Телекомпанія «Прилуки» відзначила двадцятий день народження

18 листопада 2015

У День працівників радіо, телебачення і зв'язку, який відзначали 16 листопада, своє двадцятиріччя відзначило КП «Телекомпанія "Прилуки"» Прилуцької міської ради.

Прилуцьке телебачення може похвалитися великою кількістю (більше сорока) програм і передач власного виробництва. Якісний медійний продукт привертає увагу близько п’ятисот тисяч глядачів з Чернігівської, Київської та Полтавської областей.

– Сьогодні на ТК «Прилуки» працює креативна, професійна команда, з якою можна досягти високих результатів, удосконалити роботу телеканалу. Над чим ми і трудимося. У планах – повне оновлення обличчя каналу через започаткування нових програм та проектів, кардинальну зміну принципів подачі матеріалів, — зазначає нинішній директор телеканалу Ірина Павлютіна.

На урочистості з нагоди подвійного свята до міського Будинку культури завітали міський голова Ольга Попенко, заступник голови облдержадміністрації Сергій Биконя, представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в області Ірина Сенченко, голова Прилуцької райдержадміністрації Валентина Ковтун, помічники народних депутатів України, колеги та громадськість.

Міський голова Ольга Попенко привітала та вручила Подяки міського голови директору Ірині Павлютіній, колективу КП "Телекомпанія "Прилуки" та кращим працівникам підприємства за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення, зв’язку і 20-ї річниці з дня заснування комунального підприємства “Телекомпанія “Прилуки” Прилуцької міської ради.

– Телекомпанія «Прилуки» одна з трьох телекомпаній Чернігівщини, які мають відповідну ліцензію і здійснюють мовлення в цифровому форматі (DVB-T2). Вона тримається на хвилі технічного прогресу і демонструє розуміння важливості розвитку, оновлення та реагування на виклики сьогодення, — наголосив у вітальному слові Сергій Биконя. Також він подякував телевізійникам за сумлінну щоденну працю та вручив почесні відзнаки.

Заступник голови ОДА зазначив, що обласна влада підтримує розвиток медіа в регіоні. Саме тому телекомпанію «Прилуки» було включено до числа учасників Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області.

До слова, телекомпанія стала учасником і оновленої Програми та до 2020 року отримуватиме удвічі більше коштів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:124