість стати учасниками історичної події.

24 серпня о 10:00 під час святкування 24-ї річниці Незалежності України на Центральній площі міста буде розгорнуто 60-метровий Прапор нашої держави.

До речі, виготовлений у Прилуках Державний Стяг є одним із найбільших у країні. Кошти на придбання тканини збирала вся громада міста.

Приходьте 24 серпня на Центральну площу, аби відзначити День Незалежності й на власні очі побачити величне синьо-жовте знамено!

Переглядів:121