Шановні прилучани!

13 жовтня 2015

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України — святом, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Цього дня ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, вшановуємо мужність наших співвітчизників, яким довелося відстоювати незалежність України на сході нашої держави, хто ціною свого життя зупиняє агресора та проливає кров за нашу свободу.

Відзначення цього свята є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Вітчизни та проявом поваги народу до них.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою ми також святкуємо і День Українського козацтва, творців Української історії.

У цей світлий святковий день я щиро вітаю всіх, в кому живе дух наших славних попередників – запорожців. Бажаю всім міцного здоров'я, миру, злагоди на нашій землі, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу і нових перемог в ім’я нашої великої України.

З повагою міський голова, Дмитро Барнаш

Переглядів:127