Вітання міського голови Дмитра Барнаша з нагоди Дня знань

01 вересня 2015

Шановні педагоги та викладачі!

Дорогі учні, студенти!

Щиро вітаю Вас з Днем знань!

Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь. Без перебільшення, його відзначають всі, від вихованців дитячих садів до людей, які давно вже закінчили школу. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому ми настільки серйозну увагу приділяємо забезпеченню якісних освітніх послуг.

Педагоги дошкільних освітніх установ, вчителі, викладачі – це ті люди, які відкривають нам навколишній світ. Від їх таланту, відповідальності і професіоналізму залежить дуже і дуже багато чого. Відрадно, що з кожним роком в освітніх установах Прилук упроваджуються інноваційні програми, наші школярі і студенти перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності.

Бажаю всім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

У цей світлий день я бажаю всім нам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань! Зі святом 1-го вересня!

З повагою

Міський голова, Дмитро Барнаш

Переглядів:114