«Брат за брата»

16 вересня 2015

За участю Прилуцької дитячої музичної школи ім. Л.М. Ревуцького 13 вересня відбулася благодійна акція «Брат за брата», яка вже не вперше проходить в нашому місті, акцію проводить Прилуцький міський Будинок культури та Прилуцька школа мистецтв.

У заході взяв участь міський голова Дмитро Барнаш, який вручив Подяки міського голови за активну громадянську позицію, патріотизм та волонтерську ініціативу: волонтерам — ВОРОНОВУ Олегу Володимировичу, ДУДЕНКУ Олександру Миколайовичу, САЛІХЗЯНОВІЙ Ельмірі Нурісламівні, САЛЯЄВУ Костянтину Миколайовичу, ТАЛАВІРІ Андрію Михайловичу, ТАЛАВІРІ Ользі Миколаївні та настоятелю Собору Різдва Святої Богородиці — отцю Віталію Юрочку.

Сподіваємося, що виступи учасників концерту долинуть до воїнів на передовій, а зібрані кошти допоможуть нашим солдатам.

Та в цей час ми повинні вшанувати справжніх Герої України, тих, хто віддав життя за її майбутнє:

Як гарно квітне рідне місто!

Дитячий гамір, щедрий сміх.

Стоять у сквері обеліски

Тим, хто за нас в боях поліг

Згадаємо мовчанням їх.

Сьогодні Україна в огні. Скільки таких трагічних сторінок було в історії нашої рідної, найкращої в світі країни не порахувати, але ми, українці, обов'язково вистоїмо. Адже наші солдати б'ються за Батьківщину.

На сьогодні продовжується всеукраїнська акція «Напиши листа українському солдату!». Багато щирих дитячих послань линуть на Схід України, а скільки пар очей вдивляються в несміливі дитячі рядочки, які несуть їм віру в те, що їх турбота необхідна. Наше місто теж не стоїть осторонь цієї благородної справи. Під час акції маленькі прилучанам написали листи солдату та намалювали малюнки. Усі роботи будуть передані нашим воїнам, що перебувають в зоні АТО.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:129