Направлення учасників антитерористичної операції на психологічну реабілітацію

27 жовтня 2015

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради здійснює направлення постраждалих учасників антитерористичної операції на психологічну реабілітацію за кошти державного бюджету.

Реабілітаційні послуги надаються в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг.

На сьогоднішній день визначено 2 реабілітаційні установи:

ДП ”Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” ЗАТ “Укрпрофздоровниця” - 62363, Харківська область, Дергачівський район, с. Березівське, тел. (057)700-33-16, факс (057)712-20-27,e-mail:[email protected]. Вебсайт санаторію www.berminvody.com.ua.

ДП “Південь-Курорт-Сервіс” санаторій “Орізонт” - 67780, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1а, тел. (04849) 4-87-10, 4-88-41, факс (04849) 4-88-41.

Для отримання реабілітаційних послуг одержувачу або його законному представнику необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації, а одержувачу або його законному представнику, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції та заповнити заяву.

До заяви додається:

- копія та оригінал посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копія та оригінал документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Для більш детальної інформації просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 281, кабінет № 51, 49, телефон для довідок 7-10-17, 7-11-56.

Переглядів:124